Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sanarsın 9 ay karnında taşımış

ne hakkı varda hak etmiyorsa

bu dünyada sessiz sakin iyi niyetli doğal olmamak gerektiğini bana bir kez daha öğretti doğukan......
hırsını alamayan ona yukleniyor...arayıp acun u isyan edesim var

sanarsın 9 ay karnında taşımış
Aynen, fazla abartiyor..

Hele o gecen de merveye gidip hasana yakin olacagina benle ol gibilerinden mesajlari konusmalarini gorunce kahkaha attim...

Lider olma cabasi var hakanda bence..
Ben bir arayaa getirdim ben konustum oyunlari aldik ben yaptim ben tuttum falan filan..

Surekli kendini one atiyor her olayin altinda hakan var

hele sürekli turabiye kıbrısta görüşeceğiz demiyor mu....canımdan can gidiyor....hasan hilmi merve doğu varken sen kimsin allasen....
bi s.tr git diyesim geliyo valla

bunun fanlıkla bir alakası yok ya da merve düşmanlıgıyla bir alakası yok .hakan gayet yakışıklı asla tipsiz değil.hatta dans yarışmasında saçını taradıgı zaman bence oranın en yakışıklısıydı. göz var nizam var dediğiniz gibi yakışıklı bulmuyorsanız o sizin zevkiniz. çok iyi hatırlıyorum varmısın yokmusun zamanında hakan hatipogluna fan sayfaları açılmıştı yakışıklı diye göz var nizam var. yani bu kadar da kıskanmayın lütfen.

katılıyorum canım çok doğru tespit

hep liderlik peşinde ama farkında olmadan yancı sıfatını taşıyor

önce serenayın yancısı şimdide mervenin olmaya çalışıyor kim 1.ciyse o hedefinde genelde

bir ara turabinin bile olmaya kalktı da başaramadı

hakanın neyini kıskanayım Allah aşkına ya

Burası güzellik yarışması değil survivor

başarıya bakınca o takımdaki en güçlü hak eden mervedir

birincisi güce ve başarı oranına bakıyorsan ilk başta en hakeden hilmicemdir sonra turabi sonra da berna hakediyordu.

ikincisi mervenin çok büyük avantajı var o da milli atlet olması kızın hayatı kamplarla spor yapmakla geçmiş. ve buna ragmen başarısız buluyorum karşı takımda begüm gibilere karşı savaşıyor karşısına bir milli atlet koyalım da bak bizim merveyi nasıl haşamat ediyorlar. rio olimpiyatları geldiği zaman izleyin merve kaçıncı oluyor bakın o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.

ben burda istatislikten çok karaktere bakıyorum

ayrıca da bunu merve fanısınız diye söylüyorsunuz diyorsun sonra da bunun fanlıkla bir alakası yok bu ne yaman çelişki

farkındaysan o takımda diyorum hakan vasat serenay desen öyle

güzellik yarışması olaydı bak o zaman serenay olmalı derdim

burası survivor başarı ,azim,karakter önemli tabi ki

bir kadının şampiyon olmasını istiyorum ve bunu sonuna kadar hak edenin merve olduğunu düşünüyorum

ayrıca da bunu merve fanısınız diye söylüyorsunuz diyorsun sonra da bunun fanlıkla bir alakası yok bu ne yaman çelişki
hakan fanıyım ya da merveyi sevmedigimden hakana yakışıklı demiyorum gerçekten yakışıklı oldugu için öyle diyorum yani benim açımdan fanlıkla bi alakası yok ama sizin açınızdan fanlıkla alakası var mervenin fanı oldugundan dolayı hakana tipsiz diyosunuz
yani adamın kemik yapısı uzun suratı falan gayet hoş sadece adada saçı başı çok dagınık hadi yakışıklı bulmazsın anlarım ama tipsiz de degil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…