SUSAYIM MI, SÖYLEYEYİM Mİ ?

Pardon nerde sacmalamisim anlamadım? ??Enişte dogumgunune katılsa nolcak katilmasa nolcak sanki kızınin düğünü oluyor gibi abartılmış. Düşüncem bu siz ne düşündünüz de ortalık karıştıran biri olarak yaftaladiniz anlamadım!!!

Düşündüm de eşim abimin çocuğunun doğum gününe gelmek istemese "acaba neden" diye düşünmezdim bile. Bence kafanıza takmanız gereken bir şey yok

O mesajı yazan ben değilim arkadaşım

Yanlış alıntılamış üye sizi sakin olun yahu:)

Cnmmm cok pardon....senin yazini alinti yapmisim....konu sahibinin yazisina istinaden yaptimmm..kusura bakma....bende diyorumki niye konu sahibi yazmadida vazelinn yazdi...hahaha

Amannnn gorumcemin kocasida gelmesin doğum gününe buda dert mi.. hatta mümkünse gelmesin derdim...
Madem esiniz sizi hakli görüyor bidahakine sizde gitmezsiniz olur biter nasil olsa esiniz size hak veriyor...

Yukarıda da yazdım gelmek zorunda değil. Ama bunu biz yapamıyoruz sorun oluyor. Onlar ne yapsa doğru yada gerekli oluyor. Buna kızıyorum sadece.

Siz de onun doğum gününe gitmeyin.
Kv bir şey derse de rüzgar eken fırtına biçer dersiniz.
Kendinizi sorumlu hissetmeyin böyle konularda.

Enişte bey doğum gününe gelmesin zaten,ne gerek var
Siz de istemiyorsanız gitmeyin

enişte gelse ne gelmese ne.
biz yapınca sorun oluyor diyorsunuz ya. o da sizin sorununuz cidden. sizi istedikleri gibi yönetmelerine izin vermeyin madem. dolayısıyla böyle saçma beklentiler içine de girmezsiniz.

Evet çok dert edilecek Bi durum değil ama siz belli ki çok içerlemişsiniz eminim çok daha anlatmadığınız yaşanmışlıklar vardır bence söyleyin o şekilde onlar olsa söylerdi diyorsanız siz de söyleyin nabza göre şerbet her zaman makbul olandır

Şu forumda okuduğum en tuhaf konu.
Susayım mı? Söyleyeyim mi? Diye sormuşsunuz ya,ortada söylenecek bir şey göremiyorum ben.
Siz susun bence,çünkü ortada konu etmeye değecek bir şey yok.
Altı üstü bir doğum günü ayol.
Dışardan bakınca çok boş işlerle uğraşan birisi gibi görünüyorsunuz, söylemeden edemeyeceğim.

Gelmek gibi bu zorunluluğu yok ki.
Bende görümcemle görüşmüyorum.
Çocuğunun doğum gününe WhatsApp'tan eşimi davet eden bir yazı yazmıştı resim üzerine göndermiş. Ben hiç karışmam gel git die eşim gitmedi doğum gününe. Neden gelmedin die kimse kimseye ne konuştu ne sitem etti.
Gelmek zorunda değil sizde gitmek zorunda değilsiniz.
Sizin çocuğunuzun doğum günü öncelikleri arasında olmayabilir buda gayet normal.
Konu olacak konu bile değil.
Sizde gitmezsiniz. Eşiniz gider. Yeri zamanı geldiğinde lafınızı söylersiniz.

Allah aşkına neden bazı yorumlar bu kadar acımasız ??? Resmen bazı arkadaşlar biri konu açsın da içimizdeki kötülükleri dökebildiğimiz kadar dökelim istiyor.

Buraya fikir almaya geldim. Eleştiriye de açığım. Açtığım konu da söyleyip söylememek için fikirlerinizi sormak.

Hakaret yok küfür kavga yok saygısızlığım yok. Söyle yada söyleme demek varken bu kadar kin kusmak neden ???

inan bunları dert diye anlatıyorsunuz ya sizdeki derdi nimet sanan var. hayat böyle şeyleri takmak için çok kısa. çocuğunuz eşiniz yanınızda mı evet. o zaman neden dert olsun? siz de onların bişeyine katılmak zorunda olmazsınız koskoca insanlarsınız baskı yapmazlar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…