Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dogukan serenayi yazabilir onda sorun yok kendini garantiye alacak tabi....Birde Hakan'ın amacını anladı oyüzden yazdı diyelim ama merve ile neden birden kanka oldu hayırdır yani resmen oy oranına göre geziyor

Dogukan serenayi yazabilir onda sorun yok kendini garantiye alacak tabi....Birde Hakan'ın amacını anladı oyüzden yazdı diyelim ama merve ile neden birden kanka oldu hayırdır yani resmen oy oranına göre geziyor
Hakan'ın da oy oranından dolayı Serenay'ın üzerine bu kadar düştüğünü düşünüyorum. Serenay'ın ergen fanlarının fazlalığı da aşikar sonuçta.

Kız cimcimmm bebisin 11 haftalik olmuss maşallah

Hakan'ın da oy oranından dolayı Serenay'ın üzerine bu kadar düştüğünü düşünüyorum. Serenay'ın ergen fanlarının fazlalığı da aşikar sonuçta.
Oda bir ihtimal tabiki hakanin sinsiligi ortada ama en azından yola çıktığı kişiyle beraber ben Doğukan in arkadaşlarıyla konustuklarini direk merveye aktarmasini ve onunla hareket etmesine şaşırdım birkaç hafta önce onu yazan merve değilmi zaten...

Strateji uyguluyor Doğukan ki bence bunda anormal bir durum yok. Şuan az kişi kaldı, artık yazıldığı için trip yapma lüksü olmamalı kimsenin.

seranayla hakan yrn kaybedersek seni yazacagız dediler dogukana
şimdi dogukana mecbur kalmadıgımız sürece arkadaşmızı yazmayız diyor ya serenay
ee dogukanda kendini kurtarmak için mecbur kaldı yani
ben de dogukana hak veriyorum 4 kişi çıkarlarsa en az oyu alan gider işte
hakanla serenay kendini kurtarmaya çalışıolar diye düşünüyorum

Acaba Hakan ve serenay aralarında anlaşma mı yaptılar büyük ödülü paylaşmak için. Hakan işi gücü şeytanlık yaparak nasıl birinci olurum.

Şu noktaya kadar grubuz da grubuz diyecek, ama yarın kaybederlerse Doğukan'ı yazacaklar. Adaletli olan bu mu yoksa Doğukan'ın düşündüğü gibi yenilgi durumunda herkesin aday olması mı?!

Hakan tutturmuş, yarın daha oyun var diye; sanki galibiyet biletini almış gibi.

Survivor'a arkadaş grubu kurup yazılmamayı garantilemeye gelmediler, bu bir hem güç hem de strateji yarışması, oyunu kurallarına göre oynamak lazım.

Serenay da "benim arkadaşım beni yazmaz, yazmamalı" modundan çıkmalı ve artık tek başına bi birey olmayı öğrenmeli. Daha ne kadar başkasının gölgesine sığınarak yaşayacak? 22 yaşında genç kız deyip küçültüyo Hakan, ama 22 de öyle çok küçük bir yaş değil, ergenliği bitmiş yetişkinliğe geçilmiş...

doğukan doğru dedi valla, en iyi arkadaşı bulmaya değil 1. olmaya geldi, o üçünden hiç biri doğukanı zaten sevmiyordu, adam aptal değil bunu biliyor, herkes kendince strateji yapıyor. hakanla serenayın arkadaşlığıda yalan, ikiside karşı karşıya gelseler düşünmeden birbirlerini harcarlar çünkü rakipler, o kadar kankalar madem, ikisinden biri 1. olursa parayı kırışsınlar kardeş gibiler ya güya, yok öyle bi dünya
yarında gelip serenay niye ağlıyo diye doğukana çemkiriyo, sanki doğukan serenayın psikologu, doğukana ne, timsah gözyaşları, oy almak için bol bol ağla serenay aferin bizim millette işe yarar

kesinlikle
sonuçta büyük ödül tek bi kişinin olacak ama hakanla seranay sanki paylaşacaklar gibi duruyo

Serenay bu kafayla değil 22 52 yaşına gelsede aynı olur bazı şeyler doğuştan yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…