- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
çim adam çim
allahın yharattığı kula çirkin denmez de
hakan resmen çirkin in dibi kuzum
sanarsın 9 ay karnında taşımışYa bundan onceki oyunlarda birinde dogukan final oyununa mi ne cikiyordu. Biri dogukana al su sayiyi hakkimi helal etmem yoksa gibi bir sey demisti. Biride uyarmisti oyle sey mi olur diye. Sanirim helal etmem diyen kisi hakandi.. tam hatirlamiyorum..
Nasil bir gaz vermedir bu ya..
Hakan gecende turabiye hakkimi helal etmiyorum bile dedi ya
tatlım yine bana mehmet günsur un fotosunu koyduracaklar....çim adam çim
yakışıklı bulanlarda göz problemi olabilir
ne hakkı varda hak etmiyorsaYa bundan onceki oyunlarda birinde dogukan final oyununa mi ne cikiyordu. Biri dogukana al su sayiyi hakkimi helal etmem yoksa gibi bir sey demisti. Biride uyarmisti oyle sey mi olur diye. Sanirim helal etmem diyen kisi hakandi.. tam hatirlamiyorum..
Nasil bir gaz vermedir bu ya..
Hakan gecende turabiye hakkimi helal etmiyorum bile dedi ya
Aynen, fazla abartiyor..sanarsın 9 ay karnında taşımış
Dogukan ve abisi.. bence en guzel ve en icten bulusma beni derinden etkileyen tek bulusma buydu benim icin..bu dünyada sessiz sakin iyi niyetli doğal olmamak gerektiğini bana bir kez daha öğretti doğukan......
hırsını alamayan ona yukleniyor...arayıp acun u isyan edesim var
hele sürekli turabiye kıbrısta görüşeceğiz demiyor mu....canımdan can gidiyor....hasan hilmi merve doğu varken sen kimsin allasen....Aynen, fazla abartiyor..
Hele o gecen de merveye gidip hasana yakin olacagina benle ol gibilerinden mesajlari konusmalarini gorunce kahkaha attim...
Lider olma cabasi var hakanda bence..
Ben bir arayaa getirdim ben konustum oyunlari aldik ben yaptim ben tuttum falan filan..
Surekli kendini one atiyor her olayin altinda hakan var
değil mi yaaa....Dogukan ve abisi.. bence en guzel ve en icten bulusma beni derinden etkileyen tek bulusma buydu benim icin..
bunun fanlıkla bir alakası yok ya da merve düşmanlıgıyla bir alakası yok .hakan gayet yakışıklı asla tipsiz değil.hatta dans yarışmasında saçını taradıgı zaman bence oranın en yakışıklısıydı. göz var nizam var dediğiniz gibi yakışıklı bulmuyorsanız o sizin zevkiniz. çok iyi hatırlıyorum varmısın yokmusun zamanında hakan hatipogluna fan sayfaları açılmıştı yakışıklı diye göz var nizam var. yani bu kadar da kıskanmayın lütfen.merve fanı olmakla bir alakası yok göz var nizam var
asıl siz merve düşmanı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin
isteyen istediği yarışmacı hakkındaki düşüncelerini hakarete varmadan söyleyebilir
siz nasıl merveden nefret edip beğenmiyorsanız saygı duyuyorum karışmıyorum
buda benim hakan hakkındaki düşüncelerim ne karakteri ne de tipi iyi bence
katılıyorum canım çok doğru tespitAynen, fazla abartiyor..
Hele o gecen de merveye gidip hasana yakin olacagina benle ol gibilerinden mesajlari konusmalarini gorunce kahkaha attim...
Lider olma cabasi var hakanda bence..
Ben bir arayaa getirdim ben konustum oyunlari aldik ben yaptim ben tuttum falan filan..
