aynen katılıyorum bunlar kafa kafaya verdi ahmet mervenin arkadaşı ya birinci serenay olursa kesin merve diycek ahmet merve kapışcaklarahmet dursunuda baya istemeyen varmış
hakanla merve oflaz kulis yaptı herhalde
çünkü merve oflaz geçenlerde fulyayı yazar herkes herhalde gibi bi cümle kurmuştudimi yanlış bilmiyorum
evet ama ahmet dursunu şu an yazmak yanlış bence takım açısındanahmet elenmezse haftaya çok pis ortalığı karıştırır bence ateş saçar
Yazsinlar ahmeti sonra anili da yazarlarsa şaşmam yenilmeye devam etsinler o zaman ne diyeyim ünlüleri destekliyorum ama fulya merve ofkaz dururken ahmet dursun yazmak....mybaby24 .!.:ahmet miiiiiiiiiiiiiiiiiyok artık yaniiii
pardon hakan demişim dokunulmazlık onda ya karıştırdımevet ama ahmet dursunu şu an yazmak yanlış bence takım açısından
en azından şuan fulya gitmeliydi poffffff can sıkıcı oldu bu iş
hakanda kimi çıkarcak ki karşısınavalla değişik oldu oylama beklemiyordum bu kdr ahmet ismini
evet ya bende ünlüleri tutuyorum ve şuan şok oldumYazsinlar ahmeti sonra anili da yazarlarsa şaşmam yenilmeye devam etsinler o zaman ne diyeyim ünlüleri destekliyorum ama fulya merve ofkaz dururken ahmet dursun yazmak....
bende merak ediyorumDoğukan kimi yazmıştır ben çözemedim??
bende merak ediyorumacunn a video yüklerler hemen inşallah biter bitmez
bence hiç mantıklı değiller aç kalmaya devam ederler o zamna fulya ne yapacak ki allah aşkınaevet ama ahmet dursunu şu an yazmak yanlış bence takım açısından
en azından şuan fulya gitmeliydi poffffff can sıkıcı oldu bu iş
hakanda kimi çıkarcak ki karşısınavalla değişik oldu oylama beklemiyordum bu kdr ahmet ismini
anıl giderse direk gönüllüleri tutarım paşa paşa da derim ki kendiniz ettiniz ünlüler aç kalın umrumda olmazYazsinlar ahmeti sonra anili da yazarlarsa şaşmam yenilmeye devam etsinler o zaman ne diyeyim ünlüleri destekliyorum ama fulya merve ofkaz dururken ahmet dursun yazmak....
İzlersen paylasir misin ben kızımı uyutup internete filan giremem herhalde...bende merak ediyorumacunn a video yüklerler hemen inşallah biter bitmez
bence hiç mantıklı değiller aç kalmaya devam ederler o zamna fulya ne yapacak ki allah aşkına
anıl giderse direk gönüllüleri tutarım paşa paşa da derim ki kendiniz ettiniz ünlüler aç kalın umrumda olmaz
İzlersen paylasir misin ben kızımı uyutup internete filan giremem herhalde...
arkadaşlar ya ondan benceBir grup Fulya yı yazdı tamam da diğerleri niye Almeda yı yazmadı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?