Aslında seninki bugün Serenay'o doldurdu biraz.Konseyde de kıs kıs gülüyordu. Turabi de bi rahat durmuyo ama yahu her olayda bi şekilde kıyısından köşesinden de olsa yeri oluyor.
hilmicem in oyları serenay dan düşük olabilir amaFragmanda sanki ünlüler kaybetmiş gibi gösteriyordu. Ama ben inanmıyorum reyting için gönüllüler kaybeder iki takım karşı karşıya gelir. Turabi ve Hilmi cem hasan yazar Begüm ve hasan Hilmi cem yazar böylece Begüm oylamaya çıkmaz . Böyle olursa inşallah seranay gider.
aaa hilmiş e neden küstün kız olur muİyi yapmış o da her konusanın doldurusuna gelmesinZaten adamımı mahvettiler küstürdüler herkesten nefret ediyorum hilmiden bile
aaa hilmiş e neden küstün kız olur mu
hilmicem in oyları serenay dan düşük olabilir ama
Ama bir yandan da sonuçta turabiciler turabi kazansın isterTurabinin fan sayfalarında oylar hilmiye diye konusuyorlar hep Turabi nasıl olsa elenmeyecek diye. O yuzden hilminin oylar da yuksek olur
kız sen kimi tutuyorsun ya da tutuyordun ?barışmançonun oğlu dedik bağrımıza bastık ama sen ne kadar sınsıymışsın be doğukan , valla yakışmadı, şok oldum attığı kazık hiç hoş değil, o kazık gelip doğukanı vurucak ama 4 kişinin içinde en az oyu o alıyordu inşallah kaybederlerde defolup gider .
evet canm sondu.neden sordun?şimdi bişey sorucam net hatırlamıyorum...geçen hafta son değilmiydi oylama..kıbrasa kadar oylama olmayacak diye biliyorum ben
ne yalan söyleyeyim gönülden desteklediğim hiç kimse yok sadece sevgi saygı karaktere bakıyorum ona göre yorumlar yapıyorum .kız sen kimi tutuyorsun ya da tutuyordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?