millet sedayı merak etmedi yani tabiki de merak etti ama survivor yarışmasının bitmesinden korktular, nadya da dediya eğer boğulduysa bittimi herşey diye Allah korusun boğulsaydı yarışma da sona ererdi , ayrıca da haklılar üflesen uçuyo seda ne diye dalıyo sen kimsin sert bir dalga gelse boğulcak bir insan bu kadar salak olamaz ya.
ay evet yaa bozok un hakkından duygu geliyormuş meğerbende hasan ve özlemi seviyorum orda birtek son zamanlarda özleme bişey anlamıyor diyip duruyorlar sinir oluyorum seda çok şey anlıyor zatenben ünlüleri destekliyorum ama hasanı zaten ilk yarışmadan beğeniyordum çok efendi çoğu zaman özlemi bilmiyordum ama çok üstüne gidiyor sahra sinir oluyorum
Herkes ikiyuzlulugunu gorupte sevmiyor bence kim yarismada tuttugu kisiyi evet ikiyuzlu ama seviyorum der.
Bide kasila kasila yurumesi yokmu erkeklik vucuttaki kaslarla olmuyor. Kalibinin erkegi degil zoru gorunce 360 derece donen biri. Gecen sene bayrakla sevinc gosterisi yaparken bile sadece uyari aldi yine acuna estagfirullah abi oyle bisi yapmadim dedi hep inkar kameralrin cekim yaptigini unutuyor herhalde yarismada.
bende o anlamda anladım.Nadya oyle kötü kalpli bir kiz değilki.
Oyle demek istedigini sanmiyorum.
İngilizce ana dili degil. Belki "ölmüş müdür?" anlamında soylemiştir
yaa o bayrak olayını anlatır mısınız. kamera göstermedi aslı nedir?hemde kızlara sallamıştı adi
o kadar efendi çocuk gökhan bile çileden çıkmıştı
kimseinin kalbini tam olarak bilemeyiz ama bittimi yani buraya kadar mı dan ben onu anladım bence yarışmayı kastettiNadya oyle kötü kalpli bir kiz değilki.
Oyle demek istedigini sanmiyorum.
İngilizce ana dili degil. Belki "ölmüş müdür?" anlamında soylemiştir
o programa yarışmacı olarak mı katıldıMerve aydin i bana her sey yakisir programinakatildigindan beri cok begenirim çok düzgün bi kız sporculugu diyecek söz yok ah biz bide başarili hemcinslerimize oy verebilsek
bilmiyorum laf taşıdı muhabbetide oldu ya berna için.Bozsun aslan berna.....millet ciksin tatil modundan kimi yarismak istemez kimi koşamaz sanki zorla getirmisler oturtmuslar oraya.....
yaa o bayrak olayını anlatır mısınız. kamera göstermedi aslı nedir?
siz nerden öğrendiniz merak ediyorum
kavga etsin istiyor kendisiyle ahahahÖzlem de derviş sabrı var.
Herkes ona bi gıcıklık yapıyor ama hiç cevap vermedi.
Sahra da "sakinligi beni delirtiyo" dedi.
hemde kızlara sallamıştı adi
o kadar efendi çocuk gökhan bile çileden çıkmıştı
Özlem de derviş sabrı var.
Herkes ona bi gıcıklık yapıyor ama hiç cevap vermedi.
Sahra da "sakinligi beni delirtiyo" dedi.
yaa o bayrak olayını anlatır mısınız. kamera göstermedi aslı nedir?
siz nerden öğrendiniz merak ediyorum
kimseinin kalbini tam olarak bilemeyiz ama bittimi yani buraya kadar mı dan ben onu anladım bence yarışmayı kastetti
evet geçen sene biliyorum. sayfa açılmadı.
işte nasıl takılma bende onu anlamadmbide gokhana diklenmisti lanli lunlu konustu cocuga, halada birinci yapip kasilmasina izin veriyor halk.
øzlemi takdir ediyorum ben digelerinin deigi gibi sinsi bir kiz degil ben bile izlerken sahrayi bogasim geliyor kiz gayet sakin istifini bozmadan cevap veriyor.
Sahranin akil sagligindan supheliyim zaten, surekli salak gerizekali diye konusyuyor arkadaslariyla. oyun aninda hirsliymis da ondan oyle sinirleniyormus oda ayni turabi gibi kendini bisi zannediyor. Sahraya her sinirlendigimde bernanin attigi tekmeyi izliyorumSiddete karsiyim ama sahra insani cok kiskirtiyor.
ben gecn sezon izlemistim turabinin savunmasida kendi kadar basit estagfirullah oyle bi hareket yapmadim bayrakla takiliyorum dedi. nasil bi takilmaysa artik
evet geçen sene biliyorum. sayfa açılmadı.
bayrak olayını biliyorum ama gökhan tepki gösterdi. turabi ben bayrakla takılıyordum dedi. ama bayrakla ne yapmış onu göstermedi tv
bayragı malum yerine koyup salladı.
cidden iğrenç ötesi bir hareketti.
zaten böyle biri birinci oldu ya geçen sene yazık.
Aynen katılıyorum geçen yıl sempatim vardı Serenay'a karşı fakat bu yıl o sempati yerine tamamen iticiliğe gitti.aynen ne tuhaflık olacakmış ki ağlaya zırlaya biryerlere gelmiş başaramayınca sakat numarı yapan serenaydan kat kat iyidir
nedense mazlum rolüne bürünenler seviliyor bu ülkede
İkinci sıralama doğru yani Anıl'ın 2. olduğuHıhım doğrudur.
Kızlar bu oylama noldu ya anlamadım önce baska bi sıralama verildi anıl beşinciydi sonra baska sıralama geldi ikinci
Neden böyle olmuş bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?