Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
valla anıl gitmez canım biz ünlüleri desteklemeye devam
olaki gitti bende turabi murabi dinlemem geçerim gönüllülere

tmm atarım koyarlar hemen inşallahh
bende valla anıl giderse biter bu takım gider turabiyi bile tutarım yani

arkadaşlar ya ondan bence kızım fulya sen hiçbir işe yaramıyorsun kendini kandırma bir bak ya bir oyun kazandın oda kazanmak bile değil bence

Kimse güçsüz olduğunu kabul etmiyor.EEe o zaman niye kaybediyorlar bir açıklama yapsınlar dimi ama.

ayyyyyyyy yarınki fragman ne öyle yaaa
hem oyun olarak heycanlı
hemde ahmete bişi olmuşşş

Off Ahmet'e ne oldu acaba fragman da gösterdikleri kadarıyla herkes etkilenmiş durumda umarım ciddi bir şey yoktur.
Oyun da baya çekişmeli heyecanlı gözüküyor Bakalım kim kazanacak.

tv 8 de her biten programın arkasından maral başlıyorrr
perşembeden beri kaçıncı ya bu saymadım sayamadım yeminlee

Kimse güçsüz olduğunu kabul etmiyor.EEe o zaman niye kaybediyorlar bir açıklama yapsınlar dimi ama.
yani bir düşünseler kim kaç oyun kazanmış onu hesaplasınlar bakalım ortada yani herşey ama yok hepsine göre kendi iyi birde hakan neymişsin be kulisi kurmuş kızların yanında ama yanlış tarafta bence

yani bir düşünseler kim kaç oyun kazanmış onu hesaplasınlar bakalım ortada yani herşey ama yok hepsine göre kendi iyi birde hakan neymişsin be kulisi kurmuş kızların yanında ama yanlış tarafta bence

Hakan fenaymış ya onu şeye benzettim Akın vardı geçen sene mi ne hatırladınız mı? Nasıl karıştırmıştı ortalığı.

Off Ahmet'e ne oldu acaba fragman da gösterdikleri kadarıyla herkes etkilenmiş durumda umarım ciddi bir şey yoktur.
Oyun da baya çekişmeli heyecanlı gözüküyor Bakalım kim kazanacak.

mozaik vardı sanırım kanama vardı bacagında dediğin gibi inşallah ciddi bişi yoktur ya
bide hakan ne diyo öle fragmanda ahmeti göndemek için elimizden geleni yapıcaz falan
merve aydında şey dedi ya bizi birbirimizle çakıştırcaklarmış falan diyee
ada 2 ye bölünmüş ama bu hiç iyi şeylerin habercisi değil yani
hakan çok ortalık karıştırıyo gibi geliyo bana yanılıyormuyum

[QUOTE="hayatiyasa, post: 39836921, member: kimse güçsüz olduğunu kabul etmiyor.EEe o zaman niye kaybediyorlar bir açıklama yapsınlar dimi ama.[/QUOTE]
Ünlülerde güçsüz yarismacilar var doğru ama bi gercek var o da gönüllüler çok güçlü dengesizlik var iyi bile dayandi ünlüler...iyi ki Berna gelmiş hiç değilse dengelemeye calisiyo biraz

tekrarını göre göre az biraz izledim ben de.izlemeyen kalmamıştır.
evet ya bundan öncede maral vardı sanki bir ara görmüştüm gece gündüz maral veriyorlar

aynen biten her programın ardından biraz başını izledim
izleyeceğim programı beklerken azcık sonunu izledim
bi ortalarda ne oluyor onu bilmiyorum
dur hemen değişeyim ortalarına gelmeden

İnşallah ya.
Aynen Hakan'a sinir oldum zaten sanki yarışlarda mükemmel de Ahmet kötüymüş gibi göndermek için uğraşacakmış önce yarış kazanmaya baksın bence. Hakan evet ortalık karıştırmaya başladı.Takımı düşünseler zaten Ahmet Dursun yazmazlardı.Almeda felan ya da Fulya yazarlardı.Fulya yazan taraf mesela kulis adı altında değil de cidden kötü olduğu için yazdılar bence ama Ahmet Dursun'u yazanlar kulis tamamiyle.

Hakan fenaymış ya onu şeye benzettim Akın vardı geçen sene mi ne hatırladınız mı? Nasıl karıştırmıştı ortalığı.
ay evet aynısı ya tam oldu hakan =akın
hakan gitmeli ya gönüllüler boş yere şutlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…