Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Gönüllülerin sürekli ödül kazanmasından çok sıkıldım. Bi de ikide bir kural değişiyo, takip edemiyorum artık.
bende aynı şekilde sürekli bi değişikllik bir kural neler oluyor takip edemiyorum birde sıkıldım artık çok monotonlaştı oyunlar ya heyecanı kalmadı sanki keske bireysele dönselerdi öyle daha iyi olurdu bence anılın zamanındaydı galiba hani takım kaptanı bellli oluyordu bireyselken ödül oyunlarında tek tek birilerini seçiyorlardı falan öyle çok eğlenceliydi bence

çok az kişi kalmış burda herkes sıkıldı galiba hep gönülller kazanıyor ya çok sıkılıyorum birz heyecan gelse keşke

ben gönüllülerin kazanmasından gayet memnunum
ünlüler kazanınca sinir oluyorum
hele merve aydın ın sevinmesine daha bi gıcık oluyorum
böyle çok zevkli. ödüle kendim gitmiş kadar seviniyorum rahatlıyorum
ama yarışma genel olarak bana da sıkıcı gelmeye başladı. eskiden 5-6 ay sürse keşke diyordum.
şimdi bitse de kendime vakit ayırsam diyorum

bende begüme gıcığım ya begüm ödül alınca kendi oyun kazanmış gibi seviniyor ya sinir oluyorum daha koşmayı beceremiyor gitsede rahatlasam o zaman gam yemem böyle heyecanı olmuyor ya mesela yine gönüllüler kazanacak biliyorum ya heyecanı olmuyor benim yapacak bişeyim yok şahsen arada bakıyorum iyi oluyor bir yandan bitmesin istiyorum

begüme bende gıcığım canım
gitse de rahatlasak valla kalpten gidicem oyun aldı alacak diye
begüm giderse yine heyecan olmaz ama bireysele dönene kadar gönüllüler alır hep begümden kurtuldukları an.
bu arada dokunulmazlığı kaybetselerde begüm ü değil yine hasan ı yazarlar. zaten hasan güçlü bir rakip karşı takımı da eler diye. ünlülüler bu konuda yanlış tahmin ettiler.
merve de ; serenay hakan ve doğukan ın farklı farklı isimler yazacağını tahmin ediyor ama o da yanlış düşünüyor. hepsi merve yi yazar tabiki de.

Bu kiz 22 yasinda gencecik kiz her zaman arkasindayimmm heyyyttt diyen Hakanin 12341144. Yüzü ortaya çıktı

Aynen, bence de artık bireysele dönmeli çünkü dediğin gibi herşey çok sıkıcı ve monoton olmaya başladı.

doğukan var ya acayip gözümden düştün tam satıcı çıktın bütün küfürleri hakediyorsun sen adanın en sinsisi sensin

Dogukan şaşırdı resmen merve ile grup oldu

Doğukan en doğrusunu yaptı bence. Adam gidip herkese açık açık sordu. Yarınki dokunulmazlığı alacaklarının garantisi yok nihayetinde ve kaybederlerse Doğukan gidecekti. Yüzüne gülüp arkasından konuşmadı ya da yapmacık davranmadı. Serenay da bıkmadı geçen seneyi dile getirmekten bir türlü. Sırtından bıçaklanmış da bilmem ne! Kendisi Tolga Karel'i yazdı, yazarken zırladı diye mi abes durmadı. Hey Yarabbim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…