Evet tarz diyorum.Herkesin bir konuşma şekli vardır onunki de bu.Konuşma şekli yüzünden ve sinirini kontrol edememesinden dolayı kötü yorum alması eleştirilmesi çok saçma.Sevmiyorum diyorsan da kötülemeyeceksin.
İyi bir insan olmak için hasan gibi kusursuz konuşmak mı gerekiyor?Çok saçmaaa
Sinirini kontrol edememesi yuzunden kotu yorum almasi sacma mi?Evet tarz diyorum.Herkesin bir konuşma şekli vardır onunki de bu.Konuşma şekli yüzünden ve sinirini kontrol edememesinden dolayı kötü yorum alması eleştirilmesi çok saçma.Sevmiyorum diyorsan da kötülemeyeceksin.
İyi bir insan olmak için hasan gibi kusursuz konuşmak mı gerekiyor?Çok saçmaaa
Millet orda parasını alıyor sizler burda kavgasını yapıyorsunuz
bu eğlence yarışmasında güzel güzel eğlenceli yorumlar yapalım bence körü körüne yüklenmeyelim birbirimize gerek yok
Kimseye yuklendigim yok, biseyin kavgasini yapmiyorum. Turabi icin dedigim "barzo" hakaret olarak algilanmasin. Herhangi bir yarismaciyi destekleyen birine laf etmem, etmiyorum da.Millet orda parasını alıyor sizler burda kavgasını yapıyorsunuz
bu eğlence yarışmasında güzel güzel eğlenceli yorumlar yapalım bence körü körüne yüklenmeyelim birbirimize gerek yok
Turabi nin terbiyesizlikleri , arkadan konuşmaları (gecen sene tolga akin kavga ederken kizlar kavga ediyor vs diye denyoca laflari) milleti kiskirtmaya çalışması her zaman doğru benim demesi, milletin adamligini sorgulaması normal Hasan in gerçekleri yuze carpmasi anormal
Yav he he. Hasanin soylediklerinden hangisi yanlis soyleyiverin hele. Dedikodu yapip istedigimizi gondeririz havalarinda degil miydi bu üçlü?,
Hasan gucsuz diye Taneri yazdi bu yuzden adama cephe alan bunlar degil miydi?
Adama kibar diyerek dalga gectiklerini sanan bunlar degil miydi?
Fair playdan bi haber olan Turabi degil mi? Kendi hareketleri yaparken sorun olmayip basklari ona yapinca KUDURAN turabi degil miydi?
Adam gercekleri soyledi. Siz oyle dusunmuyorsunuz diye gerçekler degismiyor Üzgünüm
Hormonlarim konusuyor yeni dogum yaptımKız sakin ol naptın
Hormonlarim konusuyor yeni dogum yaptım
Açık açık "adam değilsin" diyerek tarafını belli etmesi adam gibi yüzlerine karşı belli etmek mi oluyor? Hayret.Sanırım böyle düşününen bizim gibi çok çok nadir kişiler var .Hasan millete sözleriyle saldırınca kötü insan olmuyor ama Hilmi ve Turabi birini sevmiyorlarsa adam gibi yüzlerine karşı belli edince kabalık öküzlük veya kuklalık oluyor.Ben anlayamadım bu insanları.İnsanın içiyle dışının bir olması kötü bişeymiş gibi
Amin cok sagolAaaa tebrik ederim sağlıcakla buyusun inşallah
Oynadığı dizi ya da filmdeki karakterin adı olması lazımBu arada hasanın face hayran sayfalarında adının yanında hep 'camoka' yazıyor o ne acaba lakabı fln mı
Oynadığı dizi ya da filmdeki karakterin adı olması lazım
1 hafta gelemedim neler olmuş ya survivorda geçen haftanasıl kaçırdım ben burdaki sohbeti ee bu hafta kim haklıydı birde hasan 1. olmuş sevindim içimden geçenleride söyledi sağolsun yürü be hasan demek geldi içimden ama gönüllüler için zor zamanlar geliyor bakalım neler olacak adada soğuk rüzgarlar oyunlara yansıyacak mı
hasan ın boyu1.92 miş ben 2 metre sanmıŞtım
elektrik mi gitti misafir mi geldi1 hafta gelemedim neler olmuş ya survivorda geçen haftanasıl kaçırdım ben burdaki sohbeti ee bu hafta kim haklıydı birde hasan 1. olmuş sevindim içimden geçenleride söyledi sağolsun yürü be hasan demek geldi içimden ama gönüllüler için zor zamanlar geliyor bakalım neler olacak adada soğuk rüzgarlar oyunlara yansıyacak mı
ona bende şaşırdım valla ne yalan söylimEvet daha uzun duruyor
Turbişimde 180miş en cok ona sasırdım
Bastı bacak gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?