- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
hasan ne kadar duygusal![]()
evet..hem annesi hem babasıyım dedi çok takdir ettim

ben de eşimi öyle görüyorum burda gurbetteyim kimsem yok ondan başka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasan ne kadar duygusal![]()
1 yaşındaysa anlamamıstır oyun felan sanmıştır ama büyük bi tehlike atlatmışlar yani o kapak bide elektrigi kessen bile bi süre bekliyo yani allahtan o sürede kafasına koluna bişi olmamış
Nihat besbelli Hasan'a imrenmiş
Eşini istiyomuş,yazık adama ya
belkide eşi cocugu bırakmak istemedi bilmeden sölüyorum bunu ama belki yurtdışı oldugundan cocuk felan cıkamadıysa hani
Evet canim hemen acilmadi zaten biraz da onu beklediler adam zipliyodu yerinde korktu oda
evet..hem annesi hem babasıyım dedi çok takdir ettim
ben de eşimi öyle görüyorum burda gurbetteyim kimsem yok ondan başka![]()
Bende cok duygusalim hasana uzuldum gozlerim doldu oyle diyince hasan cok efendi bi adam gercekten..
Karisida cok guzelmis
Benimde kimsem yok esimin yolunu gozlerim zaman gecsede bi an once gelse diyeAnneme diyorumki kocami cok seviyorum annee fingirdemek super oluyo kocamla diyorum
Oda diyoki iyiki evlendirmisiz koca diye ölüyomussun diyo
Allah baslarimizdan eksik etmesin evimizin direklerini insAllah..
kaldılar kaldılar![]()
Nihata cok uzuldum ay esin farkli oldugunu anlatiyor.Gercektende insan esin sevgisini degisemiyor baska sevgiye anne sevgisinden agir basiyor
Bende cok duygusalim hasana uzuldum gozlerim doldu oyle diyince hasan cok efendi bi adam gercekten..
Karisida cok guzelmis
Benimde kimsem yok esimin yolunu gozlerim zaman gecsede bi an once gelse diyeAnneme diyorumki kocami cok seviyorum annee fingirdemek super oluyo kocamla diyorum
Oda diyoki iyiki evlendirmisiz koca diye ölüyomussun diyo
Allah baslarimizdan eksik etmesin evimizin direklerini insAllah..
Anacim ne aglayip duruyosunuz yarismaya geldiniz madem oyle gelmeseydiniz
Bizim gibilerin cani yokmu senede 1 kez goruyoruz anamizi babamizi :99:
Gece de kaldı mı bunlarr???
Ay en şanslısı Hasan oldu o zaman![]()
Ee 1 gece kaldılar mı beraber ?