Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

tamam şekerim sensin sen

çok yakışıklı kıskanıyorum ben onu hep o sebepten

evet esra merveciyim sadece onu tutuyorum ünlülerden

doğukanı da beğeniyorum

gönüllülerden de hasan
heee arkadaş herkesi merve fanı olmakla suçluyor da merak rttim....ben DOĞUKAN CIYIM burdan duyrulur....hakan dan da nefret ddiyorum....
ben geçen sene tutuyordum merve yi...bu sene pek sevmiyorum...ama yarış olarak taktir ediyorum kızlardan hak eden o bence de....
tabi hasan ı da unutmamak lazım...ama artık hasan ın 1.liği hakettiğini düşünmüyorum...çok pasif kalıyo...

nefret ettiklerimde

başta Begüm,Turabi,Hakan ve Serenay

Begümü şu çok güçlü kızım ben havalarına girip kaybedince abartılı ağlamalarından şaşırmalarından dolayı sevmiyorum

e be Begüm oranın en zayıf kızı bariz sensin bu neyin tribi

birde turabiye bir araba laf edip arkasında durmadı şimdi adamın kolunu filan öpüyor

hasan abiyle o kadar iyi dosttu turabi ona neler saydırdı bir kere hasanı savunmadı

...........
Turabiyi ise millete etmediği hakaret saygısızlık kalmamasından ötürü

insan bu kadar belaltı konuşur mu

palyanço mu demedi şaklaban mı demedi

adam değilsin mi demedi (kendisi çok adammış gibi bir striptizçi olarak milletin adamlığını nasıl yorumlayabiliyor)

biri kazara düşse kafasını çarpsa dalga geçip alay mı etmedi

çok art niyetli biri ve fakir edebiyatı yapıp işi götürüyor.

.........

Hakan ise rüzgar nereden eserse o tarafta şu kadarçık samimiyeti yok

hep hesap kitap peşinde

.........

son olarak serenayı ise çok yapmacık acitasyonla bir yerlere gelmeyen biri olduğundan dolayı

sevmiyorum

tesadüfe bak ki mervenin de nefret ettiği 4 isim var hepsi tutuyor ne tesadüf

lütfen mahalle ağzıyla konuşup karşılıklı kişisel tartışmaya girmeyelim hiç yakıştıramadım.
mahalle ağzıyla mı konuşuyor muşum ben

şu konuşana bakın hele seviyeli insan görmesem

mervenin fanlarına kezban

mervenin pipisi vardır diyen biri olarak

bu tür laflar ağzınıza hiç yakışmıyor bariz bir biçimde sırıtıyor bağyan

ve bu tartışmayı benden alıntı yapıp başlatan kim bir düşünün isterseniz

seninle bu saatten sonra hiç bir polemiğe girmek istemiyorum o yüzden görmezden geleceğim

sende öyle yapsan iyi edersin.

asla suçlamadım kimi tutarsanız tutun hakana tipsiz diyip hakaret etmenizi yadırgadım.

akrabaları ve twitter kezban grupları toplanıyor işte bundan öteye gidemez zaten ne kadar yarış kazanırsa kazansın karakteri bozuk kızın çünkü
kızlar dikkat ettiniz mi merve aydında adem elması var hırsı felan erkeklerden beter zaten. biri çıkıp dese pipisi var diye yadırgamam yeminle

hasan çok ciddi diyorum gerizekalı hafıza oyununda yaptıgı olay , oyunda ihlallerle anlamıştım zaten acun söyliyeceği isimi sordu konuyu hakana getirdi. bu ne perhis bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama

seviye bariz bir şekilde ortada başa söze gerek yok

birincisi o konu kapanalı 2 hafta oldu burada bana karşı mahalle ağzıyla konuşup kavgayı başlatmanızla alakası yok
ve ben en azından hakaretimi merveye söyledim kaldı ki siz de hakana onca hakaret ediyosunuz.

farkındaysan burada sana ya da buradan kimseye saygısızlık etmedim istediğin kadar araştır bulamazsın. burada canımı sıkan survivor yarışmacısına degil bana karşı mahalle agzıyla konuşman . bundan sonra kişisel hakaret etmemeye dikkat edin survivordaki kime hakaret ediyosanız edin beni ilgilendirmez.

yaptıkların ve söylediklerin birbiriyle çelişiyor
her merveyi sevenden hakanı sevmeyenden alıntı yapıp tartışma yaratmaya çalışan sensin ben değil.

