- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Çokmu lazım enişte bey . Böyle şeyleri nasıl dert edıyonuz anlamıyorum
Sorunda olsa napmak istiyosan onu yap .Sırf sorun cıkacak DİE istemediğin şeyleri yapmaYukarıda da yazdım gelmek zorunda değil. Ama bunu biz yapamıyoruz sorun oluyor. Onlar ne yapsa doğru yada gerekli oluyor. Buna kızıyorum sadece.
Cok sacmaliyorsunuz.ve tam ortalik karistiran biri gibi duruyorsunuz...alti ustu dogumgunu.dugun dernek dgl ya.bu ne ya...gelen gelir gelmeyene eyvallah denir sma sizinki de sacma.esinize sordugunuz soruya bakin.bide ölsek giderdik....diyorsunuz.niye olcek kdr onemlimi ya...siz dert gormemissiniz caniniz sıkılıyor ve dert ariyorsunuz.Enistenin dogumgununde bulunması çok mu önemli senin için
Gorumcen geliyor ya iste. Ha o gelmese o zaman sonuna kadar haklisin derdim.Arkadaşlar konu sadece bu değil sorun bizi kandırmaya çalışmaları doğumgününe geliyoruz diyip gelinmemesi yoksa gelmiş gelmemiş değil.
Gorumce geliyorsa kocasinin gelmesi neden bu kadar onemli. Dis kapinin mandali gibi duruyor buradan .
Bence abartiyorsun. Inan ucu filan dokunmuyor size. Hem daha cok rahat edersiniz.Evet. Öyle ama resmen aileyi o yönetiyor. Eşimin ne dediği yada düşüncesinin önemsenmemesi. Bu da beni ilgilendirmez ucu bize dokunmadığı sürece .
Siz onun çocuğunun doğum gününe keyfiniz istiyorsa gidin.Evet. Öyle ama resmen aileyi o yönetiyor. Eşimin ne dediği yada düşüncesinin önemsenmemesi. Bu da beni ilgilendirmez ucu bize dokunmadığı sürece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?