evli cnm hatta yigenine esini sordu cok sacma bence esinin gelmemesi hadi hasanin anne ve babasi yasli gelmesi zor acaba esi nie gelmedi ..belkide hamiledir hasana suprriz yapacak :) :)
hasan dogukan merve hilmi olsun son dortte ama HASAN ya da DOGUKAN kazansin
işte yapmacıklar ya gıcık oluyorum özellikle o merveye hiç sevmiyorum herşeyi yapmacık gitsede neşe gelse ama nerde kızı finale kocaklarhahayyyyy
Acun: Merve, Serenay, Begümün aglamalarına dem vurdu.
Merve' ye aglarken bir anda konuşabilen tek insansın dedi hohohoyyy
Mehmet günsur fotosu konusu nedir canımtatlım yine bana mehmet günsur un fotosunu koyduracaklar....
o saç baş nasıl bi tip yarabbi
Hayır ama toplu sms yapıldı .Erzak oyunu da gönüllülerin .Gerçi ben ünlülere de erzak verildiğine inanıyorum.dün izlemedim ben hiç elenen oldu mu
aynen canımDoğukan ın sms inin yüksek olmasını istiyorum ama pek değil herhalde.Keşke biraz daha kendini gösterebilse sesi çıkan sms te birinci geliyor ne de olsa.Duygularını dile getirmeyi öğrenmesi lazım.
bende anlamıyorum açlıktan bayılan yokHayır ama toplu sms yapıldı .Erzak oyunu da gönüllülerin .Gerçi ben ünlülere de erzak verildiğine inanıyorum.
Hayır ama toplu sms yapıldı .Erzak oyunu da gönüllülerin .Gerçi ben ünlülere de erzak verildiğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?