Aynen cnm sabah kalkip ise gelmek istemiyorum bilekızlar bende sizin gibi sıkı bır survıvor takıpcısıyım yıllardır...:)
ama bu yıl haftanın 3 günü benı cok uykusuz bırakıyor...
pazartesı salı çarşamba resmen uyukluyorum işyerınde... sizdede oluyor mu.cok gec bıtıyor. ..ama çokta sevıyorum.
bi özetsiz verse 10,10.30 gibi bitirse ne güzel olur....Aynen cnm sabah kalkip ise gelmek istemiyorum bile
Ozet cok uzun evet bekle bekle yeni bolum gelcek gulu seven dikenine katlaniyo ben tup bebek tedavisine baslicam esime diyorum artik izlemek.yok bukadar stresi vucut kaldirmiyo diye esim buay degil diger ay baslayalim diyo sen anla survoviri seciyobi özetsiz verse 10,10.30 gibi bitirse ne güzel olur....
duş almaya bıle üşeniyorum....
ama göstermedi kibayragı malum yerine koyup salladı.
cidden iğrenç ötesi bir hareketti.
zaten böyle biri birinci oldu ya geçen sene yazık.
evet bende. ama dün çok sıktı reklam 4 parti falan döndü reklam bende yattım. netten takviye yapıyorum.3. günün sonunda yenk düştüm netten izlerim diye uyudum. sende öyle yap bence canm.kızlar bende sizin gibi sıkı bır survıvor takıpcısıyım yıllardır...:)
ama bu yıl haftanın 3 günü benı cok uykusuz bırakıyor...
pazartesı salı çarşamba resmen uyukluyorum işyerınde... sizdede oluyor mu.cok gec bıtıyor. ..ama çokta sevıyorum.
aynen yaa özetsizi geçtim reklamsız versn bari. 25dk reklam nedir.bi özetsiz verse 10,10.30 gibi bitirse ne güzel olur....
duş almaya bıle üşeniyorum....
ama göstermedi ki
Gosterdi cnm iki torbanin arasina bayragi baglamis oyle tutuyodu ki goruntu cok igrenctiama göstermedi ki
ayy aynenAynen bende gonulluleri seviyorum..serenay ve dogukana da ayri bi sempatim var benimde birinci olmalirini isterim..ama merve aydin da cok antipatik sanki..
tv Yayinda netten izlemedimaaa. yayında yoktu ama dimi netten mi izledinz
Evet canim katildi.o programa yarışmacı olarak mı katıldı
ben tv de görmedm hatta noldu ki demiştim o yüzden tv de vermediler sandım hımm oktv Yayinda netten izlemedim
O konuda bisey söylemediler zannetmiyorum ama merve oflaz olmazya peki ünlüler dokunulmazlığı kaybednce yine isim merve oflaz a karşı mı olacak. bence öyle olmalı aksi takdirde haksızlık olmaz mı?
Pek ihtimal vermiyorum diyecektim yanlislik oldu.Hanimlar konuşulduğu biliyorum ama internette okudum merve aydinla ahmet dursun sevgiliymiş filan diyorlar konusuldumu burada hiç bilmiyorum ama aklima geldi sizlerede sorayim dedim gerçi en son merve ahmetin kulagina sanki sen benim abimsin dedi ben öyle anladim sevgili olmalarına pek ihtimal veriyorum.ama kız çok fena oldu ahmet giderken.
süper özetin çok teşekkür on numara beş yıldız bir gözlemleme olmuş ...Doğukan çok efendi,düzgün bir insan belli.
hakanı pek sevmiyorum.kızların dedikodu yapmasına
alışmışım ama hakanın kızlarla bir olup diğer grup hakkında konuşması çok fena.
sinsi birine benziyor.merve oflaz ise alakasız olacak ama dudakları beni çok rahatsız ediyor.
eskiden eser yok,kız güzelliğini mahvetmiş.merve aydının hırsını da çok beğeniyorum iyi yarışıyor.
bernada çok asabi ama saklıyor.almeda yarışmalarda çok ağır,ayrı bir dünya da sanki.
gönüllülerden ise geçen sene turabiye sinir olmama rağmen bu sene beğenerek izliyorum.
hilmicem tehlikeli geliyor.Arkadan vurmaya çok müsait.taner varla yok arası.
Hiç yarışmalarda bende oynayım gibi bir çabası yok.yine seda,begüm iyi oynamasa da
eleme gecesinde isimleri yazılmasın diye yarışmalara katılmak istiyorlar.taner turabi ve hilmicemle
arayı iyi tutmaya çalışıyor tek yaptığı bu.aralarında hasan çok efendi bir çocuk.
oyun kazansa da hiç çizgisini bozmuyor.sahraya geçen sene sinir oluyordum bu sene kendini çok düzeltmiş.
kızların arasında da nadya çok düzgün.
sonuç olarak bende ünlüleri tutuyorum:)
Hanimlar konuşulduğu biliyorum ama internette okudum merve aydinla ahmet dursun sevgiliymiş filan diyorlar konusuldumu burada hiç bilmiyorum ama aklima geldi sizlerede sorayim dedim gerçi en son merve ahmetin kulagina sanki sen benim abimsin dedi ben öyle anladim sevgili olmalarına pek ihtimal veriyorum.ama kız çok fena oldu ahmet giderken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?