Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Nadya oyle kötü kalpli bir kiz değilki.
Oyle demek istedigini sanmiyorum.
İngilizce ana dili degil. Belki "ölmüş müdür?" anlamında soylemiştir

ay evet yaa bozok un hakkından duygu geliyormuş meğer

hemde kızlara sallamıştı adi

o kadar efendi çocuk gökhan bile çileden çıkmıştı

bende o anlamda anladım.
yani öldü mü anlamında
şimdi okudum konunun yarışma bitti mi anlamına bağlandığını.

Özlem de derviş sabrı var.
Herkes ona bi gıcıklık yapıyor ama hiç cevap vermedi.
Sahra da "sakinligi beni delirtiyo" dedi.

kimseinin kalbini tam olarak bilemeyiz ama bittimi yani buraya kadar mı dan ben onu anladım bence yarışmayı kastetti

Merve aydin i bana her sey yakisir programinakatildigindan beri cok begenirim çok düzgün bi kız sporculugu diyecek söz yok ah biz bide başarili hemcinslerimize oy verebilsek
o programa yarışmacı olarak mı katıldı

Bozsun aslan berna.....millet ciksin tatil modundan kimi yarismak istemez kimi koşamaz sanki zorla getirmisler oturtmuslar oraya.....
bilmiyorum laf taşıdı muhabbetide oldu ya berna için.
ben berna yı seviyordum ama gönüllülerden gidince haliyle tutmadım gönüllüleri tuttuğum için. aman iyi ki gitmiş çünkü adayı karıştırırdı diye düşünüyorum kihkih

hemde kızlara sallamıştı adi

o kadar efendi çocuk gökhan bile çileden çıkmıştı

bide gokhana diklenmisti lanli lunlu konustu cocuga, halada birinci yapip kasilmasina izin veriyor halk.

Özlem de derviş sabrı var.
Herkes ona bi gıcıklık yapıyor ama hiç cevap vermedi.
Sahra da "sakinligi beni delirtiyo" dedi.

øzlemi takdir ediyorum ben digelerinin deigi gibi sinsi bir kiz degil ben bile izlerken sahrayi bogasim geliyor kiz gayet sakin istifini bozmadan cevap veriyor.
Sahranin akil sagligindan supheliyim zaten, surekli salak gerizekali diye konusyuyor arkadaslariyla. oyun aninda hirsliymis da ondan oyle sinirleniyormus oda ayni turabi gibi kendini bisi zannediyor. Sahraya her sinirlendigimde bernanin attigi tekmeyi izliyorum Siddete karsiyim ama sahra insani cok kiskirtiyor.

yaa o bayrak olayını anlatır mısınız. kamera göstermedi aslı nedir?
siz nerden öğrendiniz merak ediyorum

ben gecn sezon izlemistim turabinin savunmasida kendi kadar basit estagfirullah oyle bi hareket yapmadim bayrakla takiliyorum dedi. nasil bi takilmaysa artik

kimseinin kalbini tam olarak bilemeyiz ama bittimi yani buraya kadar mı dan ben onu anladım bence yarışmayı kastetti

buraya kadar mı yani bitti mi dediği
sedanın hayatıydı.
çok endişeliydi kadın hatta seda gülerek niye panik yaptınız dediğinde sinirlenip birşey söyleyip uzaklaştı ordan.

işte nasıl takılma bende onu anlamadm

evet geçen sene biliyorum. sayfa açılmadı.
bayrak olayını biliyorum ama gökhan tepki gösterdi. turabi ben bayrakla takılıyordum dedi. ama bayrakla ne yapmış onu göstermedi tv

bayragı malum yerine koyup salladı.
cidden iğrenç ötesi bir hareketti.

zaten böyle biri birinci oldu ya geçen sene yazık.

aynen ne tuhaflık olacakmış ki ağlaya zırlaya biryerlere gelmiş başaramayınca sakat numarı yapan serenaydan kat kat iyidir

nedense mazlum rolüne bürünenler seviliyor bu ülkede
Aynen katılıyorum geçen yıl sempatim vardı Serenay'a karşı fakat bu yıl o sempati yerine tamamen iticiliğe gitti.

kızlar bende sizin gibi sıkı bır survıvor takıpcısıyım yıllardır...:)
ama bu yıl haftanın 3 günü benı cok uykusuz bırakıyor...
pazartesı salı çarşamba resmen uyukluyorum işyerınde... sizdede oluyor mu.cok gec bıtıyor. ..ama çokta sevıyorum.

Hıhım doğrudur.

Kızlar bu oylama noldu ya anlamadım önce baska bi sıralama verildi anıl beşinciydi sonra baska sıralama geldi ikinci
Neden böyle olmuş bilen varmı?
İkinci sıralama doğru yani Anıl'ın 2. olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…