- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Agrasif hareketler olabilir tabii ama bu bir kisiye yonelik olmamali.Acunn bunun açıklamasını yapmıştı oyun sırasında agresif hareketler olabilir ve orada kalır hemen diskalifiye edelim diye bir mantığımız yok dedi. Fragmanda koskacaman bir T logosuyla başlıyor yani Turabi kesinlikle o yarışmadan diskalifiye olmaz ancak kendi isterse biriyle gerçekten kavga eder o şekil ayrılır gerçekler bunlar objektif bakış açısı :)))) Ayrıca Hasanla tartışan Bozok
zaten adam saygısız hadsizin teki , ezberlemiş kamyon arkası sözleri maval okuyor orda uyuz oluyorum ayyyyAgrasif hareketler olabilir tabii ama bu bir kisiye yonelik olmamali.
Kucumsedigi kiz sacli dedigi Dogukana 2 oyindur yenilmesini hazmedemiyor Turabi.
Kizip orda tahtaya mataraya vursa neyse Direkt kisiye yonelik agresiflik.
Agrasif hareketler olabilir tabii ama bu bir kisiye yonelik olmamali.
Kucumsedigi kiz sacli dedigi Dogukana 2 oyindur yenilmesini hazmedemiyor Turabi.
bence de reyting ve yalakalıklarından dolayıtek bir sac teline kurban olsun turbis dogukan in. bi biz goruyoruz herhalde bu edepsizligi ve terbiyesizligi acunn yarisma reytingi icin tutuyor galiba turbisi.
Agrasif hareketler olabilir tabii ama bu bir kisiye yonelik olmamali.
bence de reyting ve yalakalıklarından dolayı
ayrıca turabiyi birinci yapan halk a da bişey demiyorum
Pes artık bu hareketleri turabi değilde başkası yapmış olsaydı şimdiye çoktan gönderilmişti, nedense turabinin bir dokunulmazlığı var anlayamadığım!!! Birde futbolla kıyaslaması çok saçma futbolcu rakibe karşı böyle bir hareket yapsa kırmızı kart görüp oyundan çıkarılıyor zaten :) Anlaşıldı ne yaparsa yapsın turabi diskalifiye olması imkansız artık oy verenlerde bitiyor iş inşallah daha fazla prim verilmez bu insana bir turabi bir sahra ikiside soğuttu yarışmadan karakter yoksunlarıacun ılıcanın turabi hakkındaki tepkilere cevabı bu olmuş arkadaşlar , diskalifiye olma durumu yok neyse artık kalsın orada daha iyi türk halkının gözünden düştüğünü oylarıyla görecek nasıl olsa şu yaptıklarına rağmen destekleyen her insana da pes diyorum , aynı hareketleri hakediyorlar demek ki aynı karakterdeler ne diyim.
survivor fragmanına bak sanırsın turabi fan videosu ? ne bu efekler logolar ya ?
Reyting korkusu insana neler yaptırıyor işte , fragmanı bile turabi logosuyla açıyor biz de burada diskalifiye olur kesin diyoruz ne diskalifiye si ya acun kendisini eler turabiyi elemez yarışmadan :)hiç beğenmedim.
Acun'un da böyle saçma sapan birine bu kadar prim vermesine sinir oluyorum.
Begüm ne güzel konuştu tişörte dona logo yaptırmakla olmuyo diye Acun da belli ki anlamamış..
Böyle zıvanadan çıkarsa izlemeyeceğim ben artık survivoru
Reyting korkusu insana neler yaptırıyor işte , fragmanı bile turabi logosuyla açıyor biz de burada diskalifiye olur kesin diyoruz ne diskalifiye si ya acun kendisini eler turabiyi elemez yarışmadan :)
elenmesi için ölüm tehlikesi olucakmış sanki berna sahrayı öldürücekti fark yok aslında acun reytıng kaygısı güdüyor söylediği şeylere göre yarışmacıların hepsi birbirine bişeyler fırlatabilir,taş kum atabilir yeter ki kavga olmasın saçmalığa bak, yine verirler yine desteklerler ülkede turabi kılıklı çok kişi var görürsün haftanın birincisi çıkar.Pes artık bu hareketleri turabi değilde başkası yapmış olsaydı şimdiye çoktan gönderilmişti, nedense turabinin bir dokunulmazlığı var anlayamadığım!!! Birde futbolla kıyaslaması çok saçma futbolcu rakibe karşı böyle bir hareket yapsa kırmızı kart görüp oyundan çıkarılıyor zaten :) Anlaşıldı ne yaparsa yapsın turabi diskalifiye olması imkansız artık oy verenlerde bitiyor iş inşallah daha fazla prim verilmez bu insana bir turabi bir sahra ikiside soğuttu yarışmadan karakter yoksunları
aynen ya hayır yani illa RTÜK emi şikayet edelim mecbur muyuz bu çirkefliği izlemeye ? sinirlendirme bizi acun
taciz etcem Acunu instagram ve tweetle
yazık etti çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?