- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
susan kadin ezilen kadin degildir bence
ama suan kadin illede terbiyeli kadinda degildir
terbiyeli kadin yerine göre susup yerine göre konusmasini
ve konusursada ne söyledigini bilen kadindir
bana göre
Senin olayın farklı canım... Ama susmaktan bahsediyoruz ya işte bana öyle yapan kadına bir şey diyemedim içimde ukte kaldı onu belirttim. Senin durumunu eleştirmek için anlatmadım yani. Sen haklısın senin olayında bende susamazdım, yaşlı bile olsa kimse kimseyi itemez öyle yerimseniben
Bende çok suskun değilimdir. Çoğu zaman da tutarım kendimi. Ama haksızlığa uğradığım halde benim alttan almamı söylüyorlarsa daha çok esip gürleyebilirim. sempatiksalakcinni
Sana orada biri deseydi ki boşver kızım yaşlı ne dediğini bilmiyor diye neyse ama yan tutmaları yanlış. O zaman tahrik giriyor işin içine...
ınan o kadar cok denk geldımkı kadına cocuklu dıye yer verıyosun kadın oturuyo yanındakı kalkınca hooop cocugunu oraya oturtuyo sana sen bana yer vermıstın gel sen otur demıyor(artı parasınıda odemıyor)...Ozamanda ınsan tabı vay be mılletın enaqyısı benım heralde dıye şebelek gibi bakakalıyor..
ya olay otobus yer konusuna donmus:) bende bu konuda cok sinir olurum hayatımda bir kere bir yaslıya yer verdim o teyzede hakkını helal et deyip durdu:) ama cogu varya gezmelerden tozmalardan cıkıyor 4-5 kisi ben suna sahit oldum binin binin yer verirler nasıl olsa diyorlar..vermeyincede gencler soyle gencler boyle susmazsan terbiyesizsin susarsan umursamaz..bazı kadınlarda cocuguyla birlikte oturup hic kaldırmıyorlar biz annemiz kucagında az mı gittik besempatiksalakcinni birde kimsenin kimseye kalk suna yer ver demeyede hakkı yok valla ozamanda susmam yahu ne otobusmus ya en guseli tak kulaklıgı basını cevir camın onune sallama kimseyi
bana hakaret edene susmam tabii, ama bazı durumlardada çenemi tutabilmeyi isterdim. susmak bazen politik davranmaktır aslında, ha ama bence terbiye göstergesi değildir. ben susarmıyım..hayırrrrrrrr
susan kadın sadece bazılarının işlerine geldiği için terbiyeli kadındır denildiği düşüncesindeyim...
tabiki de susmam haklı olduğum şeyleri savunurum ...herkese
hak ettiği şekilde konuşmak kimi vardır konuşsan da anlamaz sabit fikirleri yüzünden kimi vardır konuşursun sadece anlamak istedğini anlar kiminin de işine gelmez gerçekleri duymak...ayrıca küfürden hiç hoşlanmam ne konuşuken kullanmakdan ne de duymakdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?