Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Sen ona diyorsun sende cok gorunmuyorsun maybeybi

ona bende şaşırdım valla ne yalan söylim hatta özlemle yanyana gelince aynı gibiler acaba özlem falanda uzun mu ki
keşke hepsinin boyunu kilosunu falan da yazsalar acun sitesinde dimi

Yanyana geldiklerinde hiç dikkat etmedim ama özlem 165 170 falan gibi gorunuyor kilosundan dolayıda kısa gorunuyor olabilir tabi
Evet ya sonucta ora bedensel bir yarısma onlarda yazsaydı

Yanyana geldiklerinde hiç dikkat etmedim ama özlem 165 170 falan gibi gorunuyor kilosundan dolayıda kısa gorunuyor olabilir tabi
Evet ya sonucta ora bedensel bir yarısma onlarda yazsaydı

kamera açısıda önemli tabi belki kısadır ama öyle görünüyordu
hatta hatırlarmısın bilmem özlemin bi tanıdıgı yazmıştı burayada biri sormuştu boyu kaç diye 1.80 falan olması lazım demişti
ondan sonra dikkat ettim bende uzun gibi gerçektenama kısa duruyor turabi gibi
internette boyları illaki yazıyor ama acunun sitesinde yazsa daha dogru bilgilere ulaşabiliriz diye düşünüyorum

Hehe evet canım yalnız değilim
Ama tek yorum yaparken goze batmıyordum herhalde şimdi sinirlenenler oluyor turabiyi savununca

valla herkes kendi düşüncesini savunuyor ne ben senin düşünceni değiştirebilirim ne de sen benim
sonuçta bu sadece bi yarışma ve kendi tarafımızda sadece destekliyoruz veya desteklemiyoruz
herkesin düşüncesi kendine:) burda ne kdr kalabalıgız herkesin aynı düşünmesini beklemek olmaz zaten
illaki çatışmalar olacaktır ama saygı çercesinde olmalı
hatta ben seninle turbişin hakkında konuşurken eğleniyorum bile

Bazı insanlar basık gorunuyor özellikle bacak boyu kısaysa. Haklısın kuzm katılmaktayım sana:)

Bende en cok öyle tatlı atısmalı sohbetlerden keyif alıyorum

ben sormuştum
evet 1.80 civarı demişti özlem in tanıdığı

şehir dışındaydım canım izleyemedim bile hafta içi aramızda kalmasın mı ne varya sabah ordan gördüm ne olmuş sonra netten izledim yeni

bu sefer dedim yeter birde ben misafir gideyim ama zamanlama hatası olmuş bol aksiyonlu bir haftayı kaçırmışım

konuyu okudum sadece muhabbete katılmadım gizli takip ettim diyelim
gözünaydın seninde turbişciler geldi sayfaya
ben yokum diye yazmadın değil mi kabul et

bende bende Evelynn nin yorumları ve yaklaşımı çok hoşuma gidiyor biz neler yazıyoruz cevap vermiyor oda yazsa biz saygıyla karşılıyoruz yuvarlanıp gidiyoruz hem çok eğlenceli oluyor böyle turabiyi sevmesemde sırf onun için bazen sempati duyuyorum yalan değil

Haklısın aslında tatlım.Bende açıkcası biraz inatlaştım :) Ama başka sitelerde Hilmi Ceme yazılanları görünce dayanamıyorum Survivordan çıktıktan sonra kendisi hakkında o yazılanları okusa nasıl üzülür

kız çok takılma burda üstüne gelenleri 2kedi annesi çok güzel idare ediyor aynı şey bizim içinde geçerli farklı şeyler düşünüyoruz belki ama birbirimizin fikirlerine saygı duyuyoruz polemiğe girecek gibi olunca biridiyle sallamıyorum yada tamam diyorum sonuçta bu bir yarışma durduk yere tartışmak saçma olur biz eğlenmek için izleken burda yorum yapıyoruz öyle ciddiye alma yani bizide ah ah biz neler dedik 2kediannesine oda bize diyor yeri gelince sonra en sonunda sevgi kelebeği oluyoruz survivor topiği ailemize hoşgeldin bu arada ben ünlüleri tutuyorum tanışalım diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…