Var mısın yok musun da nasıl da sevgi pıtırcığıydı bu insanlar... seni çoook seviyoraaaammm, sen benim için çoook kıymetlisaaann... bık bık bık.... gördük hepsini... ellerinden gelse linç edecekler birbirlerini...
dun aksam sessız atın tekmesının nasıl oldugunu gorduk
cok ıyı oldu
acun akıllı adam
yarısmaya nasıl yon verecegını gercekten ıyı bılıyor
basak gercekten zannettıgımden daha salak bır kızmıs
hem kendını bu kadar zaman kullandırdı
kullanındıgını dun aksam abılerım dedıgı kısıler ısmını yazıp duelloya yollayınca bır nebze anladı
ama karsına ıhsan cıkınca cırkef kedıye dondu bırden
nedennnn
gecen hafta sedanın karsısına en yakın arkadası merveyı cıkaran kendısı degılmıydı
merveye kızıp camur atacagına abım dedıklerının onu nasıl sattıgıyla ılgılense daha ıyı olurdu
merve yapması gerekenı yaptı
grubum yok kısısel yarısıyorum ve mantıgıma gore hareket edıyorum dedı
akıllı kızmıs vesselam
ıhsan ne kadar ıcten pazarlıklı nefret dolu bır adammıs yaww
kuyruk acısı boyle yapıyor tabıı ınsanları
daha evvel kız arkadası varmıs sanırım kuma ısmını yazdıgı
sımdı alenen turkıyenın gozu onunde haletı ruhıyesıyle ılanı ask edıyor adam
en basından satıcıymıs meger
hem kuma kızın ısmını yaz sonra gel adaya basak'a yaz oldu canım
sen bır sıra belırleryıp herkesı gonderırken mılletı bırbırıne kırdırırken bu bır yarısmaydı hanı
aaa olmaz ama o cok guclu ve emın ya kendınden bır de pıskınlıkle demıyor mu
bu yarısmayı merve'ye kazandırmayacagım
sankı yarısmanın oyun belırleyıcısı kural koyucusu kendısı de ahkam kesıyor
sen ne kadar hak sahıbıysen herkes aynı hakka sahıp orada
yan gel osman oguzhan bıle
adamın hohlamaları mıdemı kaldırsa da ıhsana ve basaga ıyı oldu
bır de gordum kı bunlar gerceken akılsız
yanı basagın duelloya cıkmasına sebeb olan aydın ve ertana laf soylemeyemezken kendınden 7 yas kucuk ve mantıgıyla yarısan bır kızı kendıne hedef alması ne kadar etık tartısılır
neysem acun duy sesımızı
bunların hıcbırısı haketmıyor bu parayı
daha hayırlı ıslerde kullan su parayı
Yaa aynen akşam öldüm sinirden. İnsanda biraz utanma olur. Merve açıklama sda yaptı beni Seda ile karşılaştırmayın dedim hepsine dedi. Noldu Başak kendini geçen hafta kullandırıp Merve'yi harcarken bu hafta ah canım mı demeliydi Merve. İkiyüzlülük yapmadı işte. Neymiş onu demiş bunu demiş neden İhsan'ı söylemiş. Kız son anda fikrimi değiştirebilirim dedi. Ayrıca size verilmiş sözü mü var? nedir bu yaa. Hakkaten sanki ada İhsan'ın.
ihsan bence adanın bir numaralı iki yüzlüsü
adam adanın en efendisi ve en güçlüsü gibi görünüyordu ama ikisinin de ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkardı. guclubacismile adada haftalarca şuram sakat buram sakat diye yarışmalara girmedi, balık tutmalara hiç bir katkısı olmadı. efendiymiş güya, ne kadar efendi olduğunu grubundaki insanlardan da anlayabiliyoruz.
ama derler ya "neye mana bulursan Allah onu sana mutlaka yaşatır." diye işte bu yarışmada bu oldu.
tek suçları adaya çift olarak gelmek olan furkan ve hakana başından beri izledikleri politikaya bu kez ihsan düştü.
o da sevdi ve o da birilerinin hedefi oldu.:1closedeyes:
başak ada birleşmesinden sonra aylarca beraber mücadele verdiği kızların ismini konseyde yazacak kadar ileri gidip "abi"lerinin yanında oldu. ne abisiymiş allah aşkına oğuzhanı da aydını da sevmiyor. sen şuna açıkça "ihsancığımın yanındayım" desene.:mymeka:
merve ne kadar harika bir kız olduğunu gösterdi ve tüm bunları arkadaşlarının öcünü almak için yaptı. üstelik kendisini tehlikeye atarak. ertan gibi ona ayrı buna ayrı oynamadı ve ihsandan da diğerlerinden de hiç korkmadığını gösterdi.alkisalkisalkis
soluksuz okudum
çok güzel yazmış
yazık ettiler hakana bence çirkeflikleri ikiyüzlülükleriyle
hakan kaliteli adammış
gizemle de yakışıyorlar
mektubun son kısmını beğendim bi de
paylaşım için teşekkürler
Var mısın yok musun da nasıl da sevgi pıtırcığıydı bu insanlar... seni çoook seviyoraaaammm, sen benim için çoook kıymetlisaaann... bık bık bık.... gördük hepsini... ellerinden gelse linç edecekler birbirlerini...
Bunlar şimdi Merve'ye yemek de vermez... git kendi balığını kendin tut derler.
Ulen adam boşuna dememiş zamanında, bana balık verme, balık tutmayı öğret diye.
ihsan bukadar içlenip hırs yapacaksa başak yerine kendi gitseydi :icecream:
hasta haliyle mücadele etti :dilcikar:
bakınz sedaya arkadaşını çok sevdiği için pes etti geçen hafta :roflol:
ihsan bukadar içlenip hırs yapacaksa başak yerine kendi gitseydi :icecream:
Hasta haliyle mücadele etti :dilcikar:
Bakınz sedaya arkadaşını çok sevdiği için pes etti geçen hafta :roflol:
oy oy oy yaglarım erıdı .. ohhhhhh işte eden bulur ıhsan efendı !! inşallah okursun bu yazılanları
sızın gb sınsı ıten pazarlıklı bencıl ınsanlar kendı yaptıklarını bulur işte boyle nasıl oldu sen elemıs oldun başakı :)) hehehe
hakana yaptıklarınız gızemı hıc ugruna yollamanız hele seda ıle merveyı bırbırınne çarpıştırmanız karsılıksızmı kalıcaktı ?? terbıyesız adam bırde nefret beslıyormus mrveye .. nefret edılcek ınsan sensın
sen ve o sınsı sevgılın başak ..
utanmaz bıde demezmı arkadasım soylemıstı merveye dıkkat et dıe .. 5 dk once merve benım ıcın cok onemlı dıyordun neoldu .. hahaha cok gusel oldu oyle arkana baka baka gıdersın ..
ıhsan sana da oh olsun daha beter ol .. inşallah aydınla ertan satar senıde bızde arkandan gulerız :))
dur bakalım o ggunlerde gelce . aydınla ertan cıkarlrı ıcın babalarını bıle satar
sevıyesız deger yargıları olmayan ınsnlar ..
Ben de ihsanı destekliyorum.İhsana gelinceye dek o kadar sinsi varki başta ertan.İhsan solda sıfır kalır.Birde mervenin ihsana dönerek şimdi göreceksin demesi çok itici geldi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demi seda nasıl kendini feda etti, o da etseydisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demi seda nasıl kendini feda etti, o da etseydisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?