valla belli olmaz, erkek milleti, kaç aydır ada da kızlarla yanlız, eeee başakta sürekli ihsana verdi gazı beni koruyon kolluyon diye, erkeğim modunda, bence de aşık başağa:hulya:
İşte adada bir etkileşim olmuş olabilir dedin ya yalnızlardı diye çes
o kadardır bence.Onun Elifi varmış naniknanik
Başağın masum duygularıyla ,hayalleriyle oynamış
olabilirsenağlama:roflol:
berke isim yazarken çok güzel dedi " aydın abinin dürüst olduğu tek konu var o da dürüst olmadığı. ama ihsan onu bile yapamıyor." CADIARZU bravo berke
ihsan kurduğu grubun gizli lideri olarak her istediğini yapmışken hala ben iyi,dürüst insanım demeye devam ediyorkötükedihüso
İşte adada bir etkileşim olmuş olabilir dedin ya yalnızlardı diye çes
o kadardır bence.Onun Elifi varmış naniknanik
Başağın masum duygularıyla ,hayalleriyle oynamış
olabilirsenağlama:roflol:
he çok dürüstsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
en başından beri diyorum en sinsi ihsan diye, sinsi diye çaktırmadan gemisini yürünete denir , aydınla ertan gibi ikiyüzlülüklerini, çıkarcılıklarını insanın gözüne gözüne sokana değil, ihsan bunları en çaktırmadan yapanıydı, yani en sinsileriydi bence:hulya:
ihsan konuşurken o kadar mantıklı dürüst ayağına yatıyor
ama davranşlarıyla konuşmaları birbirini tutmuyor
ayrıca seda olayını yani ihsanın sedaya erkek olsan seni döverdim demesini hakanın o zaman değilde şimdi söylemesini çok ayıpladım
gizemide sevmiodum ben ama hakaaaaaaaaaaaaaan diyor tam 5 dk geciyor bir insan bu kadar sündüremez laflarını
ay bu gece ne dedikodu yaptım he allahım gunah yazma mubarek gunde:dance:
bende çok ayıpladım madem duydun orda sedaya destek çıksaydın o zaman kız yalnız kaldı yalancı durumuna düşürdüler
hakandan da pek hazetmiyorm kendini çok bişi sanıo herkesi küçümsedi ipler kendi elnde zannetti o kadar erken elenmesinide hazmedemedi hıncını almaya çalıştı ama o laf orda olmadı bencede
hicran aydın yazdıhmm öle mydi:uhm:ben ihsanı destekliyorm dedi yaa sanki aklımda merveyi yazdı gbi kalmış
öyle böyle bir elemede bitti..Aydın'a tam aydın havası oldu :))))
akşama damgasını vuran bölümler sinsi İhsan lafı, HOHuzhan'ın birşey yapmaya çalıştığı ama saçmaladığı bölüm, ve bir arkadaşımında dediği gibi Berke'nin Aydın'ın ismini yazarken dediği " aydın abinin dürüst olduğu tek konu var o da dürüst olmadığı. ama ihsan onu bile yapamıyor." cümlesi..birde Acun burda yazılanları okumuş gibi Başağın elenen Merve'yi ben karşıladım cümlesine yaptığı açıklama :)
kızlar geçen hafta hakan merveyi desteklemeiycem sebebini haftaya söyleyecem dedi neymiş sebebi baktınız mıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?