• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

1 yaşındaysa anlamamıstır oyun felan sanmıştır ama büyük bi tehlike atlatmışlar yani o kapak bide elektrigi kessen bile bi süre bekliyo yani allahtan o sürede kafasına koluna bişi olmamış

Evet canim hemen acilmadi zaten biraz da onu beklediler adam zipliyodu yerinde korktu oda

aaaay canım bu haftanın en şanslısı anıl,dünde yedi bugünde götürüyor yemekleri,en şanssızı cevher :50:

Son düzenleme:
evet..hem annesi hem babasıyım dedi çok takdir ettim :16:
ben de eşimi öyle görüyorum burda gurbetteyim kimsem yok ondan başka:50:

Bende cok duygusalim hasana uzuldum gozlerim doldu oyle diyince hasan cok efendi bi adam gercekten..
Karisida cok guzelmis :16:
Benimde kimsem yok esimin yolunu gozlerim zaman gecsede bi an once gelse diye :14: Anneme diyorumki kocami cok seviyorum annee fingirdemek super oluyo kocamla diyorum :60: Oda diyoki iyiki evlendirmisiz koca diye ölüyomussun diyo :60:
Allah baslarimizdan eksik etmesin evimizin direklerini insAllah..

Bende cok duygusalim hasana uzuldum gozlerim doldu oyle diyince hasan cok efendi bi adam gercekten..
Benimde kimsem yok esimin yolunu gozlerim zaman gecsede bi an once gelse diye :14: Anneme diyorumki kocami cok seviyorum annee fingirdemek super oluyo kocamla diyorum :60: Oda diyoki iyiki evlendirmisiz koca diye ölüyomussun diyo :60:

:9::9::9::9::9:

Anacim ne aglayip duruyosunuz yarismaya geldiniz madem oyle gelmeseydiniz :63:
Bizim gibilerin cani yokmu senede 1 kez goruyoruz anamizi babamizi :99:

en çok cevhere üüldüm kızlar yazık ya zaten bütün yaışmaları ekibi yüzünden kaybetti bu sefer ekip değişti ama şansa bak onlar kaybetti ve annesini uzun süre göremedi soonra güzel bir kahvaltı yapamadı yazık oldu

Nihata cok uzuldum ay esin farkli oldugunu anlatiyor.Gercektende insan esin sevgisini degisemiyor baska sevgiye anne sevgisinden agir basiyor

yanlış anlama da canım,ikisinin sevgisi de çok farklı be annemi kaybettim ama eşim hayatıma girdi böyle olunca daha iyi anladım:50:

evet efendi :34:
aynen ben de bütün gün evdeyim dört gözle beklerim artık gelsin diye.evimin neşesi vallahi :16:
amin canım Allah eksik etmesin :nazar::nazar:bazen beni çok sinir etse de :1::1:

Back
X