Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Boşver bence kuzum herkesin tuttugu kendine
Biz nasıl turabiye hilmiye ne derlerse desinler seviyoruz diyoruz onlarda öyle.
Ha tabi çok iğrenc yorum yapanlarda cıkıyor.
Turabinin baskalarıyla konusma tarzını kucumseyip burdada kendisi ondan aşağı kalmıyor ama lafa gelince hasanı seviyorum cunku guzel konusuyor diyor hahaha
Onlarada he ya zaten sen mukemmelsin cok kalitelisin hasanda dunyanın en mukemmel insanı turabi barzo hanzo de geç

Ama burdaki bazı arkadasları tenzih ediyorum tabiki.
Yarın akşam gelirler mutlaka cok şeker muhabbetler ediyoruz
Yeri geliyor ben turabiye kızabiliyorum yeri geliyor onlar turabi burda haklıydı sevmesemde diyorlar mesela

Sinirini kontrol edememesi yuzunden kotu yorum almasi sacma mi?
Iyi o halde, sinirini kontrol edemiyor diye millet onun hanzoluklarini tolere etsin yani. Sevmiyorum, diledigim gibi kotulerim.
Kusursuz konusmanin da iyi insan olmanin kosulu olarak gosterildigi senin cikarimin canim, ve bence de en az senin yaptigin cikarim kadar sacma bir dusunce olurdu.

Millet orda parasını alıyor sizler burda kavgasını yapıyorsunuz
bu eğlence yarışmasında güzel güzel eğlenceli yorumlar yapalım bence körü körüne yüklenmeyelim birbirimize gerek yok

Ben kendimi çok kaptırıyorum gecen konseyde ağladım ağlicaktım nerdeyse
Turbişim üzülünce cok uzuluyorum
O yuzden varsın onlar para alsın show yapsın ben böyle kaptırarak izlemekten daha cok keyif alıyorum

Millet orda parasını alıyor sizler burda kavgasını yapıyorsunuz
bu eğlence yarışmasında güzel güzel eğlenceli yorumlar yapalım bence körü körüne yüklenmeyelim birbirimize gerek yok
Kimseye yuklendigim yok, biseyin kavgasini yapmiyorum. Turabi icin dedigim "barzo" hakaret olarak algilanmasin. Herhangi bir yarismaciyi destekleyen birine laf etmem, etmiyorum da.

Yorumlarima "igrenc" diye yorum yapilmasi yerine de KIB len meyi tercih ediyorum. Eger bu kadar ince dusunursek, ben de "bana da hakaret ediliyor" diyebilirim dimi? Ama gerek yok, cok sevgiden oluyor boyle seyler herhalde.

Turabi nin terbiyesizlikleri , arkadan konuşmaları (gecen sene tolga akin kavga ederken kizlar kavga ediyor vs diye denyoca laflari) milleti kiskirtmaya çalışması her zaman doğru benim demesi, milletin adamligini sorgulaması normal Hasan in gerçekleri yuze carpmasi anormal

Yav he he. Hasanin soylediklerinden hangisi yanlis soyleyiverin hele. Dedikodu yapip istedigimizi gondeririz havalarinda degil miydi bu üçlü?,

Hasan gucsuz diye Taneri yazdi bu yuzden adama cephe alan bunlar degil miydi?

Adama kibar diyerek dalga gectiklerini sanan bunlar degil miydi?

Fair playdan bi haber olan Turabi degil mi? Kendi hareketleri yaparken sorun olmayip basklari ona yapinca KUDURAN turabi degil miydi?

Adam gercekleri soyledi. Siz oyle dusunmuyorsunuz diye gerçekler degismiyor Üzgünüm

Kız sakin ol naptın

Bu arada hasanın face hayran sayfalarında adının yanında hep 'camoka' yazıyor o ne acaba lakabı fln mı

Açık açık "adam değilsin" diyerek tarafını belli etmesi adam gibi yüzlerine karşı belli etmek mi oluyor? Hayret.

1 hafta gelemedim neler olmuş ya survivorda geçen hafta nasıl kaçırdım ben burdaki sohbeti ee bu hafta kim haklıydı birde hasan 1. olmuş sevindim içimden geçenleride söyledi sağolsun yürü be hasan demek geldi içimden ama gönüllüler için zor zamanlar geliyor bakalım neler olacak adada soğuk rüzgarlar oyunlara yansıyacak mı

Nerdesin kızz

elektrik mi gitti misafir mi geldi nerlerdeydin survivorcı
hasan abeyy birinci oldu burası bir kalabalık oldu ki o gün sorma valla
olaylı bi haftayı geride bıraktık
bu hafta neler olacak bakalım keşke konsey sonrası adayı gösterseydiler göstermediler
kediciğe yeni turabiciler geldi bu arada artık yalnız değil

Evet daha uzun duruyor
Turbişimde 180miş en cok ona sasırdım
Bastı bacak gorunuyor
ona bende şaşırdım valla ne yalan söylim hatta özlemle yanyana gelince aynı gibiler acaba özlem falanda uzun mu ki
keşke hepsinin boyunu kilosunu falan da yazsalar acun sitesinde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…