Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
En sevdigim programlardan biri. Ancak bu yil kendi aralarinda cok rekabet var oyunlara odaklanmiyorlar.

acunun sitesinde röportajda vardı dün izledim hem ahmet dursun hemde merve aydın
ikiside abi kardeş ilişkisi diye bahsediyor aralarındaki bagdan
ben zannetmiyorum sevgili olduklarını
merve çok ağlayınca o şekilde bi algı olmuş olabilir ama
arkadaşı yani insan arkadaşı içinde ağlayabilir

Çok doğru valla, beni de en çok herkesin arkasından konuşma huyu deli ediyor! Tam bir kişiliksiz!!

Merve aydin i bana her sey yakisir programinakatildigindan beri cok begenirim çok düzgün bi kız sporculugu diyecek söz yok ah biz bide başarili hemcinslerimize oy verebilsek
Merve aydın geçen seneki yarışmaya göre inanılmaz çirkef ve kendini beğenmiş davranıyor... Geçen yıl ben se severdim ama bu yıl inanamadım hallerine... Bi de ahmet dursun kırosunun yanında durması da cabası...

Berna sahra bozok.. Bunların hırsı öldürücü tipten zaten!

Kizlar, seda denizde kaybolduğu sırada Bozok "dalmaktan ne anlar" diyor. Yani kendisi cok anlıyor ama kurtarmaya gitmiyor.
Millete "sen burdan git, sen de burdan git" diyor ya orası çok komikti.
Açtım da bir daha izledim :)
Bozok güvenilmez bir adam bence, her fırsatta kadınları kötülüyor!

Sahra ve tuuuğrabii al birini vur ötekine hırsmışş ne hırsı be insan olun biraz! Sahra oyunlarda bile arkadaşlarına geeizekalııııı diye sesleniyor! Allahım ne egolar yaratmışsn

Bozok güvenilmez bir adam bence, her fırsatta kadınları kötülüyor!
aynı şeyi düşünüyorum.Birde her kazandığı oyunca o iğrenç bağırtısı yok mu deli oluyorum resmen.
Sahra içinde gözlemlediğim, geçen seneden birileri onu uyarmış sanırım
çok antipatik olduğunu fark edip bu sene kendini toplamaya çalışıyor.ama yine aynı tas aynı hamam.
özlemle birlikte yarıştığı bir oyunda özleme bağırıp,anlama sorunun mu var demesi
felan yani bir yerlerden açık veriyor bu kız kendini ne kadarda durdurmaya çalışsa.
O tartışmada özlemde de hata var ama sen ne diye ezdirip bağırmasına izin veriyorsun.
bide huyuna gidip açıklamaya çalışıyor.Böyle yaparsan sahra da kendini bişey zanneder.

Yok ya öyle olsa kiz sarılıp sen benim abimsin der mi hiç? Bizim milletin niyeti kötü :))
Aynen katiliyorum size okudugumu söyledim sadece art niyetim yoktu kötü niyetle söylemedim abimsine benzer biseyler bende duydum vedalasirlarken her yerde öyle yazinca şaşırdım acaba ben mi abimsin dediğini yanlıs anladim dedim ve bide sizlere paylaşmak istedim ayrica ahmetin dokunulmazligi vardi şaka gibi hiç olmayacak bişey oldu ahmetin elenme ihtimali olsaydi kendilerini alistirirlardi ani olunca ikiside şok oldu

Bende sizin gibi düşünüyorum haklisiniz okudugumu paylastim sadece.

Yok canım yanlış anlama sana demedim ben kötü niyetli diye. İnternette çok aşağılayıcı ifadeler yazanlar bile olmuş yazık o kızın da ailesi var.

Adami dokunulmazlık kolyesiyle yolladilar dalga geçer gibi :))

Anladim canim bana demediğini ama yanlis anlasilmakta istemedim bencede arkadas ikisi...bazilari yorum yaparken kendi evladi kizkardesi vb olduğunu düşünmüyor kırıcı aşagilayici konusuyor ben mervenin çok düzgün ahlaklı bi insan ve sporcu oldugunu biliyorum ayrica sevgili olsalar bile kimsenin hakaret etme hakki yok ikiside bekar sonuçta.

Milletin ici kotu cnm aglasa neden agladi aglamasa arkadasti neden aglamadi diyeceklerdi o yuzden begumun lafi varya cokca tekrarliyo (kisi kendinden bilir isi )

merve aydın ın ağlaması ahmet le sevgili olmasından değil. sevdiğinden + hırsından. kızın gözleri nasıl hırs hırs diye bakıyor. evet sporcu onlar hırsla eğitiliyorlar kızın suçu yok. ama tv den bana göre çok antipatik.
sırf ahmet le milleti takır takır eleyemediler, millete saramayacaklar diye hırsından ağladı. dayanağı ahmet ti. ikili diyaloglarda bi koldan merve bi koldan ahmet laf saymıyor muydu...

Merve nin yalnız kalması çok iyi oldu bence.Aklı başına gelir umarım.Eskisi kadar güçlü bulmuyorum ben Merve yi yarışmalarda o kadar da iyi değil.Anıl da çok kötü yarışıyor ya bir de millete meydan okuyor.Ya bir puan alıyor ya da hiç.

Çok sıkı dostlar sadece Ahmet Dursun zaten elenmeleri sonrasında röportaj vermiş her elenenin verdiği gibi orada Merve için biz çok iyi abi kardeş olduk dedi.Öyle bir şeye ben de ihtimal vermiyorum.

Survivor ın olmadığı günler çok sıkıcı geliyor bana.Her gün olsa keşke.

Kizlar Serenay birici oldugunda Ahmetin karsisina kimseyi cikarmadi degil mi? Ahmet direk gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…