Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

çok yakışıklı olmayabülür ama çirkinde değil hani:smiley-cool:

doğru yiğidi öldür azıcık hakkınıda ver, çirkin değilkaydirigubbakcemile3

inşallah kızlar aklı başında davranırlarda hemcinsimizi desteklerler hemde ihsandan daha çok hakettiği kesina.s

nerdeeeee şekerim, bizim millette hiç kadın kadını destekler miboshayallersmile

ben en başından kim olursa olsun bi kız alsın demiştim, merve, seda, başak o bu fark etmezdi yani
:hulya:

başak elendi iyiki sevmiodum o kızı içten pazarlıklı ve bence ihsanla sevgili bunlar

nerdeeeee şekerim, bizim millette hiç kadın kadını destekler miboshayallersmile

ben en başından kim olursa olsun bi kız alsın demiştim, merve, seda, başak o bu fark etmezdi yani
:hulya:[/QUOTE]

doğru valla kadın ne çekerse kadından çeker zaten bunu unutmuşumalsanaalsanasmile

paraya ihtiyacım var çoluk çocuk yorgan yiyo diyip durdu çok gıcık bir adam ya anca ögrenmiş 2 hareket dans diyor onada

İhsanın sevgilisi Efes Pilsen basketbol takımının
ponpon kızı Elifmişsempatiksalakcinni

Sanmam Başakla sevgili olduklarını

sordumda google amcaya evet öyle dedi ama bana öyle geldi ya başak dibinden ayrılmıyordu eee buldu yakışıklı çocugualsanaalsanasmile

İhsanın sevgilisi Efes Pilsen basketbol takımının
ponpon kızı Elifmişsempatiksalakcinni

Sanmam Başakla sevgili olduklarını

valla belli olmaz, erkek milleti, kaç aydır ada da kızlarla yanlız, eeee başakta sürekli ihsana verdi gazı beni koruyon kolluyon diye, erkeğim modunda, bence de aşık başağa:hulya:

bencede sevgililer onlar hakanla furkan gbi aleni yaşamadılar içten pazarlıklı yürüttüler saman altından su hesabıalsanaalsanasmile

evet sevgili oldukları acıga çıksa ikiside elenecekti ihsan bu yuzden merveye bozuldu düelloda ikisini karsı karsıya getirdi

yaa ihsan sürekli benim adada en hassas olduğum kişi başak deyip duruo madem sevgilin var başağa nie sulanıosun resmen kıza ilgisi varmış gbi davranıodu

berke isim yazarken çok güzel dedi " aydın abinin dürüst olduğu tek konu var o da dürüst olmadığı. ama ihsan onu bile yapamıyor." CADIARZU bravo berke

ihsan kurduğu grubun gizli lideri olarak her istediğini yapmışken hala ben iyi,dürüst insanım demeye devam ediyorkötükedihüso

gecen hafta bi köse yazarı ihsan 1. yarısmanın sonucu belli demiş acaba doğrumu yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…