Survivor bitti sohbete devam

Bende kaçırdığım bişeyler var sandım
Hayim İtü mezunu kendisine saygım sonsuz
Size keyifli sohbetler,kendinizie iyi bakın

gordum ya uzulmem saniyordum ama uzuldum gidisinee

valla bende çok üzüldüm giderken ...
Veda konuşması güzeldi...

serhatin ailesiyle konusmasi cok komikti sanki duyuyorlar karsidan bebegide gorseydim filan diyor herkese selam soyleyin filan hahaha belki tvde izleyecekler diede demis olabilir
sonda yaptiklari guzeldi hayattan serhati alin geriye ne kalir ki

evet bende çook güldüm yaa nedense gözünden yaşda gelmiyor...

I.ı oda olmaz baldırlar kalın. paçalardan da alamam ki,
Kaldık mı pazardaki 3 milyonluk taytlara.

I.ı oda olmaz baldırlar kalın. paçalardan da alamam ki,
Kaldık mı pazardaki 3 milyonluk taytlara.

gecen bi magazadan tayt aldim digerlerinin arasindaydi ama o yari fiyataydi bende tek kalmis diye indirim yapmislar sandim cunku digerleri siyah filan o kahveydi neyse aldim getirdim yikadim gecen gun bi giyeyim dedim bacagimi bir gecirdim tayta ic taraftan boydan boya neredeyse yirtik ipliklerimi sokulmus nedir demekki aldigimdada oyleydi dikkat etmemisim bidaha aldigim seyi iyice inceliyip oyle alacam gecen senede ayni sey oldu eve geldim yirtik tayt

Ayy karnıma ağrılar girdi.
biri baksın şuna
............

Son düzenleme:

aynisi banda oldu kiz gecen yaz Tr'den tayt aldim getirdim dolapta duruyodu bi kere giydim cikardim sonra bidaha giymek icin elime aldimki tayt delik desik olmus anam yoksa faremi yediki diye dusunuyom ben de Megerse zaten yirtikmis

aynisi banda oldu kiz gecen yaz Tr'den tayt aldim getirdim dolapta duruyodu bi kere giydim cikardim sonra bidaha giymek icin elime aldimki tayt delik desik olmus anam yoksa faremi yediki diye dusunuyom ben de Megerse zaten yirtikmis

ayyy aynisinin siyahinida aldim ona bakmadim daha INSALLAH o saglamdir bidaha iyi inceleyip oyle alalimmmm valla

değil mi ya, en sağdaki fotoğrafta alt üst uyumu helee
zaten rengine de bayıldım, uzaylıları anımsatıyor, ne alakaysa :86: :86:

......................................................................................

Son düzenleme:
değil mi ya, en sağdaki fotoğrafta alt üst uyumu helee
zaten rengine de bayıldım, uzaylıları anımsatıyor, ne alakaysa :86: :86:

kesin o cansiz mankendir ya bacaklarindan belli...
aslinda normalde deri taytlar guzel durur belki fotografla alakali :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…