Paravan varsa et mangal gibi birşeyde olabilirmi..
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/04/09/survivor-vadisi
YÜKSEL AYTUĞ
Survivor vadisi(!)
Bütün dünyada eğlenceli bir televizyon fantezisi olan Survivor, bizim ülkemizde Kurtlar Vadisi'ne taş çıkartan bir 'racon arenası' haline geldi. Her hafta birileri birilerine dayılanıyor, hakaret ediyor, hatta şiddet uyguluyor. Adamlar, birbirlerinin 'adamlıklarını' tartıyor, kızlar birbirlerine küfür ediyor...
RACON ARENASI
Salı akşamı öyle bir ada konseyi yaşandı ki, Alfred Hitchcock'un gerilim filmleri, Survivor'ın yanında anaokulu müsameresi gibi kaldı.
Önce Hakan ile Turabi, sonra Hasan ile Turabi birbirlerine girdi. İş, fiziksel temasa dökülmedi belki ama o hakaretler, aşağılamalar ve tehditkar bakışları görünce içimden "Keşke kavga etselerdi, bu kadar tahrip edici olmazdı" diye geçirdim.
Turabi, Acun Ilıcalı'nın 'tüm hoşgörüsüne' rağmen, bu yarışmayı tamamlayabilir mi, işte orası biraz şüpheli. Bu hafta seyirci; Turabi'ye tepkisini, Hasan'ı birinci yaparak gösterdi. Çünkü Hasan'ın, Turabi'nin sağ kolu Taner'i elenmek üzere aday göstereceğini biliyordu. Nitekim beklenen oldu, Taner elendi. Seyircinin şiddetten yıldığını, Turabi'nin giderek daha antipatik hale geldiğini üç hafta önce yazmış ve SMS gücünün zayıfladığını söylemiştim. Bu haftaki sonuçlar, öngörümü haklı çıkardı. Turabi'ye artık bir dönem dans grubunda yer aldığı popçuların fanlarından başkası oy atmıyor sanki. Hasan'ın bu hafta konseyde yaptığı konuşma ise pek çok insanın hislerine tercüman oldu.
YAPMA HİLMİCEM!
Beni en çok şaşırtan, üzen ve kaygılandıran ise; şampiyon Hilmicem'in düştüğü acınası durum. Turabi'nin kanatları altına girmeye, onunla final ittifakı yapmaya hiç ihtiyacı yoktu aslında. Turabi'nin yanında dura dura o centilmen, hoşgörülü, iyi niyetli delikanlı gitti; yerine Turabi gibi nobran, uyumsuz ve sevimsiz bir genç geldi. Bu strateji belki Hilmicem'i Kıbrıs'a taşıyabilir ama ipi göğüslemesini engeller gibi geliyor bana...
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/04/09/survivor-vadisi
YÜKSEL AYTUĞ
Survivor vadisi(!)
Bütün dünyada eğlenceli bir televizyon fantezisi olan Survivor, bizim ülkemizde Kurtlar Vadisi'ne taş çıkartan bir 'racon arenası' haline geldi. Her hafta birileri birilerine dayılanıyor, hakaret ediyor, hatta şiddet uyguluyor. Adamlar, birbirlerinin 'adamlıklarını' tartıyor, kızlar birbirlerine küfür ediyor...
RACON ARENASI
Salı akşamı öyle bir ada konseyi yaşandı ki, Alfred Hitchcock'un gerilim filmleri, Survivor'ın yanında anaokulu müsameresi gibi kaldı.
Önce Hakan ile Turabi, sonra Hasan ile Turabi birbirlerine girdi. İş, fiziksel temasa dökülmedi belki ama o hakaretler, aşağılamalar ve tehditkar bakışları görünce içimden "Keşke kavga etselerdi, bu kadar tahrip edici olmazdı" diye geçirdim.
Turabi, Acun Ilıcalı'nın 'tüm hoşgörüsüne' rağmen, bu yarışmayı tamamlayabilir mi, işte orası biraz şüpheli. Bu hafta seyirci; Turabi'ye tepkisini, Hasan'ı birinci yaparak gösterdi. Çünkü Hasan'ın, Turabi'nin sağ kolu Taner'i elenmek üzere aday göstereceğini biliyordu. Nitekim beklenen oldu, Taner elendi. Seyircinin şiddetten yıldığını, Turabi'nin giderek daha antipatik hale geldiğini üç hafta önce yazmış ve SMS gücünün zayıfladığını söylemiştim. Bu haftaki sonuçlar, öngörümü haklı çıkardı. Turabi'ye artık bir dönem dans grubunda yer aldığı popçuların fanlarından başkası oy atmıyor sanki. Hasan'ın bu hafta konseyde yaptığı konuşma ise pek çok insanın hislerine tercüman oldu.
