Suskunlar Show Tv

Kızlar c.tesi gecesi 2. bölüm tekrarını verdiler, ve ben öldüm bittim...
İlk bölümü de netten izleyecegim cok merak ediyorum.. Anlamadıgım kısımlar cok..

Bunlar 4 arkadas degilmiydi sanki öyle söylediler, ama 2. bölümde hep 3.nü gösterdiler.. Digeri nerede?

Aslı Enver herzaman ki gibi cok güzel, bu kızın farklı bir havası var.

Ben Sarı Bilali tuttum Neden sarı denildigi anlamadıgım kısımlardan
Ayrıca 3. bölüm fragmanı da fenaydı.

Eskiden bütün ask dizilerini seyrederdim, Fatmagül Feriha Havva.. Simdi hepsini izlemeyi bıratım.. Suskunlar, Son, Ucurum ve 1Erkek1Kadın favorim

[video=youtube;kQnOvfw9oXo]http://www.youtube.com/watch?v=kQnOvfw9oXo[/video]

3. Bölüm Fragmanı, Nereeden bileceksinizz..

kizlar merhaba hepimiz suskunlari dikkatle takip ettigimize gore ahunun ilk bolumde bi cocugun fotosunu cekerken giydigi ekoseli uzun bi gomlek vardi hatiladinizmi??onun markasini bilen varmi yada bi magazada goren??

eceviteee ama o da evli ben de.. hatta benim iki çocuğum var bir de :) umutsuz aşk benimkisi

hehehe bende taa fırtına dızısındee asık olmustum onaaa ama ozmn ben bekardım onun evlendıgını duyuncaa hayal kırklıgı ıle evlendım bende böhööhhö:):)
hehehe
buarada karısınıda begnıyrm onunn cok hanım hanımcık bır kızzz maşallah ıkısıneeede

allah siznde mutlulugunuzu bozmasınnn

Son düzenleme:
Bu diziyi izlememek için günlerce tuttum kendimi dün gece dayanamayıp izledim ilk bölümünü şu saat oldu hala etkisinden kurtulamadım.Tüm gün ağlamaklı bir tavırla gezdim ortalıkta.Çok acı bunların var olduğunu ,gerçek olduğunu bilip hiç bir şey yapmadan sessiz kalmak.Yaşananlardan sadece üzüntü duymak beni daha çok yaralıyor.Nedensiz susuyoruz belki de susturuluyoruz. Bu diziyle bir kez daha hatırladım nasıl kötü bir dünyada yaşadığımızı ve sustuklarımızı..

uzun zamandır kaliteli ve türkiye'nin gerçeklerini anlatan dizi yapılmamıştı.
Benim favori dizim bu zamana kadar çemberimde gül oyaydı, o dizide de bazı şeylerin farkedilmesi sağlanmıştı. Yani ben öyle düşünüyorum. Bu dizide de bazı şeylerin farkedilmesi sağlanıyor bence.
3. fragmanda da sarının çocuga sana orda dokundular mı sözüyle gözlerimden akan yaşlara engel olamadım. seçilen şarkıda mükemmel olmuş bu arada.
Umarım kalitesi bozulmadan bu şekilde devam eder.

Birde Ahu ve Ecevit askı olmasaydı.. İşin içine hep böyle arkadas askı olayı katmak zorundalar mı anlamıyorum..
Ahu Bilalle gözükünce Bilalcı oluyorum, Ecevitle görünce Ecevitci Vahim bir durum bendeki de

Eveet gel gelelim ilk bölümüne, netten izledim simdi bitti.. İzlerken agladım sizler gibi kalbim sıkıstı.. İnsanlar hatta cocuklar nasıl bu kadar kötü olabiliyor.. Anlayamıyorum.. O gardiyan, ufacık cocuklardan ne ister... Büyük Allahım kahretsin böyle vicdansızları..
O yumruklar sıkılırken bende yumruklarımı sıkarken buldum kendimi.. Ah cok fenaydı yaa, etkisinden kurtulamicam galiba.....
3.bölüm fragmanı, gözyasları... cok etkileyiciydi..
Kalite akıyor resmen... herseyiyle..

ben murat yıldırımın daha önceki hiçbir dizisini izlemedim. yani aslında tanıyorum yüzünü ama oyunculuğunu ilk kez bu dizide gördüm. farklı bir havası var diğer hepsine göre işte nebileyim :)

evet karısı da çok hoş çok hanım biri Allah hep mutlu etsin ikisini de. bizleri de..

bu arada diziyi de çok çok çok beğeniyorum. böylesi kalitelisi kalmamıştı piyasada. yalnız beni gıcık eden bir tek şey var o da sarının ağzında dolaştırdığı kürdan... çok gıcığım ona çook. o kürdanı ağzından çıkarıp kırıp atasım geliyor gördükçe.

bu arada diziyi de çok çok çok beğeniyorum. böylesi kalitelisi kalmamıştı piyasada. yalnız beni gıcık eden bir tek şey var o da sarının ağzında dolaştırdığı kürdan... çok gıcığım ona çook. o kürdanı ağzından çıkarıp kırıp atasım geliyor gördükçe.

yani fragmanı bile mahvediyor yahu....
perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

ciddimisn asi yi faalnda mı ızlemedımm ama burda tarzınıda degstrms saclr uzamıs uzun sac cok yakısmıss hehehe:)

ciddimisn asi yi faalnda mı ızlemedımm ama burda tarzınıda degstrms saclr uzamıs uzun sac cok yakısmıss hehehe:)

evet asiyi bile izlemedim :) bu dizi başladığından beri biraz bakındım netten murat yıldırımın eski hallerine falan da hakkaten artık yaş itibariyle midir evlilikten midir nedir herşey bi oturmuş yerli yerine, tarz bişey olmuş adam. bu dizideki rolünü de hakkıyla yapıyor valla. hayranıyım, hastasıyım

murat yıldırımı pek dikkatli izlemezdim ,muhteşemyüzyıldada itici gelmiişti ama burada çok iyi

ve bu diziyi izlerken yine kahrolacağım 2 hafta eşim yokken izledim...inş. bu hafta eşim dayanır çocuk suistimali konusunda çok hasas kendisi çok duygusal izlemez izlettirmezde şincikkk

çok sevdim.
ezelin kokusu geliyor izlerken burnuma.
oyuncularıda çok severdim zaten diğer dizilerden,şimdi iple çekiyorum izlemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…