Turabinin yaptıklarını görünce aslında bernanın yaptığı çok masumca bişeydi,orada sahranında diskalifiye olması lazımdı bernayı kışkırtan oydu aslında, kurallar her yarışmacı için farklı işliyor zaten, acun turabiyi reyting makinesi olarak görüyor bu hafta birinci çıkacağını düşünmüyorum inşallahta çıkmaz hasan olur inşallah artık insanların bişeyleri farketmesi lazım, turabiyle sahra olmasa yarışma benim için daha izlenilir olacak ama olmaz o zaman kavga edecek insan kalmaz kavga=reyting olduğu için malumelenmesi için ölüm tehlikesi olucakmış sanki berna sahrayı öldürücekti fark yok aslında acun reytıng kaygısı güdüyor söylediği şeylere göre yarışmacıların hepsi birbirine bişeyler fırlatabilir,taş kum atabilir yeter ki kavga olmasın saçmalığa bak, yine verirler yine desteklerler ülkede turabi kılıklı çok kişi var görürsün haftanın birincisi çıkar.
özlem de artık gözümden düştü çünkü elenme korkusundan turabi ve tayfasına yalakalık yapıyor.Birde özlem tabiki hakedenler hem karekter hem de oyunlardaki başarı olarak :)
valla bu zamana kadar fragmanlarda yanıldık sen dua ette bu seferde yanılsın millet ama ya senin turbiş giderse işte o zaman seni düşünemiyorum sırf sen üzülme diye turbiş gitmesin derim ama acun abi daha iyi bilirama fargmana göre turbişin fazla ileri gitti gitme olasılığı yüksek gibi bu sene fazla atarlı giderli turbiş çekilmiyor valla kedicik ama sen üzülme olurmu (ama turbiş gitsin)
valla begümde ne cevher varmış ben şok oldum kız resmen gömdü senin turbişi ee oda haklı olarak sinirlendi tabi ama turbiş kıza yol reçete vs abarttı onun karşılığında o laflarıda hak etti şimdi turbiş efendi ama keşke doğukana yapmasaydı yapılmayacak insanlardan biri sakin efendi o adama onlar yapılır mı bakalım ne yapacak acun bu hareketlerden sonra merakla bekliyoruzEvet ya cok ileri gitti. Bir de dogukana yapması cok coookkkkkkkkk yanlış çok üzücü. Her seyin sorumlusu o çalı süpürgesi kılıklı begüm.
Adama soktu lafları sinirlendirdi
Geriyolar turbişimi
valla begümde ne cevher varmış ben şok oldum kız resmen gömdü senin turbişi ee oda haklı olarak sinirlendi tabi ama turbiş kıza yol reçete vs abarttı onun karşılığında o laflarıda hak etti şimdi turbiş efendi ama keşke doğukana yapmasaydı yapılmayacak insanlardan biri sakin efendi o adama onlar yapılır mı bakalım ne yapacak acun bu hareketlerden sonra merakla bekliyoruz
begüm büyüklük yapıp özür dilemiş yalandan özür dileme diyeceğine özürünü kabul etmiyorum gibi daha nazik cümleler kullansa böyle olmaz begüm bilenmekte haklı kime yaparsa yapsın begümün yaptığı tepkiyi verir herkes begüm gerçekten mi özür diledi yaranmak için orasını bilemem ama bi adım attı sonuçta gerisi bilmem turabi erkeğe dese neyse ama bi bayana öyle yapması hoş değil hani kendi de bozok için diyor ya erkeklere laf at ama kızlara yapma diye aynısını turabi yapıyo bana göre turabinin hataları büyük hemde çokBen begüme helal olsun diyemiyorum
Çünkü tamamıyle kuyruk acısıyla yapıyor.
Turabiyle begum tartıstıkları gun begum geldi turabiden özür diledi yaranmak için. Turabide ben senin samimiyetine inanmıyorum yalandan özür dileme benden dedi.
Begüm ona bilendi. Eğer o gun turabi onu terslemeseydi şimdi bir numaralı yalakası begüm olurdu. Turabiden iyisi olmazdı.
begüm büyüklük yapıp özür dilemiş yalandan özür dileme diyeceğine özürünü kabul etmiyorum gibi daha nazik cümleler kullansa böyle olmaz begüm bilenmekte haklı kime yaparsa yapsın begümün yaptığı tepkiyi verir herkes begüm gerçekten mi özür diledi yaranmak için orasını bilemem ama bi adım attı sonuçta gerisi bilmem turabi erkeğe dese neyse ama bi bayana öyle yapması hoş değil hani kendi de bozok için diyor ya erkeklere laf at ama kızlara yapma diye aynısını turabi yapıyo bana göre turabinin hataları büyük hemde çok
bende reçete yol olayı gördüm başka bir şey varsa da ben bilmiyorum ben zaten siz turabiyi koruyup begüme haksızlık yapıyorsunuz demedim ayrıca begüm öyle yapmasına şaşırdım helal olsunluk bi durum yok tabiki ama ama şaşırttı begüm herkesi o bir gerçek bana göre turabi neyse begüm de o benim için ikisininde bi artısı yok canımTurabinin yaptıgı dogru begümünki yanlıs anlamında demedimki zaten
Begümün suanki yaptıgı turabinin karakterini begenmemesinden değil sırf o gun özrünü kabul etmedi diye egosunun zarar gormesinden dolayı diyorum. Yalandan artistleniyor işte.
Begümü göklere cıkarmak vaayyy helal olsun ne super kızmış demek falan bana cok abartılı geliyor. Begüm kim ya?
Buarada turabi begume ne yaptı benmi kaçırdım? Reçete yol yazması dısında bir terbiyesizlikmi yaptı?
bende reçete yol olayı gördüm başka bir şey varsa da ben bilmiyorum ben zaten siz turabiyi koruyup begüme haksızlık yapıyorsunuz demedim ayrıca begüm öyle yapmasına şaşırdım helal olsunluk bi durum yok tabiki ama ama şaşırttı begüm herkesi o bir gerçek bana göre turabi neyse begüm de o benim için ikisininde bi artısı yok canım
öncedende kızlarla takılmıyordu uzaktı kızlara zaten özlemözlem de artık gözümden düştü çünkü elenme korkusundan turabi ve tayfasına yalakalık yapıyor.
nasılvayy bee taner tolga tarlacı hemen turabinin yerini kapmış yarışmaya omu dahil oluyor
vayy bee taner tolga tarlacı hemen turabinin yerini kapmış yarışmaya omu dahil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?