etkiledi bile çok düştü herkesin gözünden bence
düşmezmi normalde olsa o oylamadan merve gitmesi gerekiyodu noldu düşünmeden yaptı şeyin ceremesini cekti
Kiz kiyamam emmim bogulmaktan korkuyo garibimgünaydın kızlar nasılsınnızdün akşam cok gıcık oldum doguş gitti yaaaaaaaaa işe yaramaz musatafa emmi dururken yinede bişeyler yapmaya calısan kazansın kazanmasın ama yarışan bi adamdı ya mıstafa emmi direk cekiliyo yani bundan sonra her oyuna bir sıfır yeni baslıcazzzzzzzzzzzz offffff
Ben gittim geldim canim :) Ayy hemen kisa surdu iyiki yoksa yetisin ümmedi muhammed diye bagiracaktiminsan canı acıyınca ne yapacağını bilmiyor ki...
bende ilk muayenede tekme atmıştım omuzuna kadının...
o gün gelsin korkmayız bebişim...
bencede bogulmaktan ödü kopuyo kedi cinsi galibaKiz kiyamam emmim bogulmaktan korkuyo garibim
Ben gittim geldim canim :) Ayy hemen kisa surdu iyiki yoksa yetisin ümmedi muhammed diye bagiracaktim
Kiz kiyamam emmim bogulmaktan korkuyo garibim
Ben gittim geldim canim :) Ayy hemen kisa surdu iyiki yoksa yetisin ümmedi muhammed diye bagiracaktim
kızlarbende bian hiç gelmiceksiniz zannettim ben kocişi boşunamu sabahın köründe kovaladımmm
geldik buradayız kuzum ama şimdik yemeğe gitmem gerek....
geldik buradayız kuzum ama şimdik yemeğe gitmem gerek....
heee bu arada mustafa abinin ingilizce konuşması nasıldı...
hoşgeldin bebem...
nasıl geçti muayenen
biz burdan seni kurtarmaya gelirdik...
cok kötü bişey o yaaaaa sırf o yüzden normal dogurmadımHb canim az islerim vardida anca gelebildim Kocam ise giderken bende onunla markete kadar gittim ne kadar yaninda kalabilirsem kârdir
Eh fena degildi de kadin biseyle bakinca muhtemelen tirstim
afiyet şeker olsun peki ben sizi burda bekliyorum sen clışıyomusun tatlım
hb canim az islerim vardida anca gelebildim kocam ise giderken bende onunla markete kadar gittim ne kadar yaninda kalabilirsem kârdir
Eh fena degildi de kadin biseyle bakinca muhtemelen tirstim
sağol canım evet çalışıyorum..
Evim çok yakın iş yerime aralarda eve gidiyorum iyi oluyor..
iyi yapmışsın canım
Tırsılmıcak bişi değilki valla:18:
cok kötü bişey o yaaaaa sırf o yüzden normal dogurmadım
iyi yapmışsın canım
Tırsılmıcak bişi değilki valla:18:
ooooo ona gelene kadar neler kaldı neler 20 kilo aldım 7 aydır vermeye calısıyorum en bügüde catlatlarım mafetti bu bebik beniKiz normal dogumu tercih ederdim ben olsam karninda iz kalmiyor mu :26:
Evet canim ya erkek doktor istemiyorum ozellikle kadin istiyorum esimde istemiyo zaten kadindan cekindim de erkege hic muane ettirmem kendimi
süpermiş yaaaaapeki ne iş yapıyorsun bende cok istiyorum ama benim bıdık bi büyüse
Evet canim ya erkek doktor istemiyorum ozellikle kadin istiyorum esimde istemiyo zaten kadindan cekindim de erkege hic muane ettirmem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?