Fulya birinci aday oldu iyi ki Ahmet olmadı. Ahmet de bu vesileyle belki daha da canlanır.
bende valla anıl giderse biter bu takım gider turabiyi bile tutarım yanivalla anıl gitmez canım biz ünlüleri desteklemeye devam
olaki gitti bende turabi murabi dinlemem geçerim gönüllülere
tmm atarım koyarlar hemen inşallahh
arkadaşlar ya ondan bencekızım fulya sen hiçbir işe yaramıyorsun kendini kandırma bir bak ya bir oyun kazandın oda kazanmak bile değil bence
Aynen öyle baya olay olacak şimdiden bellivalla canlanır mı yoksa napar bilemem ahmetin damarına bastılar
olaylar olaylar şimdiiii
yani bir düşünseler kim kaç oyun kazanmış onu hesaplasınlar bakalım ortada yani herşey ama yok hepsine göre kendi iyiKimse güçsüz olduğunu kabul etmiyor.EEe o zaman niye kaybediyorlar bir açıklama yapsınlar dimi ama.
tv 8 de her biten programın arkasından maral başlıyorrr
perşembeden beri kaçıncı ya bu saymadım sayamadım yeminlee
evet ya bundan öncede maral vardı sanki bir ara görmüştüm gece gündüz maral veriyorlartv 8 de her biten programın arkasından maral başlıyorrr
perşembeden beri kaçıncı ya bu saymadım sayamadım yeminlee
yani bir düşünseler kim kaç oyun kazanmış onu hesaplasınlar bakalım ortada yani herşey ama yok hepsine göre kendi iyibirde hakan neymişsin be kulisi kurmuş kızların yanında ama yanlış tarafta bence
Off Ahmet'e ne oldu acaba fragman da gösterdikleri kadarıyla herkes etkilenmiş durumda umarım ciddi bir şey yoktur.
Oyun da baya çekişmeli heyecanlı gözüküyor Bakalım kim kazanacak.
tekrarını göre göre az biraz izledim ben de.izlemeyen kalmamıştır.
evet ya bundan öncede maral vardı sanki bir ara görmüştüm gece gündüz maral veriyorlar
İnşallah ya.mozaik vardı sanırım kanama vardı bacagında dediğin gibi inşallah ciddi bişi yoktur ya
bide hakan ne diyo öle fragmanda ahmeti göndemek için elimizden geleni yapıcaz falan
merve aydında şey dedi ya bizi birbirimizle çakıştırcaklarmış falan diyee
ada 2 ye bölünmüş ama bu hiç iyi şeylerin habercisi değil yani
hakan çok ortalık karıştırıyo gibi geliyo bana yanılıyormuyum
ay evet aynısı ya tam oldu hakan =akınHakan fenaymış ya onu şeye benzettim Akın vardı geçen sene mi ne hatırladınız mı? Nasıl karıştırmıştı ortalığı.
hakan gitmeli ya gönüllüler boş yere şutlamadımozaik vardı sanırım kanama vardı bacagında dediğin gibi inşallah ciddi bişi yoktur ya
bide hakan ne diyo öle fragmanda ahmeti göndemek için elimizden geleni yapıcaz falan
merve aydında şey dedi ya bizi birbirimizle çakıştırcaklarmış falan diyee
ada 2 ye bölünmüş ama bu hiç iyi şeylerin habercisi değil yani
hakan çok ortalık karıştırıyo gibi geliyo bana yanılıyormuyum
aynen biten her programın ardından biraz başını izledim
izleyeceğim programı beklerken azcık sonunu izledim
bi ortalarda ne oluyor onu bilmiyorum
dur hemen değişeyim ortalarına gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?