Turabi'nin hani kazanınca meşhur hareketi var ya Doğukan kazanıyor ve o hareketi yapıyor Turabi de top atıp kum atıyor.ilk baş doğukan elleriyle bişey yapıyor elinde de kırmızı top var sanki ben öyle gördüm
hım anladım ayy bilemiyorum ya doğukana bunu yapmamalıydı rahmetli barış manconun hatrına ben o çocugu seviyorum hem efendi de biri çok üzüldüm , en çokta yaptıkları yine yanına kar kalıcak ona üzülüyorum sanki elenicek
Doğukan gibi birisine bence de bu yapılmaz yani hatta kimseye yapmaması gerekir inşallah elenir bu hareketiyle bence elenmeyi fazlasıyla haketti.hım anladım ayy bilemiyorum ya doğukana bunu yapmamalıydı rahmetli barış manconun hatrına ben o çocugu seviyorum hem efendi de biri çok üzüldüm , en çokta yaptıkları yine yanına kar kalıcak ona üzülüyorum sanki elenicek
çok edebsizce artık gerçekten bu son damla oldu , saçları uzunmuş kız gibi oyunda koşuyormuş diye dalga geçmeler sinsicemin gülmesi (sanki kendi saçı kısa) , doğukan onu yendi diye nasılda kinlenmiş orda da patlak verdi işte bakalım acun bu sefer de affedicek mi görücez az kaldı.Terbiyesiz işte..
Ne anlar o barış mançodan falan..
Kedicim kusura bakma ama çok kızdım seninkine
kediiii senınkını inşallah şutlarlarda kurtuluruz
Turbişim diskalifiye olursa bu topiği düşünemiyorum türkanın yaptıgı gibi kına yakarsınız sizde
Düğün bayram edersiniz
Düğününüze bu adamı çağırın
Turbişim diskalifiye olursa bu topiği düşünemiyorum türkanın yaptıgı gibi kına yakarsınız sizde
Düğün bayram edersiniz
Düğününüze bu adamı çağırın
valla bu zamana kadar fragmanlarda yanıldık sen dua ette bu seferde yanılsın millet ama ya senin turbiş giderse işte o zaman seni düşünemiyorum sırf sen üzülme diye turbiş gitmesin derim ama acun abi daha iyi bilirAcun abi falan diye özür dilese işe yararmıki
Kızlar cok sinirlendim
Hasan neysedeeeee Doğuya nasıl yaparsın turbikim
İnsallah fragman yanıltıcıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?