- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
ne yani şimdi tipsiz adama aaaa aynı brad pitt mi diyelim ne istiyorsunuz?asla suçlamadım kimi tutarsanız tutun hakana tipsiz diyip hakaret etmenizi yadırgadım.
İlk basta soylediye acun son dortlu kalimca bir oylama yapilcak kibrisa kadar daha oylama olmicak dokunilmazligi kaybeden takim oylama olmadan bu siralamayla elencek hizli ilerlicek artik eleme turuarkadaşlar bu hızlandırılmış nerden çıktı oylama olacakmış bugun niye böle bişi yaptı acun durup dururken ben anlamadım siz anladınızmı?
Şov yaptı resmen annen gelmiş zaten oyundan sonra hasret giderecen daha ne bağırıyon deme serenayın bu hareketleri çok yapmacık geliyor bana çoğu insanda bunu anladı bence oyları düştü belki bir ihtimal birinci olurum diye yine annesine oynadı ama sanmam bu saaten sonra serenayın birinci olabileceğini :)şu hareketi çok iticiydi ya hani oyunda 10.sayıyı aldı ya
ağlama kurban olduğum diye bas bas bağırdı ya
zaten kazanmışsın bu neyin acitasyonu merve zor ağzını kapadı begüm zaten carlıyor karşı taraftan her zamanki gibi
bu bilerek bağırmaya devam ediyor
Şov yaptı resmen annen gelmiş zaten oyundan sonra hasret giderecen daha ne bağırıyon deme serenayın bu hareketleri çok yapmacık geliyor bana çoğu insanda bunu anladı bence oyları düştü belki bir ihtimal birinci olurum diye yine annesine oynadı ama sanmam bu saaten sonra serenayın birinci olabileceğini :)
Serenayı niye üzsünler canım o kendini acındırdı yok kim onlarda benim anama laf yapıyolar falan dedi halbuki kimse onun annesine bişey dememişti, iyi oyunculuk sergiledi yalnız orada birinci olmuştu o hafta, yaa annesi kendi halinde bir kadın belli ama serenayın annesine çok düşkünlüğünü hissetmedim ben orada her oyun sonu annem için annem için diyor ama annesiyle buluşmasında o anne özlemini hissetmedim ben hiç diğer buluşmalar daha duygusaldı :)abartılı hareketler seni çok üzdüler falan ne alaka orda yani, ama annesi doğaldı bence, serenayda bi bozukluk var, ırsi değil demekki
Serenayı niye üzsünler canım o kendini acındırdı yok kim onlarda benim anama laf yapıyolar falan dedi halbuki kimse onun annesine bişey dememişti, iyi oyunculuk sergiledi yalnız orada birinci olmuştu o hafta, yaa annesi kendi halinde bir kadın belli ama serenayın annesine çok düşkünlüğünü hissetmedim ben orada her oyun sonu annem için annem için diyor ama annesiyle buluşmasında o anne özlemini hissetmedim ben hiç diğer buluşmalar daha duygusaldı :)
Ay yanlış anlamışım canım olabilir yaa ailevi problemleri herkesin, zaten annesinin bir suçu yokki napsın kadın, ama Serenay çok halka oynuyor son bölümlerde daha iyi anladım sürekli Merveyi kötüleme çabaları geçen yılki olayı açıp kendini mağdur gösterme çabaları bilmiyorum yaa birinci olmasını istemem serenayın açıkçasıyok canım o annesine diyor seni üzdüler diye ailevi sorunlarına gönderme yapıyor sanırım
tamamen katılıyorum baydı beni yani ilk bölümden beri mağdurum merve geçen sene böyle yaptı şöyle yaptı her dokunulmazlık kaybedildiğinde aynı şeyler taktiksel takılıyor bence bu şekilde oy olmak istiyor sanki başlarda seviyordum ama çok gıcığım artık birinci olamasını istemiyorum bendeAy yanlış anlamışım canım olabilir yaa ailevi problemleri herkesin, zaten annesinin bir suçu yokki napsın kadın, ama Serenay çok halka oynuyor son bölümlerde daha iyi anladım sürekli Merveyi kötüleme çabaları geçen yılki olayı açıp kendini mağdur gösterme çabaları bilmiyorum yaa birinci olmasını istemem serenayın açıkçası
Aynen serenay geçen yıldan merveye olan kinini bu yıla taşımaması lazımdı bence çok büyüttü olayları şimdide merve birinci olduğu için çekemiyor , merve en azından olduğu gibi serenay mervenin arkasından atıp tutuyor ama yüzüne birşey diyemiyor Merve hırslı ama oyunlarda hırsı sayesinde kazanıyor ve sonuna kadar kazanmayı hakediyor ,umarım merve doğukan ya da hasandan birisi birinci olur :)tamamen katılıyorum baydı beni yani ilk bölümden beri mağdurum merve geçen sene böyle yaptı şöyle yaptı her dokunulmazlık kaybedildiğinde aynı şeyler taktiksel takılıyor bence bu şekilde oy olmak istiyor sanki başlarda seviyordum ama çok gıcığım artık birinci olamasını istemiyorum bendemerveyi daha çok seviyorum şu aralar erkekçe mertçe biraz kaba biraz agresif ve hırslı olsa da seviyorum napayım ilk başlarda sevmiyordum ama finale gitmesini isterim bence fiziksel olarak hakediyor
Aynen serenay geçen yıldan merveye olan kinini bu yıla taşımaması lazımdı bence çok büyüttü olayları şimdide merve birinci olduğu için çekemiyor , merve en azından olduğu gibi serenay mervenin arkasından atıp tutuyor ama yüzüne birşey diyemiyor Merve hırslı ama oyunlarda hırsı sayesinde kazanıyor ve sonuna kadar kazanmayı hakediyor ,umarım merve doğukan ya da hasandan birisi birinci olur :)
Hasani ve dogukani karekter olarak cok begeniyorum ortak ozellikleri var ikiside saygili efendi ve baristan yana her zaman merveninde kazanma hirsi cok hosuma gidiyor ve cok basarili erkeklere bile kafa tutabilecek gücte o yuzfen bu üçlüden hangisi kazanirsa kazansin çok mutlu olurum bendetam olarak aynı düşünüyorum hasanın birinci olmasını daha çok istiyorum ama finale giden dörtlüde hasan doğukan merve olsun isterim
herkesin akrabası gelmiş hasana postacı gelmiş
evli cnm hatta yigenine esini sordu cok sacma bence esinin gelmemesi hadi hasanin anne ve babasi yasli gelmesi zor acaba esi nie gelmedi ..belkide hamiledir hasana suprriz yapacak :) :)Yazık kıyamam ben ona yaaaa. Bu arada Hasan da evli degilmiydi? ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?