Suskunlar Show Tv

bu ne ya.bi insan bu kadar mı olur.

ee tabi üç beş tane çocuğa dövdürüp salarsan adamı.sonra gelir mahveder seni.
ettiğim bedduaların haddi hesabı yok sabahtandır

eneeeeee gururla o yeni giren kız öpüştü demek o da onlardanmışşş holopsuuuuuu

Afadersiniz ama bi ohaa demek istiyorum bu nisamidir nisanmidir oda gururun yavuklusu cikti bu gurur yine sasirtti bizimkilerin basi bu sefer ciddi belada

resmen başım döndü
ama show a çoooook teşekkürler film tadında giti şimdiye kadar reklam vermedi hiç
ya dizi başladığından beri kaç defa şaşırıyom sayamadım

sövmekkk istiyorummmmmm bu nasıl bişey yaaaa. bende içimde diyorum ki gururu ne kadar eziklemişler hiç iyi olmamış
bu nasıl bi bölüm ya ben dedim neyin heyecanı bu kesin kesin irfan yaptı dedim elinide gösterince aha dedim
ama gurur ama gurur inanamıyorum neler yaptı öle yaaaneler yaptı
yok şişenin içinde gözyazşı
aaaaaaaaaaaaahhhhhh yurt odamda olaydımmm nasıl sövmüştüm
resmen çıldırdım ya!

irfana intikam diyince nasıl döndü gözleri
ya ben bu gururu çok beğeniyorum aslında felaketbi oyunculuğu var

bide övüne övüne söylüyor ya içerde çok vaktim oldu plan yaptım diye bikerede hayırlı bi şey düşünseydin be gazanfer

bide övüne övüne söylüyor ya içerde çok vaktim oldu plan yaptım diye bikerede hayırlı bi şey düşünseydin be gazanfer

ilk bölümü izledik te evde yasaklandı izlenmiyo
bnde netten bakıyorum bağımlılık yapıyo resmen ama türkiyede böle dizi hiç bilmiyorum ben

ucurum diziside böyle dehsete düsürüyor insani...
resmen ters köse olduk... Gazoya inanmadim, inanmadim.. O tecavüz sahnesindne sonra
iyi oldu herhalde dedim inandim... yine kandirdi yaw.
muhtesem bi oyunculuk ama

irfanda totosunun üzerinde oturamazken nasil bi anda tecavüzdü oldu hayret edilesi...

aynen uçurumda felaketti bi zaman sonra tekrarladı bende orda mika mı ne onun yaptığında hönk diye kalmıştım
evet ya asıcan bunları

Hahaha İbrahim'in ağladığı sahnede nefesimi tuttuğumu farkedince: üzülme ibrahim sadece bir dizi, gültene bir şey olmadı derken buldum. Çok kastılar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…