taner tolga tarlacı facesinde yayın yapmış turabi eliniyor yarine ben gidiyorum diye ne kadar doğru bilemem
bilmem ki bi kaç haberde çıkmış ama pek güvenilir haberlerde deiğilAlmaz acun onu. Yarısma baslamadan öncede bende varım diyordu şaşkoloz taner
aman ne süperi oyunlarda koşmasını görüyoruz millet depara kalkıyo oyunun sonuna gelecek nerdeyse bunun koşması bile bi garip daha koşmaya başlamadan çok yoruldum havasında koşuyo bence çok başarılı bir yarışmacı değil yeni açılmaya başladım diyor ya bakalım neler yapabilcekKız zaten sana demedim ben
Senle konustugumuz için öyle o anda yazdım hani herkes begüm çok süper demeye basladıya
Ben yalakalık yaptığını görmedim açıkçası yaa baştan beri iyi anlaşıyor onlarla, aslında özlem herkesle iyi olmaya çalışıyor ama oyunlarda falan hep ona yükleniyorlar ezmeye çalışıyorlar gibi geliyor özellikle sahra cadalozu ne derdi varsa özlemle sürekli bağırıyorözlem de artık gözümden düştü çünkü elenme korkusundan turabi ve tayfasına yalakalık yapıyor.
SedaKizlar bu hafta kim elendi izleyemedim de birinci kim oldu
yemeğini felan onlara veriyordu ya bence vermemeli onlardan uzak durmalı benceöncedende kızlarla takılmıyordu uzaktı kızlara zaten özlem
turabilerinde yanında çok abartı takıldığını görmedm ben
sen nerden gördn cnm merak ettm
bende bu haberi getirmiştim fragmana denk gelmedimde doğukan tuabi kavgası varmış herhal
bende aynısını düşünüyorum turabi giderse çok olay olur seveni fazla ne olursa olsun turabi sonuna kadar gidecek öyle yada böyle eminimki acun izin vermez gitmesine ama uyarsın bari gerçi anlayacak ve dinleyecek mi eminde değilim amaacun turabinin yaptıklarını görmezden geliyor
o giderse reyting azalır düye düşünüyor herhalde
oyun kazandıktan sonra yaptığı tüm hareketler çok saçma ve tahrik edici
onun yüzünden birileri gitmez inşallah...
yemeğini felan onlara veriyordu ya bence vermemeli onlardan uzak durmalı bence
hımm anladm ama bence yinede onlara yalakalık yapıyor demeyelim sanmıyorum ama görcezyemeğini felan onlara veriyordu ya bence vermemeli onlardan uzak durmalı bence
yerine gitme olayı olsa ahmet in yerine gelmez miydi kitaner tolga tarlacı facesinde yayın yapmış turabi eliniyor yarine ben gidiyorum diye ne kadar doğru bilemem
yeni yeni açılmaya başlaması bile diğer yarışmacılara göre başarısız olduğunu gösterir canmaman ne süperi oyunlarda koşmasını görüyoruz millet depara kalkıyo oyunun sonuna gelecek nerdeyse bunun koşması bile bi garip daha koşmaya başlamadan çok yoruldum havasında koşuyo bence çok başarılı bir yarışmacı değil yeni açılmaya başladım diyor ya bakalım neler yapabilcek
diğer kızlarıda sahra gaza getirdi zatenBen yalakalık yaptığını görmedim açıkçası yaa baştan beri iyi anlaşıyor onlarla, aslında özlem herkesle iyi olmaya çalışıyor ama oyunlarda falan hep ona yükleniyorlar ezmeye çalışıyorlar gibi geliyor özellikle sahra cadalozu ne derdi varsa özlemle sürekli bağırıyorkızda kendini savunamıyor üzülüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?