adam sinirli şimdi hilmicemin arkadaki bakışı çok komik yarın dikkat edin yarın şok oldu çocukmeşhaleyi nasıl fırlattı, yakarım lan bu adayı
hımm sen miydin muhabbeti hatırladım da kim sordu kim cvp verdi o kısmı hatırlayamadımben sormuştum
evet 1.80 civarı demişti özlem in tanıdığı
ben yokum diye yazmadın değil mi kabul et
Onlar bazı seyleri kabullenerek gelmişlerdir takmazlar o kadar bide paralarını sayarken unuturlar sonra
Sevcan bak demiştimya şekerlerde var diye al işte en baş şeker
yanlız hilmi ne dolmuş ya pes arkadaş bence hilmi gitsin, karakterini ev de unutmuştur belki tekrar bulur orda
hasana ne tafralar yok bana çak yapma, yok bana bi hindistancevizi yermisin deme, yeni gelin triplerine girmiş bu defada
yanlız merve çok pis düştü ya, fragmandan gördüğüm kadarıyla
yeni bir 4 güne hazır mısınız kızlar
Of of bana kara gunler kapıda
Gün sizin gününüz
belli olmaz turbişle hilmicem gaza gelip tüm ödülleri kapabilir çok sinirlenince turabi fırtına gibi oluyor
bir gün sen de ondan vazgeçeceksin
meşhaleyi nasıl fırlattı, yakarım lan bu adayı
Orada hiçbir şey yapamaz sonuçta orada bir sürü güvenlik görevlisi vardır şu an facayı daha fazla çizdirmemek için konuşmuşdüpedüz tehdit var,acun çok dikkat etsin
canım bence turab hırslanacakÜstelik boomcu taner yokkk
meşaleyi atarkenki bakışı mı? hilmicem inadam sinirli şimdi hilmicemin arkadaki bakışı çok komik yarın dikkat edin yarın şok oldu çocuk
ben anlamadm ya ne demek istediyalnız Pascal'ın Oflaz için dediği
o bikiniyle victorias secret ayakları yaptıgını bilmeyen yok
turabinin hakan yorumuna dikkatsanırım hastanelik edeceği hakan, hasanı hastanelik etmesi zaten biraz zor cüsse olarak
Hem cüsse olarak edemez hem de Hasan da Turabi gibi profesyonel bir güreşçiturabinin hakan yorumuna dikkatsanırım hastanelik edeceği hakan, hasanı hastanelik etmesi zaten biraz zor cüsse olarak
sanki diğer yarışmacılar yapıyor..kendine hakim olmayı bil o zaman..herkes yarışıyor onun gibi yapmıyorMilliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtlayan Survivor All Star yarışmacısı Turabi, rakiplerine gözadağı verdi:
"BENİ DİSKALİFİYE ETTİRENİ HASTANELİK EDECEĞİM"
Türkiye’de yayınlanmış ‘Survivor’ların en iyisinin belirleneceği ‘Survivor All star’ın en tartışılan ismi Turabi’den rakiplerine gözdağı. Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa ‘Survivor All Star’dan gönderilecek.
Çünkü Ilıcalı’nın kararı net: “Programın temizliği açısından yapacağı ilk harekette göndereceğim Turabi’yi...”
Böyle bir durumda, boynunu büküp, ‘Sen bilirsin Acun Abi’ diyecek bir yarışmacı mı Turabi? Bu soruyu sorduğum Turabi’nin yanıtı şöyle oldu:
“Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.”
hiçbişi yapamazz yemez çünküdövse ne olcak mahkemeler falan uğraşcak para cezası yicek falan yok yemez yanş onda o cesaret yok sadece laftaturabinin hakan yorumuna dikkatsanırım hastanelik edeceği hakan, hasanı hastanelik etmesi zaten biraz zor cüsse olarak
TURABİ İÇİN:
Bozok: Balık
Hasan: Yalandan hümanist
Hilmi Cem: Kardeşim
Özlem: Saf ablamız
Sahra: Allah bir an önce anasının babasının yanına göndermeyi nasip etsin
Nadya: Sempatik ablamız
Begüm: Yalandan iyimser kardeşimiz
Doğukan: Benim lakabımı taklit eden mikro
Pascal: Sempatik bir abim, severim...
