kimeğğ:)
eceviteee ama o da evli ben de.. hatta benim iki çocuğum var bir de :) umutsuz aşk benimkisi
uzun zamandır kaliteli ve türkiye'nin gerçeklerini anlatan dizi yapılmamıştı.
Benim favori dizim bu zamana kadar çemberimde gül oyaydı, o dizide de bazı şeylerin farkedilmesi sağlanmıştı. Yani ben öyle düşünüyorum. Bu dizide de bazı şeylerin farkedilmesi sağlanıyor bence.
3. fragmanda da sarının çocuga sana orda dokundular mı sözüyle gözlerimden akan yaşlara engel olamadım. seçilen şarkıda mükemmel olmuş bu arada.
Umarım kalitesi bozulmadan bu şekilde devam eder.
hehehe bende taa fırtına dızısındee asık olmustum onaaa ama ozmn ben bekardım onun evlendıgını duyuncaa hayal kırklıgı ıle evlendım bende böhööhhö:):)
hehehe
buarada karısınıda begnıyrm onunn cok hanım hanımcık bır kızzz maşallah ıkısıneeede
allah siznde mutlulugunuzu bozmasınnn
ben murat yıldırımın daha önceki hiçbir dizisini izlemedim. yani aslında tanıyorum yüzünü ama oyunculuğunu ilk kez bu dizide gördüm. farklı bir havası var diğer hepsine göre işte nebileyim :)
evet karısı da çok hoş çok hanım biri Allah hep mutlu etsin ikisini de. bizleri de..
ciddimisn asi yi faalnda mı ızlemedımm ama burda tarzınıda degstrms saclr uzamıs uzun sac cok yakısmıss hehehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?