- 29 Mart 2015
- 176
- 121
- 18
HayırrrBugun aşırı yorgunum sörvaynır izlerken uyuyakalmasam barii
evet başladı ama şuan reklam.Ozet basladi ni ya gecen hafta pek izleyememistim..
hoşbulduk turabici :)Hoşgeldin hasancı
Hayırrrbeni burada yanlız bırakamazsın olamazz
Temizliğini survivor günlerinde yapmamanı öneriyorum canım benimÖlüyom temelli yaaa bahar temizliğine basladım bugun
Tam bir ev kadınıyım
Ayy ben tekrar izleyip içimdeki Hasan tiksintisini tazelemek istiyorumBu haftanın özetini izlemicem hele o konseyi bir kez daha görmeye yüreğim dayanmaz
9a doğru açarım artık
Temizliğini survivor günlerinde yapmamanı öneriyorum canım benimya da gelip sana yardım edeyim
Ayy ben tekrar izleyip içimdeki Hasan tiksintisini tazelemek istiyorum
Neyse kalbin falan dayanmaz izleme senDemi ya yanlış gün seçmişim ama haftanın 4 gunu var bu zıkkım kalan 3 gundede yetiştiremem ben yavaşım
Ben hızlı ve temiz yaparım geleyim birlikte yapalım
Ahahahahahh
Ben turabime kıyamıyorum o kadar uzuldugunu tekrar izleyemem
o da halkı dinlediği için işteZaten acunun tuttugu bariz belliydi bence
Bu senenin başında da öyleydi ama artık öyle oldugunu dusunmuyorum. Tepkilerden sonra fln artık ilk fırsatta yollar gibime geliyor
Ben onu hakana diyor gibi anladım
bence hakan a diyor gibi amafragmanda turabi hasanı sabote mi ediyor ya bana mı öyle geldi, o takım yarışması değil mi acaba, iyi tut masken düşmesin falan, moral bozuyor oyun sırasında, eğer takım oyunuysa kendi bacağına da sıkıyor, takıma ihanet, ama tam anlamadım fragmandan
belkide bir şeyi yoktur fragmanlar yanıltıcı olabiliyor.Survivor için son saatler başlasın artık.
Bu hafta Taner gitti Merve Aydın da sakatlanıyor bana kalırsa maalesef ki ünlülerin oyunu alma şansı pek yok nerden bakarsak ünlüler 4-0 geriden başlayacak demektir.
niye yoruldun kuzucumBugun aşırı yorgunum sörvaynır izlerken uyuyakalmasam barii
niye yoruldun kuzucum
ya hilmicem i izliyorumda bal gibi çocuk ne yapıyor ben anlamadım
turabi yle arkadaş olması suç mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?