Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Kız zaten sana demedim ben
Senle konustugumuz için öyle o anda yazdım hani herkes begüm çok süper demeye basladıya
aman ne süperi oyunlarda koşmasını görüyoruz millet depara kalkıyo oyunun sonuna gelecek nerdeyse bunun koşması bile bi garip daha koşmaya başlamadan çok yoruldum havasında koşuyo bence çok başarılı bir yarışmacı değil yeni açılmaya başladım diyor ya bakalım neler yapabilcek

özlem de artık gözümden düştü çünkü elenme korkusundan turabi ve tayfasına yalakalık yapıyor.
Ben yalakalık yaptığını görmedim açıkçası yaa baştan beri iyi anlaşıyor onlarla, aslında özlem herkesle iyi olmaya çalışıyor ama oyunlarda falan hep ona yükleniyorlar ezmeye çalışıyorlar gibi geliyor özellikle sahra cadalozu ne derdi varsa özlemle sürekli bağırıyor kızda kendini savunamıyor üzülüyorum bende

öncedende kızlarla takılmıyordu uzaktı kızlara zaten özlem
turabilerinde yanında çok abartı takıldığını görmedm ben
sen nerden gördn cnm merak ettm
yemeğini felan onlara veriyordu ya bence vermemeli onlardan uzak durmalı bence

acun turabinin yaptıklarını görmezden geliyor
o giderse reyting azalır düye düşünüyor herhalde
oyun kazandıktan sonra yaptığı tüm hareketler çok saçma ve tahrik edici
onun yüzünden birileri gitmez inşallah...

bende aynısını düşünüyorum turabi giderse çok olay olur seveni fazla ne olursa olsun turabi sonuna kadar gidecek öyle yada böyle eminimki acun izin vermez gitmesine ama uyarsın bari gerçi anlayacak ve dinleyecek mi eminde değilim ama

Özlem diğerlerinden daha kilolu olduğu için ödüllerin yarısını yiyor, diğer yarısını takım arkadaşlarına ısırttırıyor tek tek. Sırf turabilere özgü bir durum değil. Bir de turabiyi hiç sevmesem de karşısında sahra varken o bile sempatikleşiyor ben özlem olsam bende sahranın olduğu grupla samimi olamam.

hımm anladm ama bence yinede onlara yalakalık yapıyor demeyelim sanmıyorum ama görcez
düşünsene bütün kızlar sana düşman
tabiki onların yanında olmazsın
hele sahra gbi bir tip sana takmışsa eyvah eyvahh

taner tolga tarlacı facesinde yayın yapmış turabi eliniyor yarine ben gidiyorum diye ne kadar doğru bilemem
yerine gitme olayı olsa ahmet in yerine gelmez miydi ki
berna da elenmişti kmse gitmemişti ben anlamadm bu işi

yahu şu adamda ne buluyorlar da hayranlar biz mi bir şey kaçırıyoruz hanımlar salla klibinde de oynamış turabi izleyince farketti kırmızı gömlekli kişi turabi

yeni yeni açılmaya başlaması bile diğer yarışmacılara göre başarısız olduğunu gösterir canm

diğer kızlarıda sahra gaza getirdi zaten
ayy nasıl bi kız bu sahra yaa dobralık falan değil bu
seda çıkınca ropörtajında en dobra kız sahra diyor ya
eee sahrada aynı cephede savaşıyor tabi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…