Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ünlüler adası ikiye ayrılmış anlaşılan grup olarak yani Ahmet Dursun ve Fulya ikilisi çıkacak çoğunlukta çünkü.

ahmet dursunuda baya istemeyen varmış
hakanla merve oflaz kulis yaptı herhalde
çünkü merve oflaz geçenlerde fulyayı yazar herkes herhalde gibi bi cümle kurmuştu dimi yanlış bilmiyorum
aynen katılıyorum bunlar kafa kafaya verdi ahmet mervenin arkadaşı ya birinci serenay olursa kesin merve diycek ahmet merve kapışcaklar

Ahmet canlandı valla gideceğim diye sevindi mi ne Fulya da hayat fonksiyonları çekilmiş gibi

Unluler artik istedigi kadar inkar etsin 2 grup olunmus ve kulisin dibine vurulmus

Sasirdim ahmetin bu kadar cikmasina

ahmet elenmezse haftaya çok pis ortalığı karıştırır bence ateş saçar
evet ama ahmet dursunu şu an yazmak yanlış bence takım açısından
en azından şuan fulya gitmeliydi poffffff can sıkıcı oldu bu iş
hakanda kimi çıkarcak ki karşısına valla değişik oldu oylama beklemiyordum bu kdr ahmet ismini

mybaby24 .!.:
ahmet miiiiiiiiiiiiiiiii yok artık yaniiii
Yazsinlar ahmeti sonra anili da yazarlarsa şaşmam yenilmeye devam etsinler o zaman ne diyeyim ünlüleri destekliyorum ama fulya merve ofkaz dururken ahmet dursun yazmak....

pardon hakan demişim dokunulmazlık onda ya karıştırdım

Yazsinlar ahmeti sonra anili da yazarlarsa şaşmam yenilmeye devam etsinler o zaman ne diyeyim ünlüleri destekliyorum ama fulya merve ofkaz dururken ahmet dursun yazmak....
evet ya bende ünlüleri tutuyorum ve şuan şok oldum
tmm ahmet vs isim çıkabilir ama bu kdr çok çıkması hiç iyi olmadı
fulya dururken ahmet dursun ne alaka
en azından ahmet oyunlarda fulyadan kat ve kat iyi yani bu bi gerçek
kınıyorum ünlüleri olmadı bu

Şoklardayım şuan nasıl bir kulis yapmışlar onlar öyle. Merve ve hakanın orda olması bu durumu açıklıyor zaten. Belli kulisçiler. İnşallah ellerinde patlar.

bence hiç mantıklı değiller aç kalmaya devam ederler o zamna fulya ne yapacak ki allah aşkına

anıl giderse direk gönüllüleri tutarım paşa paşa da derim ki kendiniz ettiniz ünlüler aç kalın umrumda olmaz

Bir grup Fulya yı yazdı tamam da diğerleri niye Almeda yı yazmadı ya.

sedaecrin, post: 39836337, member: 345169"]Turabi'nin dediği gibi gerçekten Serenay birinci olur da Merve'yi söyler mi acaba aralarında halen bir soğukluk var neticede[/QUOTE]
İyi ki yazmadi merve
bende merak ediyorum acunn a video yüklerler hemen inşallah biter bitmez
İzlersen paylasir misin ben kızımı uyutup internete filan giremem herhalde...

valla anıl gitmez canım biz ünlüleri desteklemeye devam
olaki gitti bende turabi murabi dinlemem geçerim gönüllülere
İzlersen paylasir misin ben kızımı uyutup internete filan giremem herhalde...

tmm atarım koyarlar hemen inşallahh

Fulya birinci aday oldu iyi ki Ahmet olmadı. Ahmet de bu vesileyle belki daha da canlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…