Suskunlar Show Tv

Şahaneydi bölüm, Gurur son anda Mr. Hyde'a bağladı. O yeni kızla nerden tanışıyorlar acaba? Ben ilk başta kardeşi vs. olabilir mi diye düşündüm ama Türkiye ensest karakterlere hazır değil Bu sezon çok heyecanlı olacak belli ki.

Bir de Takozun Elinde kız güzeldi kağıdıyla kapının arkasından çıktığı sahne çok iyi düzenlenmişti.

Son düzenleme:
Ne yani bu dizi simdi Gurur'un intikamına mı dönüstü.

Trafik dolayısıyla eve gec gidince yarısında yakaladım. Ama sonra bir baktım ki Suskunlar Yeni Bölümleriyle simdi.. Oh dedim simdi herseyi ögrenecegim. Ögrenmez olaydım....

1 sene gecmis aradan, hepsi dagılmıs. Sanırım sadece İbo ve Bilal birlikteydi yine.
O 1 sene de Gurur hapisler de, tımarhaneler de süründü. İrfanı, İbo'yu da biliyoruz. Peki ya Sarı, Ahu onlar neler yaptı.?

Sibel ve Sarıcıyım arkadas. Cok yakıstırıyorum onları.

Gülten ve İbo kendini aştı. Nasıl aglamaydı o kızlar, icten icten. Yeminle benim içim sızladı En mutlu günlerinde yapılırmıydı bu be? Allah sizin bin belanızı versin İrfaaaaan ve Gurur.

Nisanın hep Gurur için geldigini düsünmüstüm, bir baktım Ecevit'in yanında ne oluyoruz dediim kiiiiiii, Nisan ile Gurur'u yiyişirken buldum

Cok uzattım, güzel bir bölümdü. Bilal'i özlemişim, hepsini özlemişiz..

Bu arada dikkatinizi cekti mi? Bana mı öyle geldi. Ecevit ve Patronu ( pardon dostu ) Nisanla bulusmaya gitti gemiye. Orada Nisan'ın ayakkabılar neydi öyle ya? Ayagına büyük gelmisti cok komik yürüyordu. Yazık kızcagıza

Son düzenleme:
ah gurur ah bi kere daha beni yanılttın. dün tam dedim tamam bu defa adam olmuş bu artık bizimkilerin yanında olur ama nerdeeee kafasında kurduğu senaryoya bak psikopatın herşeyi nasılda planlamış hain kendi yetmiyo gibi gitti uyuyan dev takozu da uyandırdı ben bunu takozun yaptığını ayağından anladımdı ama gururu masum sanıyordum meğer yılanın başı oymuş bu defa yazık iboya gülteneee yaa
gerçekten güzel bi bölümdü. reklemsız vermeleri çok güzel oldu ayrıca film tadında göz kırpmadan izledim valla
bi de şu nisan mıdır nedir nesi taş nesi güzel o kızın yaa çok itici bi kız hiç beğenmedim. bi ahuya bak bi sibele bak ikisi de ne kadar tatlı ve sempatik ama bu nisan tam bi soğuk nevale.. meymenetsiz hiç sevmedim. ama tam rolünü bulmuş anlaşılan..

Herşeyi geçtim şu Sibelle Bilal midemi bulandırıyor.
İğrençler ya.
Joker suratlı olmasından ziyade Takozun metresiydi o ya. Sarı tam bi pislikmiş.
İğrendim ondanda. Ecevitte kız gördümü içine düşen bi tip oldu iyice.
Açıkçası ben artık kötülerin tarafındayım :)

offf kan davasını tecavuz davasına dondurmusler...artık kusak boyu bırılerı gume gıder..sen bana yaptın.ben senın karına.sen benım akrıma ben senın kızına derken lıste uzar...

buarada ddüğünde damatta(hoca yani)yoktu.ömer ve cebraildende haber yok belalı naimi gururun hapishane sahnelerinde göstermeleri lazımdı çünkü ecevit ondan gurura kötülük yapmalarını istemişti onlarıda gösterselerdi keşke..

anammm başladımı... oğlandan dünyadan haberim olmuyor heeee...

Ecevit'in eski sevgilisi vardı Birsen. O nerde ya? Nisan'dan bin kat daha güzel ve çekiciydi keşke gitmese diziden.

[video=youtube;g7eBcdY1_To]http://www.youtube.com/watch?v=g7eBcdY1_To&feature=player_embedded[/video]

özet olduğuna bu kadar mı sevinirdim ya
sinirliyim valla gururu versinler elime alamzlar bi daha

allah böyle tecavüz eden pislik insanları ıslah etsin bu tabi dizi de olsa günümüzde böyle çok olaylar oluyor rabbim hepimizi korusun böyle kötülüklerden . şu anda ben bile ağlıyorum çok duygusalım ondan herhalde.

havar komşular havarrrr!!! sonunu kaçırdım gören varmı????????????
gültene adamın öldüğünü söylediler gültende görmek istiyorum dedi ibo götürdü elini çıkardı adamın gülten adamın elini görünce dehşete düştü onun eli böyle değildi dedi orda bitti inşallah döğmesini görmüştür irfanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…