Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Nolmuş ya sayfaları okudumda anlamadım. Kimse turabiden bahsetmiyor
turabilik bi durum yok da ondan :)
dogukan merveyle birlikte seranayı yazdı
serenayda yine bana güvendiğim kişi tarafından kazık atıldı diyor
dogukanda madem dokunulmazlıgı kaybettik yrnda kaybedersek hepimiz çıkalım oylamaya diye strateji yaptı
kendini düşündü haklı olarak
ve nitekim herkesle konuştu yrn kaybedersek seni yazacagız dediler hakanla seranay
iştee geçen seneki serenay geri geldii olan bu kedicik

Nolmuş ya sayfaları okudumda anlamadım. Kimse turabiden bahsetmiyor
Ünlüler Takımı karıştı biraz. Şuan Turabi'nin papucu damda.

Ünlüler dokunulmazlığı kaybetti; Hakan ve Serenay Merve'yi yazdı, Doğukan ve Merve de Serenay'ı.

Ünlüler Takımı karıştı biraz. Şuan Turabi'nin papucu damda.

Ünlüler dokunulmazlığı kaybetti; Hakan ve Serenay Merve'yi yazdı, Doğukan ve Merve de Serenay'ı.

Aman benimkinin kafayı bozmasınlarda birbirlerini yesinler hele merveyle hakan

Aman benimkinin kafayı bozmasınlarda birbirlerini yesinler hele merveyle hakan
Aslında seninki bugün Serenay'o doldurdu biraz. Konseyde de kıs kıs gülüyordu. Turabi de bi rahat durmuyo ama yahu her olayda bi şekilde kıyısından köşesinden de olsa yeri oluyor.

Hakan çok uyanık sanıyor kendini serenayı yazmayalımda merve doğu ben çıkalım diyor tabi ozaman doğu gidicek bildiğinden hikaye yapıyor madem çok güveniyorsun kendine hakan merveyle tek çıksaydın. doğu iyi yaptı uyanık hakana gününü gösterdi bi akıllı kendisi çünkü uyuz

İnşallah Serenay gider. Bıktım artık bu aile, arkadan bıçaklama edebiyatından. Hayatımda bu kız kadar itici birini görmedim. Umarım Merve'den daha az oy almıştır.
Doğukan sonuna kadar haklı. Onlar Doğukan'ı yazınca sorun yok da, Doğukan onları yazınca niye kıyamet kopuyor? Serenay'ın arkasından Hakan'da tez vakit gitsin artık.

Hakan biliyor oylarının yüksek olduğunu .O yüzden kaybedersek beni yazın 3 ümüz çıkalım diyor.Biliyor çünkü doğu gider.
Doğukan inş. gitmez ,çok çok yazık olur.
Serenayın şu çocuk gibi ağlamalarından ,sürekli merveye oynamasından gına geldi.Merve sana söz vermedi kardeşim sok artık kafana.Daha sevdiği arkadaşları vardı o yüzden seni yazdı.
Doğu başından beri mervelerle hareket etmeliydi zaten,geç de olsa anladı ,umarım gitmez.
Serenayın gitmesini çok istiyorum.İnş. o gider.Hakan da bilerek bugün oyun verdi.Tilki gibi bu adam.
Velhasıl,iyice sıktı bu serenay ve hakan.Serrro madem bu kadar güçlüsün cesursun niye korkak gibi herkesten oy dileniyosun,beni yazmayın diyorsun hee cici kısss??

Bu serenay ile hakan doğuyu yazınca sıkıntı yok,doğu yazınca sıkıntı var yok ya?Babasının oğlu musun tabi ki seni yazacak.
Dışarıdan arkadaş olsanız çok yakın neyse,haklısın derim.Sen kimsin ki sanki hakan??Doğukana adayı dar edermiş.
Doğukan kadar efendisi yok be (Bir de Merviş )
Bir kere Barış manço gibi bir adamın oğlu o .Ne terbiyesine ne karakterine laf söylenir.

Maalesef 4lü çıkarlarsa doğu gider gibi merve sero ve hakanın oyları doğudan çoktur anva gönüllüler kaybedicek begüm çıkıcak öyle gitmez doğu yoksa işi zor

dogukan ne güzel yapti icimin yaglari eridi haha :))
serenay ondan bundan söz alarak,kendine acindirarak oylamadan yirtiyordu sürekli
cok iyi oldu.
merveyle dogu oyunlarini aliyor sürekli
hakan serenay sifir cekiyor, ama oylamaya cikan merve ve dogu
adalet bunun neresinde? serenay ve hakan doguya zerre kadar deger vermiyor,
dogu en dogrusunu yapti bence.
hakan bide dogukana neyin hesabini soruyor, beni yazdin kirildim falan
serenayi niye yazmadin demeye getiriyor
ee hani sen serenayi koruyordun? serenayi koruyorsan doguya kizmaya ne hakkin var
sacmalik yani...

