- 29 Mart 2015
- 176
- 121
- 18
hahaha güzelmiş yarından itibaren iyi eğleneceğimi düşünüyorumkız çok takılma burda üstüne gelenleri 2kedi annesi çok güzel idare ediyor aynı şey bizim içinde geçerli farklı şeyler düşünüyoruz belki ama birbirimizin fikirlerine saygı duyuyoruz polemiğe girecek gibi olunca biridiyle sallamıyorum yada tamam diyorum sonuçta bu bir yarışma durduk yere tartışmak saçma olur biz eğlenmek için izleken burda yorum yapıyoruz öyle ciddiye alma yani bizideah ah biz neler dedik 2kediannesine oda bize diyor yeri gelince sonra en sonunda sevgi kelebeği oluyoruz survivor topiği ailemize hoşgeldin bu arada ben ünlüleri tutuyorum tanışalım diye dedim
Haklısın aslında tatlım.Bende açıkcası biraz inatlaştım :) Ama başka sitelerde Hilmi Ceme yazılanları görünce dayanamıyorumSurvivordan çıktıktan sonra kendisi hakkında o yazılanları okusa nasıl üzülür
Evet artk yanlız değilsin bende varımHilmicem ve Turabiyle olan arkadaslıklarına çenemi durdurmadan cevap vermeye hazırım
kız çok takılma burda üstüne gelenleri 2kedi annesi çok güzel idare ediyor aynı şey bizim içinde geçerli farklı şeyler düşünüyoruz belki ama birbirimizin fikirlerine saygı duyuyoruz polemiğe girecek gibi olunca biridiyle sallamıyorum yada tamam diyorum sonuçta bu bir yarışma durduk yere tartışmak saçma olur biz eğlenmek için izleken burda yorum yapıyoruz öyle ciddiye alma yani bizideah ah biz neler dedik 2kediannesine oda bize diyor yeri gelince sonra en sonunda sevgi kelebeği oluyoruz survivor topiği ailemize hoşgeldin bu arada ben ünlüleri tutuyorum tanışalım diye dedim
ya tanımadığımız için ilk başta uslubumuzu falan birden sanki agresifmişiz gibi oluyor bende ilk başta kediannesinden tırsmıştım dedim şimdi çok agresif falan sonra tanıdıkça baktım tarzı böyle alıştım yani bazı yorumları çokta hoşuma gider daha öncede söylemiştim çokta eğlenceli oluyorhahaha güzelmiş yarından itibaren iyi eğleneceğimi düşünüyorumsende benim böyle önceki yorumlarda agresif cevap verdiğime bakma aslında bende sevgi kelebeği olabiliyorum tanıştığımız güzel oldu
Onlar bazı seyleri kabullenerek gelmişlerdir takmazlar o kadar bide paralarını sayarken unuturlar sonra
Sevcan bak demiştimya şekerlerde var diye al işte en baş şeker
ya tanımadığımız için ilk başta uslubumuzu falan birden sanki agresifmişiz gibi oluyor bende ilk başta kediannesinden tırsmıştım dedim şimdi çok agresif falan sonra tanıdıkça baktım tarzı böyle alıştım yani bazı yorumları çokta hoşuma gider daha öncede söylemiştim çokta eğlenceli oluyorbizim ünlüler tayfa yarın gelir aslında çok şekerizdir yani bizde tanısan seversin bazen yorumlar çığırından çıkıyor görmezden gel o zaman hatta uyarabilirisn size doğr çok ağır bişey yazarsak o heyecanla bir anda ne yazıyoruz belli olmuyor
burda kız ilk başta turbişe biri laf söylemişti iyi atarlanmıştın sonra dalgaya vurmuştun o zaman çok hoşuma gitmiştiAaaa nerde agresiftim ben yaa bu topiktemi
Yoksa diyet topiğinimi diyorsun
burda kız ilk başta turbişe biri laf söylemişti iyi atarlanmıştın sonra dalgaya vurmuştun o zaman çok hoşuma gitmişti
İnş.dedigin gibi olur.Hilmicem yarışmadan sonra kendini bi yerlerden falan atmasın da :)Onlar bazı seyleri kabullenerek gelmişlerdir takmazlar o kadar bide paralarını sayarken unuturlar sonra
Sevcan bak demiştimya şekerlerde var diye al işte en baş şeker
Turabi: çakalların arasında yarası açık bi aslanım şimdi, ve herkes o yarama saldırıyo
olabilir ya sizin muhabbetlere bitiyorum zaten geçen hafta gelemedim çok üzüldüm zatenHee izgüben dir kesin
yanlız hilmi ne dolmuş ya pes arkadaş bence hilmi gitsin, karakterini ev de unutmuştur belki tekrar bulur orda
hasana ne tafralar yok bana çak yapma, yok bana bi hindistancevizi yermisin deme, yeni gelin triplerine girmiş bu defada
yanlız merve çok pis düştü ya, fragmandan gördüğüm kadarıyla
yeni bir 4 güne hazır mısınız kızlar
olabilir ya sizin muhabbetlere bitiyorum zaten geçen hafta gelemedim çok üzüldüm zatenneyse son gün bugün az kaldı yarın devam ederiz kaldığımız yerden
yanlız hilmi ne dolmuş ya pes arkadaş bence hilmi gitsin, karakterini ev de unutmuştur belki tekrar bulur orda
hasana ne tafralar yok bana çak yapma, yok bana bi hindistancevizi yermisin deme, yeni gelin triplerine girmiş bu defada
yanlız merve çok pis düştü ya, fragmandan gördüğüm kadarıyla
yeni bir 4 güne hazır mısınız kızlar
Of of bana kara gunler kapıda
Gün sizin gününüz
Turabinin o sözü içimi acıtıyor
Mundar ettiler çocugumu
Ben aslında hazır değilim ama turabiyi özledim oyuzden sabırsızlanıyorum
belli olmaz turbişle hilmicem gaza gelip tüm ödülleri kapabilir çok sinirlenince turabi fırtına gibi oluyor
belli olmaz turbişle hilmicem gaza gelip tüm ödülleri kapabilir çok sinirlenince turabi fırtına gibi oluyor
bir gün sen de ondan vazgeçeceksin
biz bu kıza neler yaptıkta turbişte turbiş vazgeçmiyor yok üstüne gitme bence dahada sevesi geliyor küçük ninjasını zamana bıraktık belki vazgeçermeşhaleyi nasıl fırlattı, yakarım lan bu adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?