Dogru soluosun cnm ya hep.bi.kosede sessiz sakin takimini destekliyor..merve gibi degil tabiki ..ben hic tanimiurdum taneri burda tanidimTaner cok iyi yarismaciydi rakipleri de tas gibiydi m.oflaz gbi sms sampiyonu degil kesinlikle
10 sene gecmis ustunden adam belliki sporu falan birakmis hamlamis yani ki sampiyon olurken de en onemli ozelligi hizli olmasiydi. Yillar acimasiz davranmis tanere :) turabi hilmicem falan bundan 10 sene sonra aktif spor hayatlarina devam etmeseler yine boyle performans gosteremezler
Adamin hiçbi iddiasi yok zaten belliki kiramadigi icin gelmis . Kotu oldugunu kendisi de biliyo ve m.oflaz gibi seda gibi kotu olduğu haldr ben oynicam beni oynatmiyolar tribinde degil en azindan takima zarar vermiyo.
hay maşallah ya sahra iyi kurtarıcı mervede iş yok yada gönüllerin kızları iyi atıcı ünlülerde iş yok desene 9 4 baya fark atmışlar gönüllerhavuzda kale var ortada bi kaleci var
karşı takımda suya atlayarak gol atmaya çalışıyor
kaleciler sabit ünlülerde merve aydın
gönüllülerde sahra durum 9-4 gönüllüler önde
sembol mu var bende diyorum daha erekn bitemez şimdi o zaman daha var bakalımAaa bugun sembol oyunu yokmuydu?
sembol mu var bende diyorum daha erekn bitemez şimdi o zaman daha var bakalımgönüllüler kazandı diye oynayacam şimdi o kadar sıkıldım
evet ya bugün hepsi tırttı yanihay maşallah ya sahra iyi kurtarıcı mervede iş yok yada gönüllerin kızları iyi atıcı ünlülerde iş yok desene 9 4 baya fark atmışlar gönüller
Taner cok iyi yarismaciydi rakipleri de tas gibiydi m.oflaz gbi sms sampiyonu degil kesinlikle
10 sene gecmis ustunden adam belliki sporu falan birakmis hamlamis yani ki sampiyon olurken de en onemli ozelligi hizli olmasiydi. Yillar acimasiz davranmis tanere :) turabi hilmicem falan bundan 10 sene sonra aktif spor hayatlarina devam etmeseler yine boyle performans gosteremezler
Adamin hiçbi iddiasi yok zaten belliki kiramadigi icin gelmis . Kotu oldugunu kendisi de biliyo ve m.oflaz gibi seda gibi kotu olduğu haldr ben oynicam beni oynatmiyolar tribinde degil en azindan takima zarar vermiyo.
birtek hakanda milli su topu oyuncusu mu ne kelimesi vardı ekstradan geri kalan yanıydı yaniAyyy al benden de o kadarrrr tek laf şu: Attıııııı atamaddııııııııı tuttuuuuuu tuttamadddıııııı
birtek hakanda milli su topu oyuncusu mu ne kelimesi vardı ekstradan geri kalan yanıydı yani
öyle olmuş gönüllüler omleti yatağı aldı yani hayırlı olsunevet ya bugün hepsi tırttı yani
birtek hakanda milli su topu oyuncusu mu ne kelimesi vardı ekstradan geri kalan yanıydı yani
voleybolcumuz sahra deseydi iyiydi
ayy ne atışmışlardı duygu balla
çoklu alıntıyı bende yapamıyom takma boşver kanarya aslanlar zamanı taner süperdi şimdi bunların yanında tırt kaldı ondan böyle dalga geçiliyor çocuklaCoklu alinti isini beceremedim :)
Fenerbahceliyim izledigim ilk survivor aslanlar kanaryalardi, kanaryalari ve dolayisiyla takimin en iyisi olan Taneri tutuyodum. Yillar sonra boyle gormek uzdu tabi ama dalga gecilince adamla uzuluyorum sampiyon kanaryaya :)
Coklu alinti isini beceremedim :)
Fenerbahceliyim izledigim ilk survivor aslanlar kanaryalardi, kanaryalari ve dolayisiyla takimin en iyisi olan Taneri tutuyodum. Yillar sonra boyle gormek uzdu tabi ama dalga gecilince adamla uzuluyorum sampiyon kanaryaya :)
ben izlemeidm o survivorı ya o nednele hiç fikrim yok biz şimdiki performansına ithafen böyle konuşuyorz burda çoğu kişi hatırlamayınca ben 1. olduğunu bile bilmiyordum meselaCoklu alinti isini beceremedim :)
hep beraber yatarlar ne olacak2 yataga da hangi biri sıgacaksa
birleştirip yatacaklar mecbur olmadı saatli yatsınlar artık nöbetleşerek2 yataga da hangi biri sıgacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?