Surekli kendini one atiyor her olayin altinda hakan var
hakanın neyini kıskanayım Allah aşkına yabunun fanlıkla bir alakası yok ya da merve düşmanlıgıyla bir alakası yok .hakan gayet yakışıklı asla tipsiz değil.hatta dans yarışmasında saçını taradıgı zaman bence oranın en yakışıklısıydı. göz var nizam var dediğiniz gibi yakışıklı bulmuyorsanız o sizin zevkiniz. çok iyi hatırlıyorum varmısın yokmusun zamanında hakan hatipogluna fan sayfaları açılmıştı yakışıklı diye göz var nizam var. yani bu kadar da kıskanmayın lütfen.
valla ne kadar kıskanırsanız kıskanın merve bu iticilikle çirkinlikle birinci olamıycak
allahın yharattığı kula çirkin denmez de
hakan resmen çirkin in dibi kuzum
evet ya ikisi de kopyası gibideğil mi yaaa....
barış manço hayat tarzını ancak bu kadar yansıtabilirdi evlatlarına....
küçük daha çok benziyor babasına konuşması falan
Burası güzellik yarışması değil survivorvalla ne kadar kıskanırsanız kıskanın merve bu iticilikle çirkinlikle birinci olamıycakkuzum
Burası güzellik yarışması değil survivor
başarıya bakınca o takımdaki en güçlü hak eden mervedir
birincisi güce ve başarı oranına bakıyorsan ilk başta en hakeden hilmicemdir sonra turabi sonra da berna hakediyordu.
ikincisi mervenin çok büyük avantajı var o da milli atlet olması kızın hayatı kamplarla spor yapmakla geçmiş. ve buna ragmen başarısız buluyorum karşı takımda begüm gibilere karşı savaşıyor karşısına bir milli atlet koyalım da bak bizim merveyi nasıl haşamat ediyorlar. rio olimpiyatları geldiği zaman izleyin merve kaçıncı oluyor bakın o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.
onun için burda istatislikten çok karaktere bakmanız lazım tabi sizin bileceginiz iş herkes sonuçta kendi karakterine yakın buldugu kişiyi tutuyor
ayrıca da bunu merve fanısınız diye söylüyorsunuz diyorsun sonra da bunun fanlıkla bir alakası yok bu ne yaman çelişkibunun fanlıkla bir alakası yok ya da merve düşmanlıgıyla bir alakası yok .hakan gayet yakışıklı asla tipsiz değil.hatta dans yarışmasında saçını taradıgı zaman bence oranın en yakışıklısıydı. göz var nizam var dediğiniz gibi yakışıklı bulmuyorsanız o sizin zevkiniz. çok iyi hatırlıyorum varmısın yokmusun zamanında hakan hatipogluna fan sayfaları açılmıştı yakışıklı diye göz var nizam var. yani bu kadar da kıskanmayın lütfen.
birincisi güce ve başarı oranına bakıyorsan ilk başta en hakeden hilmicemdir sonra turabi sonra da berna hakediyordu.
ikincisi mervenin çok büyük avantajı var o da milli atlet olması kızın hayatı kamplarla spor yapmakla geçmiş. ve buna ragmen başarısız buluyorum karşı takımda begüm gibilere karşı savaşıyor karşısına bir milli atlet koyalım da bak bizim merveyi nasıl haşamat ediyorlar. rio olimpiyatları geldiği zaman izleyin merve kaçıncı oluyor bakın o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.
ben burda istatislikten çok karaktere bakıyorum
hakan fanıyım ya da merveyi sevmedigimden hakana yakışıklı demiyorum gerçekten yakışıklı oldugu için öyle diyorum yani benim açımdan fanlıkla bi alakası yok ama sizin açınızdan fanlıkla alakası var mervenin fanı oldugundan dolayı hakana tipsiz diyosunuzayrıca da bunu merve fanısınız diye söylüyorsunuz diyorsun sonra da bunun fanlıkla bir alakası yok bu ne yaman çelişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?