Suskunlar Show Tv

yeni bolumu yeni sezonda devam ediyor..ecevit'in sevgilisini oynayan kiz cikmis diziden fakar 2.sezon bomba gibi devam edecek yazmis twitter'a..

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Suskunlar’, 6 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da seyircisiyle buluşuyor. Diziye yeni sezonda 1 de süpriz isim dahil olacak.

Yayınlandığı günden beri seyircinin büyük beğenisini toplayan “Suskunlar”, yine seyircisini ekran başına kilitleyecek. Yapımcılığını Tims Productions adına Timur Savcı’nın üstlendiği dizide, çocukluk yıllarında birbirlerine kenetlenen 5 çocuğun yıllar sonra bile birbirlerine olan bağlılıkları anlatılıyor. Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman, Güven Murat Akpınar ve Tugay Mercan’ın başrollerini paylaştığı “Suskunlar” adından söz ettirecek.

6 eylül çabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk gel haaaaa yazı bunun için sevmiyorum doğru düzgün dizi yok

Suskunların bazı sahnelerinde içim acıyor dizide işlenen bi çok konu yaşanan olaylar. Gerçek olduğunu bilmek bile insanı geriyor ama böyle bi diziye ihtiyacımız vardı

cebrailin ölmüş olmaması çok enterasan geldi bana.. war mı bir mantıklı sebebi acaba? sarı öldürmüştü onu

yok işte onlara tuzak kurdular öldü sansınlar diye hatta gururun gazanfer olduğu ortaya çıkmadan morgta emniyet müdürü ölünün yüzünü açtıracaktı ama gazanfer mani oldu ya pislik

Pelin Akil Suskunlar'da!

Geçen sezonun en çok izlenen ve konuşulan dizilerinden biri olan Suskunlar'ın ikinci sezon kadrosuna Arka Sıradakiler dizisi ile adını duyuran Pelin Akil dahil oldu. .....'nın haberine göre dizide Nisan karakterini canlandıracak olan güzel yıldız önemli ve etkin bir rolde olacak.

Pelin Akıl, twitterda Aslı Envere:
-helomelo asli demiş Aslı da
huuhuu yazmış :)

Simdi Pelin Akil'in twitter sayfasına bakarken, Aslı Enver ile yukarıdaki konusmalarını görünce bir google amcaya sorayım dedim.

Bu kız gercekten iyi yerleri hakediyordu, Aslı gibi. Kendini gösterebileceği bi proje var artık. Simdi daha fazla merak etmeye basladım
Baslasa yeni bölümleri.

Gurur fanlarını üzmek istemem ama Gurur'a geliyormus diye söylentiler var.

şimdi doktorları izlerken alt yazı geçti yeni sezon fragmanı için yarın saat 21:00 bekleyin diyor
doktorları izlemek işemi yaradı ne

şimdi doktorları izlerken alt yazı geçti yeni sezon fragmanı için yarın saat 21:00 bekleyin diyor
doktorları izlemek işemi yaradı ne

Evet internet özel fragmanı bugun yayınacakmıs, kanal fragmanı da yarın Show tv.'de. Twitterdan duyurmuslar.

Son düzenleme:
İnternet özel tanıtımını yayınladılar facebookta. Öbür türlü ekleyemedim.

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;vfHAZXedD7Y]http://www.youtube.com/watch?v=vfHAZXedD7Y&feature=player_embedded[/video]

Şuan yayınlanan en iyi dizi diyebilirim rahatlıkla. Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ve Suskunları izliyorum ama birisini tercih et deseler kesinlikle Suskunlar derim. Ve bence en iyisi ne Sarp Akkaya ne Murat Yıldırım. Berk Hakman ve onun muhteşem oyunculuğu 10 numara ! :)

[video=dailymotion;xt21ew]http://www.dailymotion.com/video/xt21ew_suskunlar-dizisi-yeni-sezon-fragmany_shortfilms[/video]

Ne sacma bi fragman bu yahu.
Ama Pelin Akil yakısmıs bu diziye, Aslı Enver'in esmer hali gibi.

[video=youtube;uB1wW-auolM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uB1wW-auolM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…