Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bu kız neden ağlıyor diye doğukanın üstüne yürümeler, ıyyy ne ucuz kahramanlıklar, sanki doğukan serenayı pışpışlamak zorunda, doğukana ne, herkes orda eşit, serenay hanımın gözyaşları çok kıymetliyse bi psikolog tutsun hakan beyfendi

Hakanın şuan doğukanı göndermek istemesinin bir sebebi var ama o kadar düşünmeme rağmen bulamadım.Yakında kokusu çıkar.Adam o kadar zeki ki,böyle bir şey olamaz.
Valla haklısınız serenayı ne zaman görsem böyle bir güzel görünme peşinde.Yarışırken bazen kaybetme pahasına o saçlarını toplamıyor.Niye?Güzel gözükecek hanımefendi.
Sonuna kadar Merve beeee.Ne kameraya oynuyor ne başka bir şey.Serenay o kadar deyip durdu ".Merve bana şunu yaptı.Beni bıçakladı kesti" diye.Merve cevap bile vermiyor,aferin kıza ,ben olsam cevap verirdim gene.Helal olsun zaten sonuna kadar destekliyorum ama bir kez daha ne kadar olgun olduğunu gösterdi bence.
O da serenay gibi bir şeyler söyleyebilirdi ama söylemedi .Çoluk çocuğa uymayayım dedi.
Aferin kız

Şöyle bir bakıyorum da serenayın hakikaten bir karakteri yok ya.Kaç yaşına gelmiş ergen değil ki.Ama ergenler gibi davranıyor maalesef.
Serenaya kim ne bir şey derse ona kafa sallıyor.Doğu ona konuşuyor,şuan aklımda seni yazmak yok diyor.Hakan geliyor konuşuyor.Doğukanı yazacam diyor.
Sonra turabi onla konuşuyor "Hakana güvenme" falan."Evet haklısın geçen yıl da öyle demiştim "diyor.
Arkadaşım bir karakterin olsun ya ,her bir şey söyleyene kafa sallama ya.
Ama hakan da anladı tabi kuklayı bol bol oynatıyor.

Hee bu arada serenay maalesef canım hiç güzel değilsin bence. Geçen yıl da hiç dikkatimi çekmemiştin,bu yıl da .Boşuna kameralara güzel gözükeceğim diye uğraşma.Merve sıfır makyajsız senden çok daha güzell

Aslında seninki bugün Serenay'o doldurdu biraz. Konseyde de kıs kıs gülüyordu. Turabi de bi rahat durmuyo ama yahu her olayda bi şekilde kıyısından köşesinden de olsa yeri oluyor.

İyi yapmış o da her konusanın doldurusuna gelmesin Zaten adamımı mahvettiler küstürdüler herkesten nefret ediyorum hilmiden bile

herkes aynı şeyi söylemiş zaten.
bende serenayın yapmacık tavırlarından ağlamasından sürekli
arkamdan vuruldum tavırlarından sıkıldım artık.
ben merveyi daha doğal buluyorum.serenay gibi kameralara oynamıyor.
neyse ne,kimsenin arkasından iş çevirmiyor.
en sinir olduklarımdan biride hakan.kesinlikle karakteri tam
oturmamış,hiç güvenilir bir insan değil.
doğukanın az oy almasına da çok üzülüyorum.
bence karakter olarak on numara.

gönüllülerden de on numara yıldız hasan bence.

hilmicem in oyları serenay dan düşük olabilir ama

şimdi bişey sorucam net hatırlamıyorum...geçen hafta son değilmiydi oylama..kıbrasa kadar oylama olmayacak diye biliyorum ben

barışmançonun oğlu dedik bağrımıza bastık ama sen ne kadar sınsıymışsın be doğukan , valla yakışmadı, şok oldum attığı kazık hiç hoş değil, o kazık gelip doğukanı vurucak ama 4 kişinin içinde en az oyu o alıyordu inşallah kaybederlerde defolup gider .

Turabinin fan sayfalarında oylar hilmiye diye konusuyorlar hep Turabi nasıl olsa elenmeyecek diye. O yuzden hilminin oylar da yuksek olur
Ama bir yandan da sonuçta turabiciler turabi kazansın ister
inşallah öyledir hilmi çok hakkediyor yaa
önceden turbo ya da hilmi kazansın istemiyordum onlar birincilik yaşadı diye. onları sevmeme rağmen
ama şimdi kişilikleri görünce hilmi hepsinden melek kalır. ayrıca tüm oyunlarda başarılı.
merve nin hasan a karşı tutumunu hiç beğenmedim adamın sözünü kesip durdu.diskalifiye oluşunu yüzüne vurdu. ben hata yapsam döner düzeltirim o kapasitem var diyerek adama hakaret etti bence
bunlarıda konuşmamıştım içimde kalmasın kediş

kız sen kimi tutuyorsun ya da tutuyordun ?

Sosyal medyada turabi hakkında yapılan yorumlar ne kadar çirkin ya bu direk meselesi nedir , gerçekten çok çirkin , çocuk sesinide çıkarmıyor iğrençler ya.

turabi hakkında twetter da iğrenç bir tag açmışlar kim yapıyo bunları, hayır bende sevmiyorum kendisini de çok ağır yani acun medya müdahale etmeli.

Burada bile vardı turabi için o gitsin striptiz yapsın, striptiz yapmış adamlıktan bahsediyor bilmem ne diyen hadsizler.
Zaten oylarınızla 1. yapmıyorsunuz, acun da dahil hepsi yeteri kadar ustune gidiyor, zamanında yaptıgı yanlıslar yeteri kadar ödetiliyor. Daha zorunuz ne de size cevap bile veremeyecek birini böyle aşağılıyorsunuz?
Adam halkın oyuyla değil kendi gucuyle, alın teriyle garantilemiş finali. Bu da zorlarına gidiyor işte.
Haketmekse turabi, hilmi ve her ne kadar sevmesemde merve kadar hakeden yok orda o yarısmayı. Neyse.
Eyyorlamam bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…