ya bunlar iyi kulise bağladı öbür taraf uslu uslu duruyor ahmete laf ediyorlardı ama bunlar daha fena hakanın yerini oflaz aldı bir anda kendine bir güven geldi yabende ünlüleri tutuyorum tabi
bak bak yine dedikodu yapıolar
merve oflaz zaten gitmeli
ya bunlar iyi kulise bağladı öbür taraf uslu uslu duruyor ahmete laf ediyorlardı ama bunlar daha fena hakanın yerini oflaz aldı bir anda kendine bir güven geldi ya
aynen ya iyiki serenayın 1. olduğu belli anılda geçen hafta birinciydi kimseye onunla ilgili bişey söylemedi karşı taraf sırf bunlara kapak olsun merve aydın 1. olsa keşke bir sonraki konsyede o zaman varya ne karışır ortalıkaaaaaaaa
hakan resmen şunu yaz diyor farkettin mi?
aaa saçmaladı
bizide alsınlar survivora bir 10 kilo vermem lazım orda hızlıca veririz onu yedim bunu yedim derdi olamz yiyecek bişey yokOzlem zayifladi yaaaa bnde survivora gitmek istiyorummm
aynen ya iyiki serenayın 1. olduğu belli anılda geçen hafta birinciydi kimseye onunla ilgili bişey söylemedi karşı taraf sırf bunlara kapak olsun merve aydın 1. olsa keşke bir sonraki konsyede o zaman varya ne karışır ortalık
bizide alsınlar survivora bir 10 kilo vermem lazım orda hızlıca veririz onu yedim bunu yedim derdi olamz yiyecek bişey yok
evet iyi olur en az kilo vereni şutlarız
kendi içimizde eleme yaparız en az kilo veren veda eder
Aynen ya ama ben ordada yiyecek biseyler bulurum eminimbizide alsınlar survivora bir 10 kilo vermem lazım orda hızlıca veririz onu yedim bunu yedim derdi olamz yiyecek bişey yok
Aynen ya ama ben ordada yiyecek biseyler bulurum eminim
oflazda öyle ne oldu anlamadım bir anda sanki onlar sms 1. si çıktı artistlerHakan guc sarhosu oldu birden
Aynen ya ama ben ordada yiyecek biseyler bulurum eminim
Onu birak hindistan cevizi sevmemde ben gider kesfe cikarim ot muz meyve hayvan ne bulursam orda yemek yaparim vallaadadaki tüm hindistan cevizlerini falan sen yiyormuşsun vardı ya geçen sene sementa mıydı onun gibi ağlıyormuşuz badelerimizi hindistan cevizlerimizi yedi diye
ozaman sen veda edersin
biz kulis yaparız deadline ile :) sana yicek bişiler buluruzsende kilo veremezsin adadan elenirsin
öyle yarışma kuralı
tabi şimdi sen ne diyorsun deme :) hayali bi adadan bahsettim sadece
Onu birak hindistan cevizi sevmemde ben gider kesfe cikarim ot muz meyve hayvan ne bulursam orda yemek yaparim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?