SUSAYIM MI, SÖYLEYEYİM Mİ ?

Önceki yaşadığım olaylar olmasaydı bunu sorun etmezdim. Ama kahvaltıya alınan bir börek için yediğimiz halde az yediniz eniştenin morali bozuldu diye suratına asan bir görümcem ve kv dem var bu en basit konu . Böyle konu olmayacak olaylar yaşayınca ister istemez ufak tefek şeylere takılıyorum.

Al bendende okadar sanki o olmazsa olmaz çokda tin ne bileyim ben daha çok memnun olurum mesela her yere gelmese enişte bey
İnsanın büyük dertleri olmayınca böyle saçma dertler ediniyor demekki :) arada depresyona girmek üzülmek arabeske baglamak istiyor bazıları .Konu sahıbıde onlardan bırı

Ben seve seve giderim. Konu onun gelmesi yada benim gitmemem değil. Canı isteyen gelir istemeyen gelmez tabiki de .

Ama biz yapmayınca sorun oluyor ufacık birşey bile kocaman oluyor. Yoksa bunlara takılacak biri değilim. Sonrasında surat yapılıyor. Kızdığım şey aslında kv demin adaletsizği beşki kendimi yanlış ifade ettim.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Eniştenin gelip gelmemesi bu kadar önemli mi gerçekten ?

Ayrıca hala & dayı ilişkisine bakacak olursak sizin çocuğunuza halasının gelmesi önemli. Ayni sekilde de görümcenizin çocuğuna eşinizin dayı olarak gitmesi önemli. Siz de gitmeseniz bir şey olmaz demek lazım ama laf ederler.
Çünkü şu konuyu bile bu kadar büyütmenizden belli ki bayanlar yenge bile olsa her şeye meraklı olduğundan asla eniste gibi gitmemezlik yapmaz. Bu da bilindiği icin siz gitmeseniz laf edilir ama eniştenin gelmemesi önemli değildir. Adamın umrunda bile değildir doğum günü

İnsanın büyük dertleri olmayınca böyle saçma dertler ediniyor demekki :) arada depresyona girmek üzülmek arabeske baglamak istiyor bazıları .Konu sahıbıde onlardan bırı
Aynen çocuk doğumgünü dert mi olur ya ben çocuklarımın arkadaslarını evimize çağırırım anneleri babalarını asla çağırmam ve onlara güzelce evde ziyafet çekerim sonra oyunlarını oynarlar sonrada herkes evine gider biter bunu tek ben degil benim çevre de komsu akraba herkes öyle yaparlar yetişkinlerin işi yok yani çocuk doğumgününde hala dayı yenge hiçbirinide cagırmam cocuklarını bıraksınlar daha güzel eğlenceli güzel olur bizde böyledir kimsede küsmez kırılmaz

Her ne kadar kırıcı konuşmalar olsa da okuyan herkese teşekkür ederim. Dert etmedim zaten gelmek zorunda değil.

Benim derdim adaletsizlikti .Bu en basit konu. Söylemek istediğim o gelmediğinde ya da yapmadığın da herşey olağan ama bizim ki gereksiz, onların hiç bir yaptığının sorun olmayıp bizim kararlarımızın sürekli yanlış görülmesi ve tartışma çıkarmaları.

Bana da aynı davranılsa umrumda olmaz. Ama bunu ben yapsam hem kavga edilir hem de küsülür.

Görümcemlerle dışarı çıkma mevzusunda gitmezsek neler neler olur tahmin edemezsiniz . Ben yine kendi doğrumu yapacağım. Okuyan cevap yazan herkese teşekkürler.

Bu alay bu kin neden bu kadar ??? Konumda bile sizin kadar bir kızgınlığım yok sadece gayet normal bir şekilde söyleyip söylememem hakkında fikir almak istedim. Bana bu kadar yazıyorsunuz ama sizin konuşma şekliniz de çok doğru değil.

Arkadaşlar bi sakin :)

Yahu kavga dövüş yok.Sadece fikir almak için açtım konuyu . Gayet normal bir şekilde söyleyip söylememem için yazdım.

Söylememeye karar verdim. Gerek yokmuş. Sanki adam kestim. Hakaret ettim. Bi sakın Allah aşkına ...

Sadece su konuda yazacagim. Istemediginiz seyleri yapmak icin kendinizi zorlamayin. Karsilik beklemiyorsaniz, icinizden geliyorsa yapin.

Simdi ki gibi karsilikli beklenti icinde olunca hayal kirikligina ugramaniz muhtemel.

Amma enisteymis be!!

Gorumcemin kocasi cocugumun dogungunune gelse ne olur gelmese ne olur?

Sanki benim ablamin kocasi olan enistem

Valla durduk yere sorun ariyorsunuz gibi geldi

Değil enişte görümcem gelmese sesimi dahi çıkarmam.
Sonuçta bugün banaysa yarın ona. Sizde demişsiniz onun çocuğunun da Doğum günü var diye aynı şeyi yapardım.
Ben gitmez eşimi gönderirdim. Laf söyleyenlerede ağzının payını verirdim.
Sonuçta eşiniz arkanızda.

Çocuğun halası da mı katılmayacak doğumgününe?Bende olsam kızarım sanırım.Ama önemsemeyin bence enişte de kendini bulunmaz sanmasın sormayın bile bence gelmese nolur yani o kadar istemiyorsa ama sizde katılmayın Doğum gününe eşiniz gitsin

Neler olur gitmezseniz çok merak ettim

BEN DERDİMİ ANLATAMIYORUM.
BU EN BASİT KONU O KADAR OLAYLAR OLDU Kİ HİÇ BİRİSİNDE AĞZINI AÇMADIM. HEPSİNDE O KADAR SUSTUM Kİ ARTIK TAŞTIM VE SORUN OLMAYACAM ŞEYLERİ BİLE SORUN YAPIYORUM OKEY ???

BAŞIMA DERT ARASAYDIM HEPSİNE KARŞILIK VERİR EŞİMİ DOLDURURDUM EŞİM BAZI KONULARDA KIZDIĞINDA SUSTURMAZDIM ASLA KALP KIRMA ANNENDİR DEMEZDİM. SİZDEN DE FİKİR ALMAZDIM. SORDUM İNSAN GİBİ SÖYLEYEYİM Mİ SÖYLEMEYEYİM Mİ DEDİM. GEREKSİZMİŞ ANLADIM.

KV VE GÖRÜMCE BENDEN NEFRET EDEN BİRİ HİÇ BİR OLAYDA AĞZIMI BİLE AÇMAYAN BENDEN . ASLA SAYGISIZLIK YAPMAYAN BENDEN AMA BANA GÖSTERİLMEYEN SAYGIYI KAT KAT BEKLEYEN...

BU EN SON OLAY O ZAMAN ŞÖYLE SORAYIM; KIZINA TAPAN AMA OĞLUNU SAYMAYAN İŞİ DÜŞTÜĞÜNDE OĞLU GELİNİ OLAN BİZ İSTEMEDİĞİMİZ BİRŞEY OLDUĞUNDA NASIL DAVRANALIM. KIRMADAN NASIL SÖYLEYELİM. RAHATSIZLIĞIMIZI NASIL DİLE GETİRELİM ?

ÇÜNKÜ HAKLI DA OLSAK HAKSIZ ÇIKARILMAYA ÇALIŞIYORUZ. SAYGISIZLIK YAPMADAN KENDİMİ NASIL SAVUNAYIM ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…