bende aynı şekilde sürekli bi değişikllik bir kural neler oluyor takip edemiyorum birde sıkıldım artık çok monotonlaştı oyunlar ya heyecanı kalmadı sanki keske bireysele dönselerdi öyle daha iyi olurdu bence anılın zamanındaydı galiba hani takım kaptanı bellli oluyordu bireyselken ödül oyunlarında tek tek birilerini seçiyorlardı falan öyle çok eğlenceliydi benceGönüllülerin sürekli ödül kazanmasından çok sıkıldım. Bi de ikide bir kural değişiyo, takip edemiyorum artık.
nerden öğrendn kısgizemin serenaya hediye etti tac 109 liraymis yahu bir tac 109 olur mu :) hos o tac ta gizeme hediye gelmistir...gonullulere de helal olsun valla super odul aldilar farki iyi kapattilar
bende begüme gıcığım ya begüm ödül alınca kendi oyun kazanmış gibi seviniyor ya sinir oluyorum daha koşmayı beceremiyor gitsede rahatlasam o zaman gam yememben gönüllülerin kazanmasından gayet memnunum
ünlüler kazanınca sinir oluyorum
hele merve aydın ın sevinmesine daha bi gıcık oluyorum
böyle çok zevkli. ödüle kendim gitmiş kadar seviniyorum rahatlıyorum
ama yarışma genel olarak bana da sıkıcı gelmeye başladı. eskiden 5-6 ay sürse keşke diyordum.
şimdi bitse de kendime vakit ayırsam diyorum
begüme bende gıcığım canımbende begüme gıcığım ya begüm ödül alınca kendi oyun kazanmış gibi seviniyor ya sinir oluyorum daha koşmayı beceremiyor gitsede rahatlasam o zaman gam yememböyle heyecanı olmuyor ya mesela yine gönüllüler kazanacak biliyorum ya heyecanı olmuyor benim yapacak bişeyim yok şahsen arada bakıyorum iyi oluyor bir yandan bitmesin istiyorum
Aynen, bence de artık bireysele dönmeli çünkü dediğin gibi herşey çok sıkıcı ve monoton olmaya başladı.bende aynı şekilde sürekli bi değişikllik bir kural neler oluyor takip edemiyorum birde sıkıldım artık çok monotonlaştı oyunlar ya heyecanı kalmadı sanki keske bireysele dönselerdi öyle daha iyi olurdu bence anılın zamanındaydı galiba hani takım kaptanı bellli oluyordu bireyselken ödül oyunlarında tek tek birilerini seçiyorlardı falan öyle çok eğlenceliydi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?