Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ilk baş doğukan elleriyle bişey yapıyor elinde de kırmızı top var sanki ben öyle gördüm
Turabi'nin hani kazanınca meşhur hareketi var ya Doğukan kazanıyor ve o hareketi yapıyor Turabi de top atıp kum atıyor.

hım anladım ayy bilemiyorum ya doğukana bunu yapmamalıydı rahmetli barış manconun hatrına ben o çocugu seviyorum hem efendi de biri çok üzüldüm , en çokta yaptıkları yine yanına kar kalıcak ona üzülüyorum sanki elenicek

Terbiyesiz işte..
Ne anlar o barış mançodan falan..

Doğukan gibi birisine bence de bu yapılmaz yani hatta kimseye yapmaması gerekir inşallah elenir bu hareketiyle bence elenmeyi fazlasıyla haketti.

Terbiyesiz işte..
Ne anlar o barış mançodan falan..
çok edebsizce artık gerçekten bu son damla oldu , saçları uzunmuş kız gibi oyunda koşuyormuş diye dalga geçmeler sinsicemin gülmesi (sanki kendi saçı kısa) , doğukan onu yendi diye nasılda kinlenmiş orda da patlak verdi işte bakalım acun bu sefer de affedicek mi görücez az kaldı.

Acun abi falan diye özür dilese işe yararmıki

Kızlar cok sinirlendim
Hasan neysedeeeee Doğuya nasıl yaparsın turbikim
İnsallah fragman yanıltıcıdır

Turbişim diskalifiye olursa bu topiği düşünemiyorum türkanın yaptıgı gibi kına yakarsınız sizde
Düğün bayram edersiniz
Düğününüze bu adamı çağırın

ayyyyyyyyyyy kediiiiiiiiiiiiii
koptum bunu nerden budun kıgızzzzzzzzz
bu şarkıyı turabi diskalifiye olursa sonuna kdr dinlicem katlanıcam sözzzz
2dk 2 sn mi bu videoya ayırıcam

fragmanı burdan izledim az önce
inşallah acunn artık bu turabiye bi dur der
kaçıncı oldu yaaa herkes aç orda açlıkla sinir stres oluyorum diyip açlıgın arkasına sıgınıyorlar hep

Acun abi falan diye özür dilese işe yararmıki

Kızlar cok sinirlendim
Hasan neysedeeeee Doğuya nasıl yaparsın turbikim
İnsallah fragman yanıltıcıdır
valla bu zamana kadar fragmanlarda yanıldık sen dua ette bu seferde yanılsın millet ama ya senin turbiş giderse işte o zaman seni düşünemiyorum sırf sen üzülme diye turbiş gitmesin derim ama acun abi daha iyi bilir ama fargmana göre turbişin fazla ileri gitti gitme olasılığı yüksek gibi bu sene fazla atarlı giderli turbiş çekilmiyor valla kedicik ama sen üzülme olurmu(ama turbiş gitsin)

Fragmanın yanıltıcı tarafı bence yok.
Adam illa eliyle vurması gerekmiyor bu da fiziksel saldırı top ve kum atması.
Yediremediyse kendine kedi gibi uslu olup köşesine çekilecek.
Milletin arkasından kendi abuk sabuk şeyler yaparken nasıldı ! Kendine yapılanı hazmedemiyorsan başkalarına yapmayacaksın.!
Geçen sene çubuğu bacak arasına koyması gibi hafif bir olay değil bu.Acun'un sineye çekmemesi lazım.
Zira Nihat Doğan'a küfür edip ardından koşturan Pascal nasıl diskalifiye olduysa ,Sahra'ya vurduğu ve tekme attığı için Berna nasıl diskalifiye olduysa şuan Doğukan'a top fırlatıp ,kum atan Turabi'nin de diskalifiye olması lazım.Bu da fiziksel saldırı.

Acunn medyada bunu yazacak şikayet kutusu varsa ben yazacağım.
Adam kayırmasın kimse.

ay akşam olsa da izlesek ya. İyi ki bu topiği keşfetmişim. Tek başına izleyince hiçbir anlamı olmuyor çünkü.

fragmanı izleyince çok sinir oldum turabiyeee kendi her oyundan sonra dünyanın saçma sapan hareketini yapıyo başkası yapınca nasıl dokunuyo efendimize. Kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapıcaksın ozaman! ki doğukan yani ordaki en naif çocuk! TURABİ DİSKALİFİYE EDİLSİN!

Direkçi turabinin kesinlikle gitmesi gerekiyor. Doğukan'a bakın bir.Nasıl iyi bir aile terbiyesi ki hiç bir şeklide hiç bir zaman çakma delikanlı Kurabiyeye uymadı.Fragmanda aduket yaptı diye,sırf yenildi diye saldırmak oyunu yarışmayı geçelim, ahlak olarak uygun bir şey değildir.Yenildiysen kabullen arkadaş,ama kendisi kaynağı olmayan gereksiz bir özgüven içerisinde olduğu için insan olarak da davranmadığını görüyoruz turabinin. Kesinlikle elenmesi gerekiyor. Acun Ilıcalı'nın okuyacağı herhangi bir şikayet sayfası falan varsa arkadaşların burada paylaşmasını rica edeceğim.
Her yarışmada her dizide bir kez olsun kötüler kazanmasın.İşte benim stilim'de Maria gibi en usturuplu,kibar bir kız elenirken,Nihal gibi sürekli olay çıkartan kötü bir insanın halen daha yarışmaya devam etmesinden,Ütopya'da ikinci turabi olan Semih'in türlü saygısızlık ve edepsizliğine rağmen elenmemesinden bıktık.Lütfen Turabi diskalifiye olsun.Bir kerede şerefli,namuslu,adam gibi adam olan biri kazansın.

Acunn bunun açıklamasını yapmıştı oyun sırasında agresif hareketler olabilir ve orada kalır hemen diskalifiye edelim diye bir mantığımız yok dedi. Fragmanda koskacaman bir T logosuyla başlıyor yani Turabi kesinlikle o yarışmadan diskalifiye olmaz ancak kendi isterse biriyle gerçekten kavga eder o şekil ayrılır gerçekler bunlar objektif bakış açısı :)))) Ayrıca Hasanla tartışan Bozok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…