- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
hakan fanıyım ya da merveyi sevmedigimden hakana yakışıklı demiyorum gerçekten yakışıklı oldugu için öyle diyorum yani benim açımdan fanlıkla bi alakası yok ama sizin açınızdan fanlıkla alakası var mervenin fanı oldugundan dolayı hakana tipsiz diyosunuz
yani adamın kemik yapısı uzun suratı falan gayet hoş sadece adada saçı başı çok dagınık hadi yakışıklı bulmazsın anlarım ama tipsiz de degil .
merve ci olduğumu nerden çıkardın kuzumvalla ne kadar kıskanırsanız kıskanın merve bu iticilikle çirkinlikle birinci olamıycakkuzum
merveci misin themiscim...tamam şekerim sensin sen
çok yakışıklı kıskanıyorum ben onu hep o sebepten
evet esra merveciyim sadece onu tutuyorum ünlülerdenmerveci misin themiscim...
heee arkadaş herkesi merve fanı olmakla suçluyor da merak rttim....ben DOĞUKAN CIYIM burdan duyrulur....hakan dan da nefret ddiyorum....evet esra merveciyim sadece onu tutuyorum ünlülerden
doğukanı da beğeniyorum
gönüllülerden de hasan
nefret ettiklerimdeheee arkadaş herkesi merve fanı olmakla suçluyor da merak rttim....ben DOĞUKAN CIYIM burdan duyrulur....hakan dan da nefret ddiyorum....
ben geçen sene tutuyordum merve yi...bu sene pek sevmiyorum...ama yarış olarak taktir ediyorum kızlardan hak eden o bence de....
tabi hasan ı da unutmamak lazım...ama artık hasan ın 1.liği hakettiğini düşünmüyorum...çok pasif kalıyo...
tamam şekerim sensin sen
çok yakışıklı kıskanıyorum ben onu hep o sebepten
tesadüfe bak ki mervenin de nefret ettiği 4 isim var hepsi tutuyor ne tesadüfnefret ettiklerimde
başta Begüm,Turabi,Hakan ve Serenay
Begümü şu çok güçlü kızım ben havalarına girip kaybedince abartılı ağlamalarından şaşırmalarından dolayı sevmiyorum
e be Begüm oranın en zayıf kızı bariz sensin bu neyin tribi
birde turabiye bir araba laf edip arkasında durmadı şimdi adamın kolunu filan öpüyor
hasan abiyle o kadar iyi dosttu turabi ona neler saydırdı bir kere hasanı savunmadı
...........
Turabiyi ise millete etmediği hakaret saygısızlık kalmamasından ötürü
insan bu kadar belaltı konuşur mu
palyanço mu demedi şaklaban mı demedi
adam değilsin mi demedi (kendisi çok adammış gibi bir striptizçi olarak milletin adamlığını nasıl yorumlayabiliyor)
biri kazara düşse kafasını çarpsa dalga geçip alay mı etmedi
çok art niyetli biri ve fakir edebiyatı yapıp işi götürüyor.
.........
Hakan ise rüzgar nereden eserse o tarafta şu kadarçık samimiyeti yok
hep hesap kitap peşinde
.........
son olarak serenayı ise çok yapmacık acitasyonla bir yerlere gelmeyen biri olduğundan dolayı
sevmiyorum
mahalle ağzıyla mı konuşuyor muşum benlütfen mahalle ağzıyla konuşup karşılıklı kişisel tartışmaya girmeyelim hiç yakıştıramadım.
asla suçlamadım kimi tutarsanız tutun hakana tipsiz diyip hakaret etmenizi yadırgadım.heee arkadaş herkesi merve fanı olmakla suçluyor da merak rttim....ben DOĞUKAN CIYIM burdan duyrulur....hakan dan da nefret ddiyorum....
ben geçen sene tutuyordum merve yi...bu sene pek sevmiyorum...ama yarış olarak taktir ediyorum kızlardan hak eden o bence de....
tabi hasan ı da unutmamak lazım...ama artık hasan ın 1.liği hakettiğini düşünmüyorum...çok pasif kalıyo...
akrabaları ve twitter kezban grupları toplanıyor iştebundan öteye gidemez zaten ne kadar yarış kazanırsa kazansın karakteri bozuk kızın çünkü
kızlar dikkat ettiniz mi merve aydında adem elması var hırsı felan erkeklerden beter zaten. biri çıkıp dese pipisi var diye yadırgamam yeminle
hasan çok ciddi diyorum gerizekalı hafıza oyununda yaptıgı olay , oyunda ihlallerle anlamıştım zatenacun söyliyeceği isimi sordu konuyu hakana getirdi. bu ne perhis bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
birincisi o konu kapanalı 2 hafta oldu burada bana karşı mahalle ağzıyla konuşup kavgayı başlatmanızla alakası yokmahalle ağzıyla mı konuşuyor muşum ben
şu konuşana bakın hele seviyeli insan görmesem
mervenin fanlarına kezban
mervenin pipisi vardır diyen biri olarak
bu tür laflar ağzınıza hiç yakışmıyor bariz bir biçimde sırıtıyor bağyan
ve bu tartışmayı benden alıntı yapıp başlatan kim bir düşünün isterseniz
seninle bu saatten sonra hiç bir polemiğe girmek istemiyorum o yüzden görmezden geleceğim
sende öyle yapsan iyi edersin.
yaptıkların ve söylediklerin birbiriyle çelişiyorbirincisi o konu kapanalı 2 hafta oldu burada bana karşı mahalle ağzıyla konuşup kavgayı başlatmanızla alakası yok
ve ben en azından hakaretimi merveye söyledim kaldı ki siz de hakana onca hakaret ediyosunuz.
farkındaysan burada sana ya da buradan kimseye saygısızlık etmedim istediğin kadar araştır bulamazsın. burada canımı sıkan survivor yarışmacısına degil bana karşı mahalle agzıyla konuşman . bundan sonra kişisel hakaret etmemeye dikkat edin survivordaki kime hakaret ediyosanız edin beni ilgilendirmez.
yok cidden sen anlamıyosun. son kez açıklıyorum yarışmacılar uzerinden tartışmak farklı , kişisel olarak birbirimize karşı he şekerim sensin sen gibi mahalle agzıyla konuşmak farklı. dediğim gibi istersen survivordaki herkese gerizekalı de onu de bunu de ben de dedim sonuçta .. ama bana karşı ya da buradan herhangi bir şahısa karşı kavga başlatma burası forum şahsi meselelere bulaşma.yaptıkların ve söylediklerin birbiriyle çelişiyor
her merveyi sevenden hakanı sevmeyenden alıntı yapıp tartışma yaratmaya çalışan sensin ben değil.
çok uzadı bu mevzu sansa elveda yazdıklarını okuyamayacağım daha fazla
bilmiyorsan söyleyeyim sende yap görmezden gel butonuna bas.
arkadaşlar bu hızlandırılmış nerden çıktı oylama olacakmış bugun niye böle bişi yaptı acun durup dururken ben anlamadım siz anladınızmı?
demekki oyüzden olabilr canım.bilmiyorum, tatile girmek için olabilir, tüm tv camiası 3 ay tatil yapıyo, tüm programlar sezon finali yapmaya başladı, ondan olabilir
yazın kimse tv izlemiyo pek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?