Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
doğukan adada hiç mutlu değil keşke hasanla aynı takımda olsalardı ne güzel işler çıkarırlardı insan insan geçinirlerdi....
valla doğukanı tanıyınca barış manço ya bir kat daha saygım arttı......

Turabi bu açıklamalarından sonra konseyde Acun'dan bir fırça daha yerse şaşırmam . şamar oğlanına döndü çocuk yazık ya

oooooooooooooff yine bu akşam misafirlerim gelicek en heyecanlı bölüm bugün, sonradan netten izlemekte hiç zevkli olmuyor aman yaa

geçen sene acun turabi yi tutuyor yanlı davranıyor gibi sezmiştim
örneğin araba kazanma yarışmasında ahmet i daha fazla konuşturdu. ahmet e en son kaybedince söz hakkı verdiğinde ise ahmet : hep beni lafa tuttun dedi
ahmette anlamış demekki
bu senede yanlı mı bilmem ama çok tepki aldı acun halktan. ve bu tavsiyeleri turabiye o yüzden. halkın dediklerini dikkate alıyor işte.
hatırlasanıza o logo olaylarında falan yanlı dememiş miydiniz
en son soruyu genel sordum canm

fragmanda turabi hasanı sabote mi ediyor ya bana mı öyle geldi, o takım yarışması değil mi acaba, iyi tut masken düşmesin falan, moral bozuyor oyun sırasında, eğer takım oyunuysa kendi bacağına da sıkıyor, takıma ihanet, ama tam anlamadım fragmandan

Zaten acunun tuttugu bariz belliydi bence
Bu senenin başında da öyleydi ama artık öyle oldugunu dusunmuyorum. Tepkilerden sonra fln artık ilk fırsatta yollar gibime geliyor

Ben onu hakana diyor gibi anladım

Survivor için son saatler başlasın artık.
Bu hafta Taner gitti Merve Aydın da sakatlanıyor bana kalırsa maalesef ki ünlülerin oyunu alma şansı pek yok nerden bakarsak ünlüler 4-0 geriden başlayacak demektir.

Kızlar kaç haftadır yorumlarinizi okuyorum ama katılmıyorum bende buradayım artik survivor in heyecanindan çok yazamayabilirim ama :) hasancilar yaninuzdayim favorim hasanla dogukan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…