- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
geçen sene acun turabi yi tutuyor yanlı davranıyor gibi sezmiştimYok yaaa hastanelik edermişmişmiş. Nah edersin sende sinirine hakim olda diskalifiye olma ne diye geliyorsun tahriklere. Yanlış konuşmuş
Oyunlar acısından değilde ben hakan hasan acun 3lü ittifakı yuzunden kara gunler beklıyor demek istedim aslında
nadyanın bozokta gözü mü var bilmem ama tanerin gidişi nadyayı çok etkiler...
artık oyun sonrası derede nadyanın koltukaltını kim keseleyecek ???
kesinlikle çok efendi biri doğukan katılıyorumdoğukan adada hiç mutlu değil keşke hasanla aynı takımda olsalardı ne güzel işler çıkarırlardı insan insan geçinirlerdi....
valla doğukanı tanıyınca barış manço ya bir kat daha saygım arttı......
kız sen neden ütopya topiğine gelmiyorsun artıkoooooooooooooff yine bu akşam misafirlerim gelicek en heyecanlı bölüm bugün, sonradan netten izlemekte hiç zevkli olmuyoraman yaa
ayy evet hep unuttum o yarışmayı ya , survivor dan sonra artık izlemiyorumkız sen neden ütopya topiğine gelmiyorsun artık
izlemiyor musun ?
bi kaç dakika sonra başlar fi tarihinden özetlerlebaşlasada geyiğe sarsak bir an önce
geçen sene acun turabi yi tutuyor yanlı davranıyor gibi sezmiştim
örneğin araba kazanma yarışmasında ahmet i daha fazla konuşturdu. ahmet e en son kaybedince söz hakkı verdiğinde ise ahmet : hep beni lafa tuttun dedi
ahmette anlamış demekki
bu senede yanlı mı bilmem ama çok tepki aldı acun halktan. ve bu tavsiyeleri turabiye o yüzden. halkın dediklerini dikkate alıyor işte.
hatırlasanıza o logo olaylarında falan yanlı dememiş miydiniz
en son soruyu genel sordum canm
fragmanda turabi hasanı sabote mi ediyor ya bana mı öyle geldi, o takım yarışması değil mi acaba, iyi tut masken düşmesin falan, moral bozuyor oyun sırasında, eğer takım oyunuysa kendi bacağına da sıkıyor, takıma ihanet, ama tam anlamadım fragmandan
Kızlar kaç haftadır yorumlarinizi okuyorum ama katılmıyorum bende buradayım artik survivor in heyecanindan çok yazamayabilirim ama :) hasancilar yaninuzdayim favorim hasanla dogukan
turabıcı kedi turabı sana street fayter dövüşü yapsında gör gununuHoşgeldin hasancı
turabıcı kedi turabı sana street fayter dövüşü yapsında gör gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?