çok uzadı bu mevzu sana elveda yazdıklarını okuyamayacağım daha fazla

bilmiyorsan söyleyeyim sende yap görmezden gel butonuna bas.

Son düzenleme:
yok cidden sen anlamıyosun. son kez açıklıyorum yarışmacılar uzerinden tartışmak farklı , kişisel olarak birbirimize karşı he şekerim sensin sen gibi mahalle agzıyla konuşmak farklı. dediğim gibi istersen survivordaki herkese gerizekalı de onu de bunu de ben de dedim sonuçta .. ama bana karşı ya da buradan herhangi bir şahısa karşı kavga başlatma burası forum şahsi meselelere bulaşma.
hadi ben görmezden geldim seni umarım anlarsın da başkasına mahalle agzıyla konuşmazsın

Hilmicem; Danscı oldugundan iskelet ve kas sistemini iyi kontrol ediyor. Oyunlarda çok başarılı dogal olarak. Ayrıyeten çok hızlıda. Daha ònceden bir biriciligi oldu. Gönlümden onu sevsemde birinci olmasını istemiyorum.

Turabi; Performansı iyi. Yanlız Acunun ona haksızlık ettigini düşünüyorum. Konseyde çok üstüne gitti. Aynı uyarıyı Berna ya yapmadı. Berna ki agzı bozuk herkese horozlanan biriydi. Dogukana p*c dedi. Yine birine o****u dedi mesela. Ayni reaksiyonu ona göstermedi Acun. Ekşi sözlügü okuyup okuyup insanların Turabi ye olan nefretini onu alaşa ederek kustu. Acun ekşiyi takip ediyor dikkat edin ne demek istedigimi anlayacaksınız.

Hasan; Oyunlarda kimi zaman hatada yapsa hoş görüyorum. Birincilik için biraz asılması gerekli tabi. Gariban degil kendisi lakin bakışlarında hep hüzün hissediyorum. Birinci olmasını isterim. Düzgün, nazik bir adam.

Begüm ; Zayıf halkasın. Depar atamıyor istinasız. Hep çıkışları geriden. Düztaban oldugunu düşünüyorum. Düztabanlar hızlı koşamaz cünkü.

Hakan; Milli sporculuk yapmış. Takım ruhu var. Kurnaz stratejik. agzı iyi laf yapıyor. Türkcesi guzel etkili konuşuyor her zaman. Acun ona kıyak geçiyor. Onu ve Gizem i seviyor bunu hissediyorum. Sevsinde tabi. Sporcu oldugundan kendini yere atmaları karşı rakibi nasıl cileden çıkartabilecegini iyi biliyor.

Dogukan; Dürüst, oldugu gibi göründügü gibi yaşayan biri. Hile hurda bir tip degil. Görgü kurallarına bilen kendini toplum içinde nasıl davranması gerektiginde egitmiş. Tabi bunda Lale Hanım ve Barış Mançonun emegi büyuk. Birinci olmasını cani gönülden isterim. Hayatta mubalaa edicem ama 10 arkadaşım olacagına bir tane Dogukan karekterinde arkadaşım olsun yeter bana. o derece yani. Aynı şey Hasan içinde gecerli benim için. Kaliteli buluyorum her ikisinide.

Serenay; Hırslı başarılı da. Serenay anam için deme artık ya cok arebesk buluyorum seni o zamanlarda inan. Kanalı degistiriyorum inan. Bir de oglan cocugu gibi kosuyosun. Fulbolcu oldugundan biliyorum da o anlarda da cok itici geliyosun canim ya napim.

Merve; Gereksiz hırslı. Zaten başarılı bir sporcu olsaydın seni orda degil sahalardaki başarılarını konuşuyor olurduk. Demek ki tarihe adını yazdıramadın iyi bari survivor gideyim orda adımı yazdırayım dedin. Ayrıca cok dedikoducusun bunuda bil isterim.

arkadaşlar bu hızlandırılmış nerden çıktı oylama olacakmış bugun niye böle bişi yaptı acun durup dururken ben anlamadım siz anladınızmı?

arkadaşlar bu hızlandırılmış nerden çıktı oylama olacakmış bugun niye böle bişi yaptı acun durup dururken ben anlamadım siz anladınızmı?

bilmiyorum, tatile girmek için olabilir, tüm tv camiası 3 ay tatil yapıyo, tüm programlar sezon finali yapmaya başladı, ondan olabilir
yazın kimse tv izlemiyo pek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…