Suskunlar Show Tv

nasıl sıkıştı kuyruğu nasıl tutuştuuuuuuu beter olasın gurur
birtekşeyistiyorum bu gurur acıyı hissetsin 45 yerinden bıçaklasın

sıkıldım ben bu bölümden ne suskunlar değilde gururun intikamı olmus düzeltsinler su dizi ya

Bu bölüm hep tahmin edilemeyecek şeylerle ilerledi. Mal mal izliyorum açıkçası; gurur'un yolunu...

yani bi çeki düzen vermeleri lazım ilk defa suskunları izlerken sıkıldım . ayrııca gururun intikamı beni hiç heycanladırmıyor irfanı tokatlıyor müdüre bağırıyor bumudur irfan değildir bumudur müdür değildir . heleki ibonun gururu istemesi ayrı bir saçmalık ne güvemesi yani insan altında bişey arar dimi neticesi tutuştu gururun bundan anlar bu iboyu saf yapında bu kadar değil sonunu çok merak ediyorum

Aynen ya. Birşeyler olsun artık. Ben de sıkıldım. PC'yi açtım yani o derece

eğer irfan ahuya sararsa onada tecavüz ederse bidaaa suskunlar falan izlemem ahuya yapcak bişey bence
yada düğün günü gülteni vurcak ozaamanda ibonun intikamı olcak

hele nisan bence 80 lere devam olmamış
habire bende gelim bende yapım bende öğrenim bende merak ediyorum
OLMAMIŞ! 80 ler devammmm

ne bu ya niye bağırmıyor nedenbişey demiyor . nasıl bir iğrençlik göz atmalar
hah işte suskunlar bu tempo sinerji harekettttt!!!!!

leyla ile mecnundaki aksakallı dedi gibi oda diyor ya burnum kötü koku alıyor diye sürekli ona döndü.
ama irfan fena yakalandı ama bunlarla oyunda oynicak olabilir iş gururdan çıktı şuanda
bence bir kaç bölüm gururu göstermesinler gınaların gınası geldi

Şimdi anladılar onun hayvan İrfan olduğunuuuu

inşallah dövmesine dikkat ettilermi daha önce bilmiyorum ama etsiler artık kabak tadı verdi

Yazacak yorum bulamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Su gurur'un ne mal oldugunu ogrensinler yeter artik !

irfani ogrendiler sonundaaaa !!!

Yazacak yorum bulamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ortalık karışacak haftaya çok heyecanlı :18:

Şimdi anladılar onun hayvan İrfan olduğunuuuu

ben dün izleyemedim merakimdan catliycam sizin yorumlari okurken aksam olsada internetdden acip baksam
bi özet gecen olsa yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…