Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen cnm sabah kalkip ise gelmek istemiyorum bile

bi özetsiz verse 10,10.30 gibi bitirse ne güzel olur....
duş almaya bıle üşeniyorum....
Ozet cok uzun evet bekle bekle yeni bolum gelcek gulu seven dikenine katlaniyo ben tup bebek tedavisine baslicam esime diyorum artik izlemek.yok bukadar stresi vucut kaldirmiyo diye esim buay degil diger ay baslayalim diyo sen anla survoviri seciyo

survivor sevilen yarışmaaaaammmm
serenayı çok seviyorum doğukanı da anılı da özlem ve hasanıda ama bu sene hasan yada doğu birinci olur benceee

evet bende. ama dün çok sıktı reklam 4 parti falan döndü reklam bende yattım. netten takviye yapıyorum.3. günün sonunda yenk düştüm netten izlerim diye uyudum. sende öyle yap bence canm.

Aynen bende gonulluleri seviyorum..serenay ve dogukana da ayri bi sempatim var benimde birinci olmalirini isterim..ama merve aydin da cok antipatik sanki..
ayy aynen
doğukan efendi
merve aydın da ego ve antipatiklik var

ya peki ünlüler dokunulmazlığı kaybednce yine isim merve oflaz a karşı mı olacak. bence öyle olmalı aksi takdirde haksızlık olmaz mı?

Hanimlar konuşulduğu biliyorum ama internette okudum merve aydinla ahmet dursun sevgiliymiş filan diyorlar konusuldumu burada hiç bilmiyorum ama aklima geldi sizlerede sorayim dedim gerçi en son merve ahmetin kulagina sanki sen benim abimsin dedi ben öyle anladim sevgili olmalarına pek ihtimal veriyorum.ama kız çok fena oldu ahmet giderken.

Pek ihtimal vermiyorum diyecektim yanlislik oldu.

süper özetin çok teşekkür on numara beş yıldız bir gözlemleme olmuş ...

Yok ya öyle olsa kiz sarılıp sen benim abimsin der mi hiç? Bizim milletin niyeti kötü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…