hep beraber yatarlar ne olacak
Voleybol camiası
birleştirip yatacaklar mecbur olmadı saatli yatsınlar artık nöbetleşerek
birleştirip yatacaklar mecbur olmadı saatli yatsınlar artık nöbetleşerek
Bi omlet bu kadar mi istahla yenir ya iki yumurta kirasim var
Normalde ben ünlüleri tutuyorum ama bu hafta Merve Oflaz kaybedecekse ünlüler dokunulmazlığı kaybetsinler bence de.ya doğukan çok tatlı ya hakan ve merve oflazda egolu serenayın 1. liğine güveniyorlar inşallah haftaya oflaz elenir ya sırf bu yüzden ünlüler kaybetsin istiycem oflaz gidene kadar
evet ya doğukan ayrı arada sinir oluyorum ama çok temiz kalpli çok saygılıDoğukanın nasıl guzel bir karakteri var ya cok hosuma gidiyor benim.
Yetiştiren babanın güzelliği
Doğukanın nasıl guzel bir karakteri var ya cok hosuma gidiyor benim.
Yetiştiren babanın güzelliği
biz bu hafta çok garip şeyler istiyoruz ünlüleri tutarken ünlüler kaybetsin istiyoruz aradajki çelişkiye gelNormalde ben ünlüleri tutuyorum ama bu hafta Merve Oflaz kaybedecekse ünlüler dokunulmazlığı kaybetsinler bence de.
biz bu hafta çok garip şeyler istiyoruz ünlüleri tutarken ünlüler kaybetsin istiyoruz aradajki çelişkiye gel
biz birde yakında gönüllüleri tutmaya başlıyormuşuz ünlüler tarafına sinir oldukça olabilir yani bizi mecbur bırakıyorlaraz önce ödülü laybetsinler istedik
bizi buna mecbur edenler utansınnnnnn
biz birde yakında gönüllüleri tutmaya başlıyormuşuz ünlüler tarafına sinir oldukça olabilir yani bizi mecbur bırakıyorlar
Aynen yaa Merve Oflaz sağolsun onun sayesinde bu çelişkileri yaşıyoruz antipatik kızbiz bu hafta çok garip şeyler istiyoruz ünlüleri tutarken ünlüler kaybetsin istiyoruz aradajki çelişkiye gel
şimdilik değil ama alıştıralım ünlülerde sevdiğimiz biri kalmazsa mecbur napıcaz başkao kadar da değildeğil dimi
şimdilik değil ama alıştıralım ünlülerde sevdiğimiz biri kalmazsa mecbur napıcaz başkaşaka bir yana hala ünlüleri tutuyorum ama oflaz gitsin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?