YAPMA HİLMİCEM!
Beni en çok şaşırtan, üzen ve kaygılandıran ise; şampiyon Hilmicem'in düştüğü acınası durum. Turabi'nin kanatları altına girmeye, onunla final ittifakı yapmaya hiç ihtiyacı yoktu aslında. Turabi'nin yanında dura dura o centilmen, hoşgörülü, iyi niyetli delikanlı gitti; yerine Turabi gibi nobran, uyumsuz ve sevimsiz bir genç geldi. Bu strateji belki Hilmicem'i Kıbrıs'a taşıyabilir ama ipi göğüslemesini engeller gibi geliyor bana...
Şampiyonsa şampiyonlar ne yapacaktı diğerleri karşılarında el pençe divan mı duracaklardı . onların şampiyonluğu önceki yarışmalarda kaldı ve şimdi herkes yeni bir yarışmacı ve elbet kendisi için yarışacak . Hiçbiri oraya Turabi ve Hilmicem'i bir daha şampiyon yapalım diye gitmemiştir. Yarışma başladığı andan itibaren benim gönlümden geçen kişide Hasan'dır.Yarisma başladığında Hilmicemi destekliyordum. Hareketleri eskisi gibo degildi ama insan Murat'ın yanındaki efendi hallerini görüp sevince konduramiyor.
Bu sene adada turabi ve tanerle konusurken. " Ya biz bu adada 3 sampiyonuz kimse bize saygi duymuyo herkes gibi davraniyor" dediginde benim icin bitti. Demek onu o kadar sevdiren Muratmis yanindakine gore sekil aliyormus Hilmicem.
Simdi tek gercek Hasan Reyiz.
KATILIYOREEMMMMMhttp://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/04/09/survivor-vadisi
YÜKSEL AYTUĞ
Survivor vadisi(!)
RACON ARENASI
YAPMA HİLMİCEM!
Hahaha işte içimdeki cümlede buyduYav he he.
Hahaha işte içimdeki cümlede buydu
Sanırım böyle düşününen bizim gibi çok çok nadir kişiler var .Hasan millete sözleriyle saldırınca kötü insan olmuyor ama Hilmi ve Turabi birini sevmiyorlarsa adam gibi yüzlerine karşı belli edince kabalık öküzlük veya kuklalık oluyor.Ben anlayamadım bu insanları.İnsanın içiyle dışının bir olması kötü bişeymiş gibiŞey cok tuhaf değil mi ya herkesin kendi düşüncesini en dogru sanması?
Mesela deniliyorki hilmicemin ailesi uyarsada hilmi kendine cekidüzen verse falan
Belki ailesi böyle dogru buluyor, turabiyle hilminin birlikte takılmasından memnunlar yani. Sen öyle düşünüyorsun diye ailesidemi öyle düşünecek
İki güzel cümleyle bilinç altınıza işliyor siz hala Turabinin konuşması şöyle böyle diyip durun.Onun da tarzı o.Turabinin nasıl anlattığına takılacağınıza neyi anlatmaya çalıştığına kafa yorun birazTurabinin konusma tarzindan sonra Hasanin konusmalari "süslü" bulunuyor
İki güzel cümleyle bilinç altınıza işliyor siz hala Turabinin konuşması şöyle böyle diyip durun.Onun da tarzı o.Turabinin nasıl anlattığına takılacağınıza neyi anlatmaya çalıştığına kafa yorun biraz
Evet tarz diyorum.Herkesin bir konuşma şekli vardır onunki de bu.Konuşma şekli yüzünden ve sinirini kontrol edememesinden dolayı kötü yorum alması eleştirilmesi çok saçma.Sevmiyorum diyorsan da kötülemeyeceksin.Sen buna tarz mi diyorsun?
Turabie nin ne anlattigini anlamak icin kafa yormaya luzum yok, IQ seviyesi tek haneli olmayan herkes anlar
Simdi niye tubisi sevmedigimi anlatcam, ama zaten herkes gereginden fazlasini soylemis. "En barzo" yarismaci olmasi disinda benim icin hic bir ozelligi yok kendisinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?