- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
Ben elenirsem reyting duser amaozaman sen veda edersin
biz kulis yaparız deadline ile :) sana yicek bişiler buluruzsende kilo veremezsin adadan elenirsin
öyle yarışma kuralı
tabi şimdi sen ne diyorsun deme :) hayali bi adadan bahsettim sadece
dokunulmazlık kaybetsinler onlarda da herşey ortaya çıkar 2 hafatadır rahatlar ondan böyleler aslında onlardada grup var ama ortada belli değil henüz çok fazlaSelam kizlar :) unluler dagilmis gonulluler toplanmis gordum . Ama bu guzel hava ne zaman dagilir diyr merak etmekteyim. Sarki soyleyip eglenen grubun icinde taner turabi hilmicem yok neden bu kadar ayri gayri takiliyorlar anlamak guc simdilik izlenimlerim bunlar
kulisi şimdiden kurmaya başlayalım biz sonuna kadar gitmemiz lazım
Tatli yok kesin veririm tatlisiz bir hayatttt ne zorrrrama yinede kilo verirsin ya yağsız falan olacak sonuçta hiç yoktan iyidir
Ben elenirsem reyting duser ama
Ben elenirsem reyting duser ama
Tatli yok kesin veririm tatlisiz bir hayatttt ne zorrrr
Tatli yok kesin veririm tatlisiz bir hayatttt ne zorrrr
bizim bu muhabbetlkeri görenler bunlar ne diyor diye düşünecek şimdi anlamayacaklardokunulmazlık kazanman lazım ozaman yoksa seni elicez kulis kurbanı olacan
Turk halki beni korur yemek foreverdokunulmazlık kazanman lazım ozaman yoksa seni elicez kulis kurbanı olacan
bizim bu muhabbetlkeri görenler bunlar ne diyor diye düşünecek şimdi anlamayacaklar
Turk halki beni korur yemek forever
bitti zatenBugun hic guzel degildi survivor sıkıldım
evet aynene bizimki tam survivor olurasıl survivor bizimkisiacun demiyormu en fazla kilo kaybını istiyoruz diye
bizimde amacımız aynı formatımız farklı sadece
kız kim kaybetmiş demek istedin senFragmanda unluler kaybetmis gibi görünüyo demekki gonulluler kaybetmis dokunulmazligi
kız kim kaybetmiş demek istedin sen
ahahahahahha
önce bende anlamadım ama sey demek istedi sanırım
hani fragmanda hangisini kaybetmiş gibi gosterirse gercekte o kazanmıs oluyoya
ünlüleri kaybetmiş gibi gostermişler fragmanda demekki gercekte gonulluler kaybedecek diyor
evet aynene bizimki tam survivor olur
kız kim kaybetmiş demek istedin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?