Anıl: İyi bir kardeşim
Berna: Sevmediklerimiz ortak olan bir kardeşimiz
Merve Aydın: Erkek Fatma derler ya... Öyle bir ablamız...
Serenay: Masum bir ablamız
Merve Oflaz: Bir şey ifade etmiyor, tanımıyorum...
Hakan Hatipoğlu: Mal!
NADYA İÇİN:
Bozok: Sevilebilecek bir koca ve baba ama maceracı
Hasan: Yalnız adam
Turabi: Dövüşle ilgili her şey
Hilmi Cem: Çok hızlı; kahvaltıda benzin içiyor sanki
Özlem: Mars’tan gelmiş Güneş’e gidiyor; Dünya’dan değil
Sahra: Sadece bir çocuk
Begüm: Komik, duygusal, ilginç, hassas...
Doğukan: Hiçbir fikrim yok. Sadece ünlü bir şarkıcının oğlu
Pascal: Çok eğlenceli; diskoyu getiren adam
Anıl: Yakışıklı, kızlar onun için ölüyor ama şanssız
Berna: Finale gitmeyi gerçekten istiyor
Merve Aydın: At (kişneme sesini taklit ediyor)
Serenay: Çok sempatik, fanlarının bebeği
Merve Oflaz: En düşük oyuncu ama takım için önemli
Hakan Hatipoğlu: Performansı iyi
PASCAL İÇİN:
Bozok: Komik
Hasan: Adam
Turabi: Savaşçı
Hilmi Cem: Oyuncu
Özlem: Tatlı
Sahra: Safinaz
Nadya: Vücut
Begüm: çiçek
Doğukan: kitap
Anıl: Kardeşim
Berna: Kız kardeşim
Merve Aydın: Koş
Serenay: barselona
Merve Oflaz:
Victoria’s Secret
Hakan Hatipoğlu: Zeki
Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtlayan Survivor All Star yarışmacısı Turabi, rakiplerine gözadağı verdi:
"BENİ DİSKALİFİYE ETTİRENİ HASTANELİK EDECEĞİM"
Türkiye’de yayınlanmış ‘Survivor’ların en iyisinin belirleneceği ‘Survivor All star’ın en tartışılan ismi Turabi’den rakiplerine gözdağı. Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa ‘Survivor All Star’dan gönderilecek.
Çünkü Ilıcalı’nın kararı net: “Programın temizliği açısından yapacağı ilk harekette göndereceğim Turabi’yi...”
Böyle bir durumda, boynunu büküp, ‘Sen bilirsin Acun Abi’ diyecek bir yarışmacı mı Turabi? Bu soruyu sorduğum Turabi’nin yanıtı şöyle oldu:
“Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.”
canım bence turab hırslanacak
hilmicem de jet gibi koşuyor
taner de gitti
artık ödülü gönüllüler alır
taner yokya 2 puan kafadan kardalar
parkur oyunu var sanırım parkurda iyi bizimkiler
Sorun değil..Bende o anki heyecanla ağır şeyler söyleyebilirim olur böyle şeyler canım.Akşama burda olacağımya tanımadığımız için ilk başta uslubumuzu falan birden sanki agresifmişiz gibi oluyor bende ilk başta kediannesinden tırsmıştım dedim şimdi çok agresif falan sonra tanıdıkça baktım tarzı böyle alıştım yani bazı yorumları çokta hoşuma gider daha öncede söylemiştim çokta eğlenceli oluyorbizim ünlüler tayfa yarın gelir aslında çok şekerizdir yani bizde tanısan seversin bazen yorumlar çığırından çıkıyor görmezden gel o zaman hatta uyarabilirisn size doğr çok ağır bişey yazarsak o heyecanla bir anda ne yazıyoruz belli olmuyor
nadyanın bozokta gözü mü var bilmem ama tanerin gidişi nadyayı çok etkiler...nadyanında bozokta gözü mü var ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?