süpermiş bende işyeri acmayı düşünüyorum yaz sonuna dogru senin işin arika canım benim bende asla ama asla erkek doktora gidemem cok ayıp yaasistem takip sorumlusuyum canım valla şuan süper eve yakın olması sabah makinayı çalıştırıyorum bitince gidip yerleştiriyorum
aynen tatlışım bende açamamutanıırım çok yaa
zaten benim koçişimde aslla izin vermiyo
ahh ahh kıs bende normal doğum istiyom Allah izin verirse...hayırlısıyla bi bebiş gelsinde önce..
süpermiş bende işyeri acmayı düşünüyorum yaz sonuna dogru senin işin arika canım benim bende asla ama asla erkek doktora gidemem cok ayıp yaa
ooooo ona gelene kadar neler kaldı neler 20 kilo aldım 7 aydır vermeye calısıyorum en bügüde catlatlarım mafetti bu bebik beni
sistem takip sorumlusuyum canım valla şuan süper eve yakın olması sabah makinayı çalıştırıyorum bitince gidip yerleştiriyorum
aynen tatlışım bende açamamutanıırım çok yaa
zaten benim koçişimde aslla izin vermiyo
ahh ahh kıs bende normal doğum istiyom Allah izin verirse...hayırlısıyla bi bebiş gelsinde önce..
ben geldimmm kizlar nasilsiniz
erkek doktor kadin doktor mevzusuna takilmiyorum sonucta biz saglik icin gidiyoruz oraya ha utanmak ikisindede olur ben kadin doktordanda utanirim,
ha doktorum erkek ilk gittigimde cok utanmistim ama kadin olsa yine utanirdim,kadin doktor arastirdim ama bulamadim ama utanmak icin filan degil isin dini boyutu yuzunden ama,
RABBIM biliyor oraya derdimize care aramaya gittigimizi...
ben de normal isterimKorktum simdi kizz bebek istiozda oda bizim anamizi aglatacak desene
ben geldimmm kizlar nasilsiniz
Erkek doktor kadin doktor mevzusuna takilmiyorum sonucta biz saglik icin gidiyoruz oraya ha utanmak ikisindede olur ben kadin doktordanda utanirim,
ha doktorum erkek ilk gittigimde cok utanmistim ama kadin olsa yine utanirdim,kadin doktor arastirdim ama bulamadim ama utanmak icin filan degil isin dini boyutu yuzunden ama,
rabbım biliyor oraya derdimize care aramaya gittigimizi...
Forum takipte gördm, daldım içeri.
Nasılsınız bayanlar, hanımlar
Hosgeldin canimm sefalar getirdin. Ben adima iyim sen nasilsin ?
Forum takipte gördm, daldım içeri.
Nasılsınız bayanlar, hanımlar
ağlatmaz kıs sen merak etme bebe yağı süreriz karnımıza çatlamasın diye
selam canım hoşgeldin...
Tabiiki öyle canım sağlık için ama ben çok iyi bir kadın doktor buldum çok zor durumda kalsam belkim giderim tabi..ama nasıl allah kerim..
Akşam doğuşu gördünmü tiwi
ailelerinden gelen mesajlari okurken Gönüllüler Gözyaşlarına Boğuldular | Acunn.comNerde,ne zaman ?
Hoşbulduk canım,iyiym, internette deri tayt arıyorum bende.
Bildign online satışlardan güzel bir yer varmı ?
Tuzlu olmayanından :86:
tweety_yteewt kızma tatlım, açtığın konuları kurcalıyorum :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?