Bide fragmanda gönüllerin güldügünü gösteriyor, kesin ünlüler kazandi... ters köse yapiyor acun bey yine

Doğukan çok doğru yaptı. yapması gerekeni yaptı. oyunda ne hakan ne serenay bir sayı bile alamadılar. ama onlar otursun oylamaya doğukanla merve çıksın böyle şey var mı?

inşallah serenay elenir. hep begüme yeniliyor. bu kadar yenilen birini niye koruyorlar ki. hakan yok beni yaz serenayı yazma falan diyor. serenay niye korunsun? bu bir yarışma sonuçta. yok söz verdi falan duygusallıkları mantıklı değil.

bence bu oyunu yine gönüllüler kazanır gibi geliyor. gönüllüler kaybetse hasanı çıkartabilirler. hilmicem de çıkabilir. begümü yazmazlar diye düşünüyorum. begümü yazsalar keşke.

Fragmanda sanki ünlüler kaybetmiş gibi gösteriyordu. Ama ben inanmıyorum reyting için gönüllüler kaybeder iki takım karşı karşıya gelir. Turabi ve Hilmi cem hasan yazar Begüm ve hasan Hilmi cem yazar böylece Begüm oylamaya çıkmaz . Böyle olursa inşallah seranay gider.

iyide survivor sadece para kazanma yarışması değilki hayatta kalma mücadelisi...geçen sene merve serenaysız tuvalete bile ayrı gitmiyordu ..sonuna kadar beraberiz diyordu..bu sene de doğu ...size de stratejinize de para için yaptığınız rezilliğe de...

Doğukana helal olsun çok iyi yaptı, eğer doğukan serenayı yazmasaydı dokunulmazlığın kaybedilmesi halinde hakanla serenay elbirliğiyle bugün doğukanı yazıp onun gitmesine sebep olacaklardı.
Allahtanki doğukan zeki adam anladı planlarını onlardan önce davrandı niye serenayı korumak için kendini riske atsınki bir de niye serenayı koruyorlar ,serenay o kadar acizmi ki ama anladığım kadarıyla aciz daha kendi kararlarını bile vermekten aciz, hakanın aklıyla hareket eden biri, kim ne derse ona inanan biri birde artık mağdur ayaklarını bıraksa çok iyi olur sürekli kendini aldatılmış sırtından bıçaklanmış kazık atılmış gibi göstermesi artık baydı kazık atan biri varsa geçen yıl abim dediği seni asla yazmam dediği tolga kareli yazan kendisidir inşallah bugün ünlüler alır dokunulmazlığı karşılarına hasan ya da hilmicem gelir serenayda elenir bu yarışma ona çok fazla gitsin annesinin dizinin dibinde otursun..

Bence gönüllüler kaybederse hasanı yazmaz.Sonuçta hasan kaç kere 1. gelmiş.Ee hasanla begüm de hilmicem 'i yazacaklar.Hilmicem neden kendini riske atsın ki ?Begüm'ü yazarlar. Merve de son 2 konsey 1. geldi.Hasanı yazacaklarını sanmıyorum.Turabi de hilmicemin kalmasını ister.Yani begüm gider bence.Kazanırlarsa tabi.
He eğer kazanamazlarsa da bilemiyorum doğukan burada falan çok destekleniyor ama smsi nasıldır bilemem.Biz full merveye oy attık mesela.Doğukanı da sevmemize rağmen.Umarım oy atmışlardır.Ve serenay gider.

http://www.tv8.com.tr/video/survivor/survivor-all-star-78-bolum-tanitimi/5903

fragmana bakın, hakan piremsesi koruyan şövalye moduyla oy toplama peşinde, serenayda ormanda annesini kaybetmiş korunmaya muhtaç ağlayan küçük kız rolunde oy toplama peşinde, bence taktikleri güzel bizim millet bunları yer. Hakan daha geçen hafta serenayı kast ederek neler söyledi, hepsini bu hafta unuttu, şovalye oldu
doğukan hiç bi zaman çizgisini bozmadı ki, adam hep diyordu ben burda bireyselim diye, adam hiç bi zaman kameralara oynamadı, hakanla serenay ne zaman kamera görse bi triplerde.. hele serenay kamera delisi. Beğenilmeyen kezban diye hakaret edilen Merve bile çok çok çok daha dürüst, kız ağzını aça aça gayet doğal ağlıyo, aman ağlarken güzel görüneyim diye saçını başını düzeltmiyor!, aman yemek yerken asil görüneyim kameraya diye poz vermiyor serenay gibi

500 bin para hakanla serenay paylaşlaşsında göreyim, anında tek kalemde silerler, bırak kankayı çoğu öz kardeşler bile bu parayı paylaşamaz

serenay gitmez bence anam anam garip anam der, yok beni sırtımdan vurudular zalım felek, iki gözyaşı, tamam oylar cepte...

hakan bi taraftanda gönüllülere hakareti etti, bi taraflarıyla gülüyorlar diye, çok kibar çocuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…