zaten erkek erkeği destekler kk üyelerde para erkeğe yakıştırılır kızlara yakışan güzel makyaj sexy vücut güzel yüz reytingi yükseltmenin yolları paraya gelince erkek kazanır,resmen haksızlık!kızlar geçen hafta hakan merveyi desteklemeiycem sebebini haftaya söyleyecem dedi neymiş sebebi baktınız mıbilmiyorumkismile
inşallah İhsan kazanır,diğerlerinden daha dürüst geliyor bana.Hakan ve Furkan'a gıcık oluyorum,çok antipatikler
hakan ve furkana ben de sinir oluyorum
özellikle hakan kendi sinsilik yapmıyordu da ne yapıyordu
yaptığının adı neydi çok yakınlarını eleme planları yaparken
ihsan bence sinsilik yapmadıneyse onu söyledi
çok kızıp hatalı konuştuğu seda olayı sürekli önne getirilmeye çalışıldı
seda zaten taşı bile çatlatacak kuvvette uyuz bi kız
ertanla halleri hatırlatılsın ozaman
en azından ertan gibi itip kakmadı sedayı ihsan!!
erkekler birbirleri hakkında okadar dolmuşki
birlik olup da merveyi bile gönderemediler
hani amaç onları yok etmekti
hani merve gitmeliydi
ama istanbula gelince olaylar değişmiş
aydının yalpak hareketleri ayağına dolandı resmen
gitti...
finalde
yarışmelerı kim kazanır bilmem ama
oylamada merve çıkacak
halk oylamasında da gene merve çıkacak
oyüzden sanırım
ihsanın oyunların ikisini de alması gerkiyor ki
bi şansı daha olsun
kesinlikle katılıyorum yerimseniben bu bir oyun kimseye sırf kız diye ayrıcalık yapılmamalı merve buraya kadar acunun sayesinde geldi zaten alsanaalsanasmile yeterince ayrımcılık yapıldı olay kadın erkek olmak değil hakedip kazanmak :1ninca:
nasıl acun sayesinde geldi anlamadım...
bir de şu açıdan bakalımyerimseniben
sizce grubunun sayı çokluğuna güvenip yalnızca adadan kimin gitmesine karar veren ve adada devamlı yatarken gördüğümüz ihsan mı hakediyoryasakkelime
yoksa grubunun üyeleri birer birer gönderilirken başkaları gibi grup değiştirmeyip aynı çizgisinde giden, grup üyelerinin desteğiyle değil kendi gücüyle buralara gelen, o kadar erkeğe karşı mücadele eden ve kazandığı takdirde kadınların gururu olacak merve mi hakediyoralkisalkisalkis
bir de şu açıdan bakalımyerimseniben
sizce grubunun sayı çokluğuna güvenip yalnızca adadan kimin gitmesine karar veren ve adada devamlı yatarken gördüğümüz ihsan mı hakediyoryasakkelime
yoksa grubunun üyeleri birer birer gönderilirken başkaları gibi grup değiştirmeyip aynı çizgisinde giden, grup üyelerinin desteğiyle değil kendi gücüyle buralara gelen, o kadar erkeğe karşı mücadele eden ve kazandığı takdirde kadınların gururu olacak merve mi hakediyoralkisalkisalkis
bende merak ettim nasıl acun sayesinde geldi.Kız oyunları kazandı ve buraya kadar geldi, eğer ortada buraya kadar gelen biri varsa başaktır.İhsanın ve grubunun korumasıyla son ana kadar geldi son anda da mervenin akıllı taktiğiyle elendi.
.
Bu varmısın yokmusun yarışmacılar hepsi iki yüzlü adada dost kazığı yiyen kalmadı ortaya para girince bu yarışmayı izlemiyorum artık(varmısın yokmusun) herhalde acun'da tiksindi ki yarışmayı 500 ile sınırlı tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?