elektrik mi gitti misafir mi geldinerlerdeydin survivorcı
hasan abeyy birinci oldu burası bir kalabalık oldu ki o gün sorma valla
olaylı bi haftayı geride bıraktık
bu hafta neler olacak bakalımkeşke konsey sonrası adayı gösterseydiler göstermediler
kediciğe yeni turabiciler geldi bu aradaartık yalnız değil
Sen ona diyorsun sende cok gorunmuyorsun maybeybi
ona bende şaşırdım valla ne yalan söylimhatta özlemle yanyana gelince aynı gibiler acaba özlem falanda uzun mu ki
keşke hepsinin boyunu kilosunu falan da yazsalar acun sitesinde dimi
konuyu okudum sadece muhabbete katılmadımgizli takip ettim diyelim
gözünaydın seninde turbişciler geldi sayfaya
Yanyana geldiklerinde hiç dikkat etmedim ama özlem 165 170 falan gibi gorunuyor kilosundan dolayıda kısa gorunuyor olabilir tabi
Evet ya sonucta ora bedensel bir yarısma onlarda yazsaydı
Hehe evet canım yalnız değilim
Ama tek yorum yaparken goze batmıyordum herhalde şimdi sinirlenenler oluyor turabiyi savununca
kamera açısıda önemli tabi belki kısadır ama öyle görünüyordu
hatta hatırlarmısın bilmem özlemin bi tanıdıgı yazmıştı burayada biri sormuştu boyu kaç diye 1.80 falan olması lazım demişti
ondan sonra dikkat ettim bende uzun gibi gerçektenama kısa duruyor turabi gibi
internette boyları illaki yazıyor ama acunun sitesinde yazsa daha dogru bilgilere ulaşabiliriz diye düşünüyorum
valla herkes kendi düşüncesini savunuyor ne ben senin düşünceni değiştirebilirim ne de sen benim
sonuçta bu sadece bi yarışma ve kendi tarafımızda sadece destekliyoruz veya desteklemiyoruz
herkesin düşüncesi kendine:) burda ne kdr kalabalıgız herkesin aynı düşünmesini beklemek olmaz zaten
illaki çatışmalar olacaktır ama saygı çercesinde olmalı
hatta ben seninle turbişin hakkında konuşurken eğleniyorum bile
yarın atışırız bol boll merak etme senBende en cok öyle tatlı atısmalı sohbetlerden keyif alıyorum
Her ne kadar Turabici olmasamda ben sizin yazılarınızı okurken çok eğleniyorum. Herkesin aynı görüşte olması mümkün değil ki.Hehe evet canım yalnız değilim
Ama tek yorum yaparken goze batmıyordum herhalde şimdi sinirlenenler oluyor turabiyi savununca
yarın atışırız bol boll merak etme sen
ben şimdi çıkıyorum medcezir izleyimgörüşürüz iiakşamlar
Her ne kadar Turabici olmasamda ben sizin yazılarınızı okurken çok eğleniyorum. Herkesin aynı görüşte olması mümkün değil ki.
ay evet yaa şokEvet daha uzun duruyor
Turbişimde 180miş en cok ona sasırdım
Bastı bacak gorunuyor
ben sormuştumkamera açısıda önemli tabi belki kısadır ama öyle görünüyordu
hatta hatırlarmısın bilmem özlemin bi tanıdıgı yazmıştı burayada biri sormuştu boyu kaç diye 1.80 falan olması lazım demişti
ondan sonra dikkat ettim bende uzun gibi gerçektenama kısa duruyor turabi gibi
internette boyları illaki yazıyor ama acunun sitesinde yazsa daha dogru bilgilere ulaşabiliriz diye düşünüyorum
şehir dışındaydım canım izleyemedim bile hafta içi aramızda kalmasın mı ne varya sabah ordan gördüm ne olmuş sonra netten izledim yeniNerdesin kızz
bu sefer dedim yeter birde ben misafir gideyimelektrik mi gitti misafir mi geldinerlerdeydin survivorcı
hasan abeyy birinci oldu burası bir kalabalık oldu ki o gün sorma valla
olaylı bi haftayı geride bıraktık
bu hafta neler olacak bakalımkeşke konsey sonrası adayı gösterseydiler göstermediler
kediciğe yeni turabiciler geldi bu aradaartık yalnız değil
ben yokum diye yazmadın değil mi kabul etkonuyu okudum sadece muhabbete katılmadımgizli takip ettim diyelim
gözünaydın seninde turbişciler geldi sayfaya
valla herkes kendi düşüncesini savunuyor ne ben senin düşünceni değiştirebilirim ne de sen benim
sonuçta bu sadece bi yarışma ve kendi tarafımızda sadece destekliyoruz veya desteklemiyoruz
herkesin düşüncesi kendine:) burda ne kdr kalabalıgız herkesin aynı düşünmesini beklemek olmaz zaten
illaki çatışmalar olacaktır ama saygı çercesinde olmalı
hatta ben seninle turbişin hakkında konuşurken eğleniyorum bile
bende bendeEvelynn nin yorumları ve yaklaşımı çok hoşuma gidiyor biz neler yazıyoruz cevap vermiyor oda yazsa biz saygıyla karşılıyoruz yuvarlanıp gidiyoruz hem çok eğlenceli oluyor böyle turabiyi sevmesemde sırf onun için bazen sempati duyuyorum yalan değil
Haklısın aslında tatlım.Bende açıkcası biraz inatlaştım :) Ama başka sitelerde Hilmi Ceme yazılanları görünce dayanamıyorumBoşver bence kuzum herkesin tuttugu kendine
Biz nasıl turabiye hilmiye ne derlerse desinler seviyoruz diyoruz onlarda öyle.
Ha tabi çok iğrenc yorum yapanlarda cıkıyor.
Turabinin baskalarıyla konusma tarzını kucumseyip burdada kendisi ondan aşağı kalmıyor ama lafa gelince hasanı seviyorum cunku guzel konusuyor diyor hahaha
Onlarada he ya zaten sen mukemmelsin cok kalitelisin hasanda dunyanın en mukemmel insanı turabi barzo hanzo de geç
Ama burdaki bazı arkadasları tenzih ediyorum tabiki.
Yarın akşam gelirler mutlaka cok şeker muhabbetler ediyoruz
Yeri geliyor ben turabiye kızabiliyorum yeri geliyor onlar turabi burda haklıydı sevmesemde diyorlar mesela
Evet artk yanlız değilsin bende varımHehe evet canım yalnız değilim
kız çok takılma burda üstüne gelenleri 2kedi annesi çok güzel idare ediyor aynı şey bizim içinde geçerli farklı şeyler düşünüyoruz belki ama birbirimizin fikirlerine saygı duyuyoruz polemiğe girecek gibi olunca biridiyle sallamıyorum yada tamam diyorum sonuçta bu bir yarışma durduk yere tartışmak saçma olur biz eğlenmek için izleken burda yorum yapıyoruz öyle ciddiye alma yani bizideHaklısın aslında tatlım.Bende açıkcası biraz inatlaştım :) Ama başka sitelerde Hilmi Ceme yazılanları görünce dayanamıyorumSurvivordan çıktıktan sonra kendisi hakkında o yazılanları okusa nasıl üzülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?