- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
- Konu Sahibi audrey2016
-
Bir dahakine siz de yapın ozaman birşey derseler eniştede gelmemişti dersiniz.Yukarıda da yazdım gelmek zorunda değil. Ama bunu biz yapamıyoruz sorun oluyor. Onlar ne yapsa doğru yada gerekli oluyor. Buna kızıyorum sadece.
Ağız tadıyla doğum çocuğunun gününü kutlamak varken takmışsın enişteye görümceye. Gelen gelir gelmeyen gelmez.
Eşine trip atıp duruyorsun. Ailesiyle arası bozulmasın istemem deyip saçma şeylere takıyorlusun.
Sizde onlarınkine gitmezsiniz olur biter.
Anladigim kadariyla siz bunlara daha baska önceki olaylardan dolayi dolmussunuz simdi evlatlar arasında kv neden ayrim yapiyor onu bilemeyecegim ama gurbette olana yani uzakta olana herzaman biraz daha anlayisli davranilir çünkü o özlenendir beklenendir ama siz yanyana dipdibesiniz heran kimse sizi nazlatmayi düşünmez. Bence olaylara onlar-biz diye vakmayi birakip kendinizi her anlamda onlarla kiyaslamaktan kendinizi ve esinizi huzursuz etmekten vazgecin, nacizane tavsiyem... Bizlerde anneyiz kiz ile gelin ister istemez bir olmuyor insan kiziyla herseyini paylasabiliyor ama gelinle herzaman böyle olmayabiliyor. Size saygisizca bir davranis yapilmadigi sürece bu kadar küçük konulara takilmayin hem akil sagliginizi korumus olursunuz hemde sayginliginiz artar. Gercekten bunlari sizin icin yaziyorum elestirel olarak algilamayin sevgiler.
Bence asil sorun bu degil. Siz eniste beye baska bir seye kizmismissiniz ya da o ailenin bir seyini kiskaniyorsunuz ama ya farkinda degilsiniz ya da itiraf edemiyorsunyz
Çok teşekkür ederim. Haklısınız bunlara sebep olan maalesef kv anne dediğin orta yolu bulandır uzakta olması haksızken bile haklı göstermeye çalışmak değildir.
Bende uzaktayım ama Allah için annem hiç bir zaman kardeşimi yada beni ölümüne korumadı . Büyüklük yaptı .
Sürekli olarak bir taraf korununca ve siz haklıyken bile haksız duruma düşürülmeye çalışılınca büyükler orta yolu bulamayınca insan ister istemez savunmaya geçmek zorunda kalıyor.
Onun haricinde o kadar çok olaylar oldu ki hiç birisinde bile ne saygısızlık ettim ne de karşılarına geçip cevap verdim.
Ama kendi agzinizla itiraf etmissiniz, su anda bir seylerin eksik oldugunu ya da bir sekilde calismadiginizi. Onlarin maddi durumu mu sizden iyi yoksa gorumce mi calisiyor?Hayatım boyunca kimsenin bir şeyini kıskanmadım. Çok şükür elim ayağım tutuyor ileride çalışır ne yapmak istiyorsam yada neye hevesim varsa uğraşırım, Allah nasip ederse olur olmazsa hayırlısı böyleymiş derim.
Benim asıl konum büyüklük yapıp orta yolu bulması gereken kv nin ölümüne görümcemi yada damadını tutuyor olması.
Ama kendi agzinizla itiraf etmissiniz, su anda bir seylerin eksik oldugunu ya da bir sekilde calismadiginizi. Onlarin maddi durumu mu sizden iyi yoksa gorumce mi calisiyor?
Belki de asıl hatanız şimdiye kadar hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi,Çok teşekkür ederim. Haklısınız bunlara sebep olan maalesef kv anne dediğin orta yolu bulandır uzakta olması haksızken bile haklı göstermeye çalışmak değildir.
Bende uzaktayım ama Allah için annem hiç bir zaman kardeşimi yada beni ölümüne korumadı . Büyüklük yaptı .
Sürekli olarak bir taraf korununca ve siz haklıyken bile haksız duruma düşürülmeye çalışılınca büyükler orta yolu bulamayınca insan ister istemez savunmaya geçmek zorunda kalıyor.
Onun haricinde o kadar çok olaylar oldu ki hiç birisinde bile ne saygısızlık ettim ne de karşılarına geçip cevap verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?