Hakan'ın da oy oranından dolayı Serenay'ın üzerine bu kadar düştüğünü düşünüyorum. Serenay'ın ergen fanlarının fazlalığı da aşikar sonuçta.Dogukan serenayi yazabilir onda sorun yok kendini garantiye alacak tabi....Birde Hakan'ın amacını anladı oyüzden yazdı diyelim ama merve ile neden birden kanka oldu hayırdır yani resmen oy oranına göre geziyor
Kız cimcimmm bebisin 11 haftalik olmuss maşallahDogukan serenayi yazabilir onda sorun yok kendini garantiye alacak tabi....Birde Hakan'ın amacını anladı oyüzden yazdı diyelim ama merve ile neden birden kanka oldu hayırdır yani resmen oy oranına göre geziyor
Oda bir ihtimal tabiki hakanin sinsiligi ortada ama en azından yola çıktığı kişiyle beraber ben Doğukan in arkadaşlarıyla konustuklarini direk merveye aktarmasini ve onunla hareket etmesine şaşırdım birkaç hafta önce onu yazan merve değilmi zaten...Hakan'ın da oy oranından dolayı Serenay'ın üzerine bu kadar düştüğünü düşünüyorum. Serenay'ın ergen fanlarının fazlalığı da aşikar sonuçta.
Oldu bin şükür büyüyor Allahın izniyleKız cimcimmm bebisin 11 haftalik olmuss maşallah
Tabi ki kendini kurtarmak için.Dogukan şaşırdı resmen merve ile grup oldu
Tercihler farklı tabi o böyle kurtulacagini düşünüyorsa yolu açık olsunTabi ki kendini kurtarmak için.
Strateji uyguluyor Doğukan ki bence bunda anormal bir durum yok. Şuan az kişi kaldı, artık yazıldığı için trip yapma lüksü olmamalı kimsenin.
Şu noktaya kadar grubuz da grubuz diyecek, ama yarın kaybederlerse Doğukan'ı yazacaklar. Adaletli olan bu mu yoksa Doğukan'ın düşündüğü gibi yenilgi durumunda herkesin aday olması mı?!
seranayla hakan yrn kaybedersek seni yazacagız dediler dogukana
şimdi dogukana mecbur kalmadıgımız sürece arkadaşmızı yazmayız diyor ya serenay
ee dogukanda kendini kurtarmak için mecbur kaldı yani
ben de dogukana hak veriyorum 4 kişi çıkarlarsa en az oyu alan gider işte
hakanla serenay kendini kurtarmaya çalışıolar diye düşünüyorum
Şu noktaya kadar grubuz da grubuz diyecek, ama yarın kaybederlerse Doğukan'ı yazacaklar. Adaletli olan bu mu yoksa Doğukan'ın düşündüğü gibi yenilgi durumunda herkesin aday olması mı?!
Hakan tutturmuş, yarın daha oyun var diye; sanki galibiyet biletini almış gibi.
Survivor'a arkadaş grubu kurup yazılmamayı garantilemeye gelmediler, bu bir hem güç hem de strateji yarışması, oyunu kurallarına göre oynamak lazım.
Serenay da "benim arkadaşım beni yazmaz, yazmamalı" modundan çıkmalı ve artık tek başına bi birey olmayı öğrenmeli. Daha ne kadar başkasının gölgesine sığınarak yaşayacak? 22 yaşında genç kız deyip küçültüyo Hakan, ama 22 de öyle çok küçük bir yaş değil, ergenliği bitmiş yetişkinliğe geçilmiş...
Serenay bu kafayla değil 22 52 yaşına gelsede aynı olur bazı şeyler doğuştan yapacak bir şey yok.Şu noktaya kadar grubuz da grubuz diyecek, ama yarın kaybederlerse Doğukan'ı yazacaklar. Adaletli olan bu mu yoksa Doğukan'ın düşündüğü gibi yenilgi durumunda herkesin aday olması mı?!
Hakan tutturmuş, yarın daha oyun var diye; sanki galibiyet biletini almış gibi.
Survivor'a arkadaş grubu kurup yazılmamayı garantilemeye gelmediler, bu bir hem güç hem de strateji yarışması, oyunu kurallarına göre oynamak lazım.
Serenay da "benim arkadaşım beni yazmaz, yazmamalı" modundan çıkmalı ve artık tek başına bi birey olmayı öğrenmeli. Daha ne kadar başkasının gölgesine sığınarak yaşayacak? 22 yaşında genç kız deyip küçültüyo Hakan, ama 22 de öyle çok küçük bir yaş değil, ergenliğin bitmiş yetişkinliğe geçilmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?