Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dogru soluosun cnm ya hep.bi.kosede sessiz sakin takimini destekliyor..merve gibi degil tabiki ..ben hic tanimiurdum taneri burda tanidim

havuzda kale var ortada bi kaleci var
karşı takımda suya atlayarak gol atmaya çalışıyor
kaleciler sabit ünlülerde merve aydın
gönüllülerde sahra durum 9-4 gönüllüler önde
hay maşallah ya sahra iyi kurtarıcı mervede iş yok yada gönüllerin kızları iyi atıcı ünlülerde iş yok desene 9 4 baya fark atmışlar gönüller

sembol mu var bende diyorum daha erekn bitemez şimdi o zaman daha var bakalım gönüllüler kazandı diye oynayacam şimdi o kadar sıkıldım

Ayyy al benden de o kadarrrr tek laf şu: Attıııııı atamaddııııııııı tuttuuuuuu tuttamadddıııııı

dogru dedin hiç oynucam demiyor
ama all starda oldugunu unutmamalı ki geçmişte birinci olmuş
hırsı yok bence şuan en büyük eksiği hırsının olmaması
tamam kondisyonu yok vs ama bi isteksiz gibi ya
hani hiç mi bi oyunda başarılı olcagınan inanmıyor ki

Merve Aydın bugün halen kendine gelememiş anlaşılan halen durgun duruyor.Seda bu oyunun en iyisiydi Sahra da sanki Seda'yı iyi diye kıskandı.

Coklu alinti isini beceremedim :)

Fenerbahceliyim izledigim ilk survivor aslanlar kanaryalardi, kanaryalari ve dolayisiyla takimin en iyisi olan Taneri tutuyodum. Yillar sonra boyle gormek uzdu tabi ama dalga gecilince adamla uzuluyorum sampiyon kanaryaya :)

çoklu alıntıyı bende yapamıyom takma boşver kanarya aslanlar zamanı taner süperdi şimdi bunların yanında tırt kaldı ondan böyle dalga geçiliyor çocukla

işte onu diyorum geçmişte birinci oldugunu unutmuş gibi kendisi
biraz özgüveni yerine gelmeli
tabi seda gibi merve oflaz gibi değil ama biraz kendini göstermeli
hilmicem bile demişti aç şu kollarını aç şu nefesini sen şampiyonsun falan diye

ben izlemeidm o survivorı ya o nednele hiç fikrim yok biz şimdiki performansına ithafen böyle konuşuyorz burda çoğu kişi hatırlamayınca ben 1. olduğunu bile bilmiyordum mesela

2 yataga da hangi biri sıgacaksa
hep beraber yatarlar ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…