- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Ben de Merve Aydın'cıyım bu yarışmayı da hakettiğini düüşnüyorum
Merve Oflaz ve tayfası iyice antipatikleştiniz gözümde bir an önce gider adadan inşallah bu kız nasıl 2. oldu anlamadım ne yaptı yani
Biraz uzaklaşmış denizden abarttılar bence denizden çıktığında seda da şaşırdı niye bu kadar tepki verdiler diyeDün izleyemedim ya o kadar saat bekledim durdum.
Çok merak ediyorum öncelikle.
Seda kaybolmuş dedilerdi denize açılınca o nerede çıktı ?
İkincisi de
Ahmet'in mide rahatsızlığı olduğunu zannetmiyorum.Mahkemesi için gelmek durumunda kalmıştır.Aslında anlamalıydık onun gittiğini hakanın salak bir ifadesi vardı fragmanda sevinmiş gibi.
valla turabinin ne olduğu ortada fazla söze gerek yok kiTurabiyi 1.çıkaran kitle nedemek yaa
He siz asilzadesinizya anılı merveyi 1.çıkarın
Bu milletteki egoda beni öldürecek.
Kendi tuttuğu elit baskasının tuttugu kro.
He anam he.
1-Serenay
2-Anıl
3-Merve Aydın
4-Hakan
5-Merve Oflaz
6-Doğukan
7-Pascal
8-Berna
9-Almeda
10-Ahmet
Gerçek sıralama buymuş yani Merve Oflaz gidiyormuş
Yazık oldu valla
yoo haklı kız alıyor puan ama takımında moralini bozanlardan biride berna bence. kihkihBernanin yerine kendini koy canim oyunlari hep kazansan millet tatile gelmiş gibi oynasa napardin ben delirirdim valla berna az bile diyo ayrica acun bey kazanan gruba ödülü versin okey ama karsi grubun En iyisinede versin ödülü bak nasil kızısiyor ortalik bak nasil oynuyolar bi daha ki oyuna
anıl ı mı diceklerdi ben izlemedm anlamadm yaa. sonunda uyumuşum netten izlicem bugün ahahasüpermiş bu liste keşke oflaz kendi kazdığı kuyuya düşseydi.
ee sonuç ne aynı adadalar mıEvet canım konusuldu
Merve aydin i bana her sey yakisir programinakatildigindan beri cok begenirim çok düzgün bi kız sporculugu diyecek söz yok ah biz bide başarili hemcinslerimize oy verebilsekya aslında ben merve aydını sporcu kimliğinden dolayı seviyorum sanırım olimpiyatları izlerizde biz evde genelde geçen sene merve geldiğinde o zamandan beri seviyorum yani hırslı olmasının nedenide o bireysel bir sporcu ve hırlı olup kendini düşünerek kazanmaya alışmış takım ruhu ona göre değil bu nedenle çok antipatik oluyor ama yine de seviyorum bazşarmak için hırs gerekir bazen abartıyor evet ama sonuçta iyi yarışıyoraynı durum bernedada var oda çok hırslı mesela onuda seviyorum serenay intikam diye tutturmasda onu da seviyorum biretk çok saçma sapan çocuksu işlerde hala ona gıcığım
anıl ı mı diceklerdi ben izlemedm anlamadm yaa. sonunda uyumuşum netten izlicem bugün ahaha
Bozsun aslan berna.....millet ciksin tatil modundan kimi yarismak istemez kimi koşamaz sanki zorla getirmisler oturtmuslar oraya.....yoo haklı kız alıyor puan ama takımında moralini bozanlardan biride berna bence. kihkih
valla turabinin ne olduğu ortada fazla söze gerek yok ki
adam fakirimde mağdurum ayaklarına köşeyi döndü
çok ikiyüzlü bir defa milletin yüzüne kardeşimde kardeşim arkasında it bilmem ne (örnek yiğit)
dünde seda olayı mesela kız kayboldu boğuldu belki keyfine bakıyor kız gelince de begüm hakkında veriyor gazı veriyor gazı
valla ben kimseye karışmıyorum zaten öyle bir hakkımda yok kimseninn bana karışmaya hakkı da yok isteyen istediğini tutsun
sadece gördüğüm tabloyu söylüyorum
kro mu apaçi mi millet karar versin
bence her ikiside insanlarda gorsun ikiyuzlulugunu.
Hakan i itekledi artistlik yapiyor, acun soruncada sadece git dedim abi ozur dilerim diyor, mazlum rolunu oynuyor yakindir ikiyuzlulugunu anlicak herkes
herkes görüyor biliyor ve öyle seviyor yapacak birşey yok.
onun yaptıklarını başkası yapsa çoktan diskalifiye olmuştu.
ona acun medyadan da tolerans var yaptıklarına göz yumuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?