Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dün izleyemedim ya o kadar saat bekledim durdum.
Çok merak ediyorum öncelikle.
Seda kaybolmuş dedilerdi denize açılınca o nerede çıktı ?
İkincisi de
Ahmet'in mide rahatsızlığı olduğunu zannetmiyorum.Mahkemesi için gelmek durumunda kalmıştır.Aslında anlamalıydık onun gittiğini hakanın salak bir ifadesi vardı fragmanda sevinmiş gibi.

Biraz uzaklaşmış denizden abarttılar bence denizden çıktığında seda da şaşırdı niye bu kadar tepki verdiler diye

Turabiyi 1.çıkaran kitle nedemek yaa
He siz asilzadesinizya anılı merveyi 1.çıkarın
Bu milletteki egoda beni öldürecek.
Kendi tuttuğu elit baskasının tuttugu kro.
He anam he.
valla turabinin ne olduğu ortada fazla söze gerek yok ki

adam fakirimde mağdurum ayaklarına köşeyi döndü

çok ikiyüzlü bir defa milletin yüzüne kardeşimde kardeşim arkasında it bilmem ne (örnek yiğit)

dünde seda olayı mesela kız kayboldu boğuldu belki keyfine bakıyor kız gelince de begüm hakkında veriyor gazı veriyor gazı

valla ben kimseye karışmıyorum zaten öyle bir hakkımda yok kimseninn bana karışmaya hakkı da yok isteyen istediğini tutsun
sadece gördüğüm tabloyu söylüyorum

kro mu apaçi mi millet karar versin

Son düzenleme:
Hıhım doğrudur.

Kızlar bu oylama noldu ya anlamadım önce baska bi sıralama verildi anıl beşinciydi sonra baska sıralama geldi ikinci
Neden böyle olmuş bilen varmı?

yoo haklı kız alıyor puan ama takımında moralini bozanlardan biride berna bence. kihkih

Merve aydin i bana her sey yakisir programinakatildigindan beri cok begenirim çok düzgün bi kız sporculugu diyecek söz yok ah biz bide başarili hemcinslerimize oy verebilsek

bence her ikiside insanlarda gorsun ikiyuzlulugunu.

Hakan i itekledi artistlik yapiyor, acun soruncada sadece git dedim abi ozur dilerim diyor, mazlum rolunu oynuyor yakindir ikiyuzlulugunu anlicak herkes

Doğukan ,Berna'ya çok güzel laf söyledi ama anlayana.
ben bile ekran karşısında delirdim Doğukan kaybedince Berna'nın bağrışlarına.
Bu kadar hırs da iyi değil.
Ayrıca insanların motivesini yükseltceğine bu tutumlarıyla düşürüyor.

bence her ikiside insanlarda gorsun ikiyuzlulugunu.

Hakan i itekledi artistlik yapiyor, acun soruncada sadece git dedim abi ozur dilerim diyor, mazlum rolunu oynuyor yakindir ikiyuzlulugunu anlicak herkes

herkes görüyor biliyor ve öyle seviyor yapacak birşey yok.

onun yaptıklarını başkası yapsa çoktan diskalifiye olmuştu.

ona acun medyadan da tolerans var yaptıklarına göz yumuluyor.

millet sedayı merak etmedi yani tabiki de merak etti ama survivor yarışmasının bitmesinden korktular, nadya da dediya eğer boğulduysa bittimi herşey diye Allah korusun boğulsaydı yarışma da sona ererdi , ayrıca da haklılar üflesen uçuyo seda ne diye dalıyo sen kimsin sert bir dalga gelse boğulcak bir insan bu kadar salak olamaz ya.

Kizlar, seda denizde kaybolduğu sırada Bozok "dalmaktan ne anlar" diyor. Yani kendisi cok anlıyor ama kurtarmaya gitmiyor.
Millete "sen burdan git, sen de burdan git" diyor ya orası çok komikti.
Açtım da bir daha izledim :)

herkes görüyor biliyor ve öyle seviyor yapacak birşey yok.

onun yaptıklarını başkası yapsa çoktan diskalifiye olmuştu.
ona acun medyadan da tolerans var yaptıklarına göz yumuluyor.

Herkes ikiyuzlulugunu gorupte sevmiyor bence kim yarismada tuttugu kisiyi evet ikiyuzlu ama seviyorum der.
Bide kasila kasila yurumesi yokmu erkeklik vucuttaki kaslarla olmuyor. Kalibinin erkegi degil zoru gorunce 360 derece donen biri. Gecen sene bayrakla sevinc gosterisi yaparken bile sadece uyari aldi yine acuna estagfirullah abi oyle bisi yapmadim dedi hep inkar kameralrin cekim yaptigini unutuyor herhalde yarismada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…