Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Evet ünlülerde alıyor. Kaybeden taraf erzagın yarısını alıyor. Acun demişti.
Yok çok küçüktü.Bayağı .Ama ben tamamını aldıklarına inanıyorum.Göstermelik oynanıyor bence.He belki gönüllüler biraz daha fazla alıyordur.

Yok çok küçüktü.Bayağı .Ama ben tamamını aldıklarına inanıyorum.Göstermelik oynanıyor bence.He belki gönüllüler biraz daha fazla alıyordur.

Olabilir tabi ihtimal. Zaten o sıcaga, o oyunlara vucud nasıl dayansın. Zaten onlara mutlaka proteinli içecek veriyorlardır. Kaslar çok erir hal kalmaz oynamaya diye düşünüyorum.

Gönüllüleri tebrik ediyorum. Begüm takımın Anılı, gitsin adadan artık... Kızı seyrederken geriliyorum.
Bencede. Anıl gitti resmen ünlüler ferahladi,daha çok yarış kazanır oldular. Gönüllüleri geriye çekiyor begüm

gizemin serenaya hediye etti tac 109 liraymis yahu bir tac 109 olur mu :) hos o tac ta gizeme hediye gelmistir...gonullulere de helal olsun valla super odul aldilar farki iyi kapattilar

Bak ya ne kadar sevmesemde gene üzüldüm gönüllüler okadar şey yerken ünlülerin yiyememesine

Adada ayna yok kendimizi göremiyoruz diyorlardı. Diş fırçalarken ayna vardı kimsede ayna var yuppi olmadı. ilginç.

gizemin serenaya hediye etti tac 109 liraymis yahu bir tac 109 olur mu :) hos o tac ta gizeme hediye gelmistir...gonullulere de helal olsun valla super odul aldilar farki iyi kapattilar

hahayyy hemende ògrenmiş. Güzel taç ama...promosyon gelmiştir kesin... Satışı patlamıştìr.

Gönüllülerin sürekli ödül kazanmasından çok sıkıldım. Bi de ikide bir kural değişiyo, takip edemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…