Yok çok küçüktü.Bayağı .Ama ben tamamını aldıklarına inanıyorum.Göstermelik oynanıyor bence.He belki gönüllüler biraz daha fazla alıyordur.Evet ünlülerde alıyor. Kaybeden taraf erzagın yarısını alıyor. Acun demişti.
Yok çok küçüktü.Bayağı .Ama ben tamamını aldıklarına inanıyorum.Göstermelik oynanıyor bence.He belki gönüllüler biraz daha fazla alıyordur.
doğukan yada begüm sonuncu olur kesin.1.hasan diğerleri ortada olur tahminim.
Off sorma ya nasıl kaldı zaten bilmiyorum bi oyun al bi oyun al diye diye ölüp gidicemBegüm elense de kurtulsak
Aynen yaaOff sorma ya nasıl kaldı zaten bilmiyorum bi oyun al bi oyun al diye diye ölüp gidicem
Bencede. Anıl gitti resmen ünlüler ferahladi,daha çok yarış kazanır oldular. Gönüllüleri geriye çekiyor begümGönüllüleri tebrik ediyorum. Begüm takımın Anılı, gitsin adadan artık... Kızı seyrederken geriliyorum.
gizemin serenaya hediye etti tac 109 liraymis yahu bir tac 109 olur mu :) hos o tac ta gizeme hediye gelmistir...gonullulere de helal olsun valla super odul aldilar farki iyi kapattilar
Gönüllüler kazandı geneay valla bugünde izlemedim yaz gelince tv izlenmiyo ya, neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?