- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Şaka mı bu ya... İnanılır gibi değil! Neye kızmışlar peki? Görümceniz eşinizin hangi kabahatini affetmiş (!) ? Bu olayın başı-sonu var mı acaba? Sadece buysa çok komik ve mantıksız!
Öyleyse haklısınız ne diyim. Eşinizin baş kaldırması lazım. Böyle abla-kardeş ilişkisi olmaz. Resmen eşinizi ezikliyorlar. Benim için bu görüşmemeye kadar gider. Ben ters insanım, ondan herhaldeBütün olay bundan ibaret eksiksiz noksansız aynen böyle oldu. Damat kızmış üzülmüş kızıda öyle.
Bunlar hep birikim oluyor maalesef sonra en ufak şeye takılan huzur bozan benmişim gibi yorum yapılıyor.
Ne olur biliyor musunuz ?Bu konu aylarca konuşulur. Sürekli her gidip gelmemizde ne kadar ayıp ettiğimiz onların orda kimsesinin olmadığı söylenir bizim sanki çok var gibi . Kv her konusunu açtığında kızının ne kadar üzüldüğünü damadının ne kadar kızdığını söyleyip ağlar.
Eşimi sürekli iş yerindeyken arar. Her iş çıkışı eşim kv lere gider. Görümcemden ve eşinden özür diletene kadar uğraşır .Ne zaman özür diler eşim görümcem affeder o zaman konusunu kapatır.
Anlattığımın aynısını damadının kahvaltıya aldığı börekten az yediğimiz için birebir yaşattılar bize.
:))))Tamam.
Bence sizin kendinizi ifade etmeyle ilgili sıkıntınız var.BEN DERDİMİ ANLATAMIYORUM.
BU EN BASİT KONU O KADAR OLAYLAR OLDU Kİ HİÇ BİRİSİNDE AĞZINI AÇMADIM. HEPSİNDE O KADAR SUSTUM Kİ ARTIK TAŞTIM VE SORUN OLMAYACAM ŞEYLERİ BİLE SORUN YAPIYORUM OKEY ???
BAŞIMA DERT ARASAYDIM HEPSİNE KARŞILIK VERİR EŞİMİ DOLDURURDUM EŞİM BAZI KONULARDA KIZDIĞINDA SUSTURMAZDIM ASLA KALP KIRMA ANNENDİR DEMEZDİM. SİZDEN DE FİKİR ALMAZDIM. SORDUM İNSAN GİBİ SÖYLEYEYİM Mİ SÖYLEMEYEYİM Mİ DEDİM. GEREKSİZMİŞ ANLADIM.
KV VE GÖRÜMCE BENDEN NEFRET EDEN BİRİ HİÇ BİR OLAYDA AĞZIMI BİLE AÇMAYAN BENDEN . ASLA SAYGISIZLIK YAPMAYAN BENDEN AMA BANA GÖSTERİLMEYEN SAYGIYI KAT KAT BEKLEYEN...
BU EN SON OLAY O ZAMAN ŞÖYLE SORAYIM; KIZINA TAPAN AMA OĞLUNU SAYMAYAN İŞİ DÜŞTÜĞÜNDE OĞLU GELİNİ OLAN BİZ İSTEMEDİĞİMİZ BİRŞEY OLDUĞUNDA NASIL DAVRANALIM. KIRMADAN NASIL SÖYLEYELİM. RAHATSIZLIĞIMIZI NASIL DİLE GETİRELİM ?
ÇÜNKÜ HAKLI DA OLSAK HAKSIZ ÇIKARILMAYA ÇALIŞIYORUZ. SAYGISIZLIK YAPMADAN KENDİMİ NASIL SAVUNAYIM ???
Sabah sabah güldürdünüz beni,Allah da sizi güldürsün.derde bak ya. görümcenin kocası padişah hazretlerinin doğum gününe katılmıyor. tez kellesi vurula.
Öyleyse haklısınız ne diyim. Eşinizin baş kaldırması lazım. Böyle abla-kardeş ilişkisi olmaz. Resmen eşinizi ezikliyorlar. Benim için bu görüşmemeye kadar gider. Ben ters insanım, ondan herhalde
Kavga edilecekse edilir, küsülecekse küsülür, "börekten bize kalmadığı için yiyemedik, özür dileriz" denmez. Huzur bozulsun, inceldiği yerden kopsun. Sizin hatanız yok ki. Daha fazla alttan alıp yapmak istemediğiniz şeyleri, onlar istiyor diye, huzur bozulmasın diye yapmayın. Sizin huzurunuz kalmıyor böyle.
Çok tuhaf. En ufak şeyleri sorun yapan belasını arıyordur büyük bela yakındır. Bir dert gelir o ufak tefek sorunu arar olur herkes. Kv öyle yapıyor diye sizde ufak şeylere takılmayın. Takmayın ve gücünüz zamanınız neye yetiyorsa ona göre davranın. Sizde başkaları gibi ufak şeyleri takıp belanızı aramayın. Dost acı söyler diye okuyun yazımı. Kendi çızginizi bozmayın. Boşverin ve artık saçmalıklara ayak uydurmayın kendi faaliyetlerinizi yapın. Keyfinize bakın. Zaten kötü siz oluyorsanız. Kendi mutlu olacağınız şeylere yönelin. Gidemediğiniz yerlerde kusura bakmayın başka işim vardı deyin veya kısa uğrayıp çıkın gidin keyif aldığınız şeyleri yapın. Hayat kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?