Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hahaha güzelmiş yarından itibaren iyi eğleneceğimi düşünüyorum sende benim böyle önceki yorumlarda agresif cevap verdiğime bakma aslında bende sevgi kelebeği olabiliyorum tanıştığımız güzel oldu

Onlar bazı seyleri kabullenerek gelmişlerdir takmazlar o kadar bide paralarını sayarken unuturlar sonra

Evet artk yanlız değilsin bende varım Hilmicem ve Turabiyle olan arkadaslıklarına çenemi durdurmadan cevap vermeye hazırım

Sevcan bak demiştimya şekerlerde var diye al işte en baş şeker

ya tanımadığımız için ilk başta uslubumuzu falan birden sanki agresifmişiz gibi oluyor bende ilk başta kediannesinden tırsmıştım dedim şimdi çok agresif falan sonra tanıdıkça baktım tarzı böyle alıştım yani bazı yorumları çokta hoşuma gider daha öncede söylemiştim çokta eğlenceli oluyor bizim ünlüler tayfa yarın gelir aslında çok şekerizdir yani bizde tanısan seversin bazen yorumlar çığırından çıkıyor görmezden gel o zaman hatta uyarabilirisn size doğr çok ağır bişey yazarsak o heyecanla bir anda ne yazıyoruz belli olmuyor

Aaaa nerde agresiftim ben yaa bu topiktemi
Yoksa diyet topiğinimi diyorsun

Onlar bazı seyleri kabullenerek gelmişlerdir takmazlar o kadar bide paralarını sayarken unuturlar sonra

Sevcan bak demiştimya şekerlerde var diye al işte en baş şeker
İnş.dedigin gibi olur.Hilmicem yarışmadan sonra kendini bi yerlerden falan atmasın da :)
Evet o şekerle de tanıştık gerçekten şeker

Turabi: çakalların arasında yarası açık bi aslanım şimdi, ve herkes o yarama saldırıyo

yanlız hilmi ne dolmuş ya pes arkadaş bence hilmi gitsin, karakterini ev de unutmuştur belki tekrar bulur orda
hasana ne tafralar yok bana çak yapma, yok bana bi hindistancevizi yermisin deme, yeni gelin triplerine girmiş bu defada

yanlız merve çok pis düştü ya, fragmandan gördüğüm kadarıyla

yeni bir 4 güne hazır mısınız kızlar

yine olaylar olaylar ben hazırım bu 4 güne merve hakikaten fena düşüyor ya içim gitti o öyle düşünce fragmanda

Turabinin o sözü içimi acıtıyor
Mundar ettiler çocugumu

Ben aslında hazır değilim ama turabiyi özledim oyuzden sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…